לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2008, 19:37
  TIL TIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
חח חמוד אתה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bullet Master שמתחילה ב "עזרה ביציאה מאב"כ"

בוא תקשיב אחי, אני לא בא להשביז אותך או משהו כזה, להפך..
אתה מבקש לעבור לדבורים שזו יחידה ממיינת, לא יחידה התנדבותית, לא יאשרו לך בחיים לעבור לשם, כי מה שאתה מבקש זה לעבור מקרבי לקרבי, לא יקרה בחיים.
אני הרבה זמן בגדוד בוא נגיד ככה, ועצה שלי במקום להתמרמר כמה חרא באב"כ, והייעוד מעפן, ולא לזה התגייסת, תשלים עם העובדה שאתה הולך להשאר בגדוד 3 שנים בטוב וברע, כי לצאת משם אתה לא תצא, אלא אם כן תוריד פרופיל, וגם זה יהיה לך קשה עד לא אפשרי.
תהנה מהרגילה, אל תחשוב על הצבא, קח חופש מהצבא כי בשביל זה יש רגילה, ותבוא עם ראש אחר לאימון הגדודי, אתה הולך לצאת טוב, הולך להיות לך נופש גדודי באשקלון, שבוא נגיד ככה לא היה אף פעם לגדוד הזה.. אני בטוח שפגשת אחלה אנשים ויש לך אחלה חברים בגדוד, תאחזו אחד בשני, כי זה מה שיחזיק אתכם חוץ מזה במקום להיות שקוע בחרא ואיך לצאת מהגדוד, תשאף לצאת לאיזה קורס מעניין מ"כים/צלפים/חובשים/נהיגה מעל 15 טון/נהיגה מבצעית/נהג לוחם תאמין לי שלא חסרים קורסים...
ותאמין לי אל תמשיך לנסות למצוא דרכים איך לצאת מהגדוד, כי אין ואתה רק תסבול, ותשאל פז"מניקים ממך כמה הם ניסו ולאיזו תובנה הם הגיעו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2008, 11:14
  Bullet Master Bullet Master אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bullet Master שמתחילה ב "עזרה ביציאה מאב"כ"

אני חתמתי ויתור מסיבה פשוטה - הייתי מטומטם. הייתי חודשיים לפני הגיוס, ולא ידעתי מה מצפה לי באב"כ. אחחחח לו היית מחזיר אותי לאותו יום, ה-7/1/2008, כשביקשו מאיתנו לבחור, והייתי יודע מה האלטרנטיבה - ללא שום ספק הייתי בוחר בחיל הים.

ואין לי שום בעיה לעשות שוב גיבוש של יום וחצי. למרות שהוא לא היה קל בכלל לדעתי.

שיהיה בהצלחה באזרחות ד"א (אני רואה שאתה עומד להשתחרר...) :-)

ובקשר לזה שמעליי - לא משנה כמה אשקר לעצמי, אני בחיים לא אשלים עם העובדה שאני באב"כ. גם אם ארצה אני לא אצליח. אני פשוט לא מתאים לכאן, ואם צריך אני איאבק כמה שצריך ואפעיל פרוטקציות כמה שצריך כדי לצאת מכאן.

ד"א עוד משהו - יש מצב לבקש גיבוש סנפיר??
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר