לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-12-2008, 07:43
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
לא יודע מה להגיד לך...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי UAL שמתחילה ב "[b]אוי נו באמת... מה הדבר..."

אבל כל פעולה שתביא להורדת מס' הנוסעים ברכבת בשעות עומס תתקבל בברכה מצידי.

אישית הייתי מעדיף שזה יהיה לוחמים שלא יעלו (כל אחד עם תיק יותר גדול ומפוצץ מהשני...מסכנים אבל זה לא עושה את זה פחות באסה בשבילי.)

אתה יודע שמצב גרוע כשהרכבת מגיעה עד נתג"ב ואז אומרים שצריכים לרדת אנשים כי הרכבת פשוט לא זזה מרוב עומס...ואיזה חייל אתה חושב ירד כדי שהחתיכת מתכת הזאת תשמיך לנסוע? כולם נעמדים שם כאילו לא הבינו מה ביקשו מהם כרגע ובסוף זה אני + 10-15 אנשים מבוגרים שיורדים...

אני חושב שאסור שחיילי צה"ל ישתלטו על הרכבות כמו שהם השתטלו על קווי אוטובוס מסוימים בזמנים מסוימים. או שבאמת אפשר להביא רכבות יותר גדולות וחזקות, בתדירות יותר גבוה. אבל זה ברור שזה לא יקרה...

נערך לאחרונה ע"י whoracle בתאריך 02-12-2008 בשעה 07:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-12-2008, 16:59
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
אתם גם בני אדם, כמובן
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי UAL שמתחילה ב "[QUOTE=whoracle] אני חושב..."

ואף אחד לא מאשים אותך או אף חייל אחר, אבל בסופו של יום הצבא עושה שימוש בתשתיות אזרחיות ולא להיפך.

מה גם שכמה שלך זה נראה מובן מאליו שירשו לך להשתמש בכל סוג של תחבורה ציבורית כדי להגיע לבסיס, לי נראה מובן מאליו שאני לא אצטרך להילחם (ועוד לפעמים להתפנות מהרכבת עצמה, כמו שהסברתי כבר) על מקום ששילמתי עליו מכיסי.

וואללה אחי, אני מקווה מאוד שאתה לא תיקח את זה בקטע רע, אבל אלא אם כן יש מלחמה או מקרה חירום לאומי, אין שום סיבה שלחיילים תהיה עדיפות על אזרחים בכל הנוגע לתחבורה ציבורית.

אולי הפתרון הזה של לדרוש תשלום ללא-לוחמים הנוסעים ברכבת הוא לא הכי הוגן בעולם, אבל לפחות זה פתרון...

ישן 02-12-2008, 12:56
צלמית המשתמש של מורה"ל
  מורה"ל מורה"ל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Cheos_Theory שמתחילה ב "שאלה לגבי נסיעה ברכבת+ לגבי נוהל ביטול הפניה"

כן, ממש דוחה שאני חוזר פעם בשבועיים שלושה אני צריך לחכות לרכבת הבאה, כי הג'ובניק קנה כרטיס בבוקר. או שאני צריך לשבת על המדרגות כי ההסעה מהבסיס הגיעה רק 10 דקות לפני היציאה של הרכבת, ואני אחרי לילה של מסדרים/ישיבות/מעצר/פעילות מבצעית כלשהי, ואני בכלל עומד עד ת"א.

ואז שאני בטעות נופל על אחד החיילים האחרים, הם תוקעים בי כזה מבט של גועל, כי אפילו לא הספקתי להתקלח כמו שצריך, או סתם כי נגעתי בהם בגלל שהתעפצתי בעמידה.

מילא היית מתמרמר על משכורת, על העלאה בדרגה, או כל שטות אחרת לא באמת נחוצה.
אבל אתה מקטר על זה שבאחת הפעמים היחידות שבאמת מצ'פרים את הלוחמים במשהו טוב וחשוב, אז פוגעים לך פעם בשבוע בשעת ההגעה הביתה ופעם אחת בהגעה לבסיס.
ישן 02-12-2008, 16:32
  משתמש זכר dggs dggs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.04
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי UAL שמתחילה ב "[b]אולי כדאי שתפסיק עם..."

זה לא אמור להיות צ'ופר ללוחמים. זה אמור לחסוך כסף.
איזה עוד פתרונות יש לך..? להוסיף עוד רכבות? אחלה פתרון... עכשיו תביא כמה עשרות מיליונים כדי לקנות עוד רכבות ועוד כמה עשרות או מאות מיליונים כדי לשדרג את התשתית הארצית שתוכל לתמוך בעומס תנועת רכבות גדול יותר. פתרון פשוט...
אני מסכים שהרכבות בארץ פשוט זוועה וחייבים להוסיף עוד המון רכבות בשעה כדי להגיע לרמה נורמלית אבל זה לא כזה אפשרי בהרבה מהקווים. יש גבול כמה רכבות יכולות לנסוע במקביל על אותה מסילה. בגלל זה הנסיעה לבאר שבע כלכך ארוכה יחסית כי רוב הדרך יש רק מסילה אחת. אי אפשר להפעיל עשר רכבות בו זמנית על מסילה יחידה. בגלל זה שיסיימו להכפיל את המסילה הזאת אפשר יהיה תאורטית להפעיל פי 2 יותר רכבות ממה שמפעילים עכשיו.
כנ'ל בין תל אביב לחיפה. שיסיימו(לא נראה לי שאפילו התחילו את זה) לבנות מסילה שלישית אז יהיה אפשר להפעיל הרבה יותר רכבות בשעה.

זה שיעדיפו להטיל סנקציות על ג'ובניקים ולא על לוחמים זה ברור מאליו. אבל זה לא צ'ופר ללוחמים... פשוט מעדיפים לא לפגוע באוכלוסית חיילים קטנה יותר ואיכותית/תורמת יותר(תקרא לזה איך שתרצה. חייל קרבי מקריב יותר גם מחייל המודיעין החשוב ביותר שעובד הכי קשה שאפשר. מן הסתם שזה לא מוריד מהערך של חיילי המודיעין אבל זה עדיין לא משנה את העובדה הזאת.)
ואל תתחיל להתלהם שמי אני חושב שאני ובלה בלה בלה. אני משוחרר אז זה לא ממש מעניין אותי. אני משלם על כל הנסיעות שלי ברכבת. זה יותר קשה מלשלם רק פעם אחת בשבוע בדרך לבסיס ופעם אחת בחזור. (אגב, אף אחד לא חייב להשתמש ברכבת... אוטובוסים ימשיכו להיות חינם תמיד עד כמה שאני יודע...)

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://2007.bluehost.fresh.co.il/02/17/35789858.jpg]

ישן 02-12-2008, 19:30
  משתמש זכר UAL UAL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.07
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי dggs שמתחילה ב "זה לא אמור להיות צ'ופר..."

שהבית שלך מלא אתה לא תסלק את הילדים שלך - אתה תעבור דירה.

הסיבה שאני מעריך את האוכלוסייה הלוחמת היא לא כי היא תורמת יותר, אלא כי היא מקריבה יותר מעצמה למען הצבא, ובזה אין ספק. אבל רוצה להתחיל להשוות רמות תרומה של חיילים?

זה כמו שאני אגיד שלוחם בעזה הרבה יותר תורם מלוחם בקווי שלום (מצרים/ירדן) או לוחם בגבולות יותר שקטים (סוריה/לבנון). עם זה אתה מסכים?

לגבי הגברת הרכבות - אתה צודק בזה שאין מספיק מסילות, ואם תשים לב זה לא הפתרון שהצעתי (אבל כנראה שלא קראת הכל, אלא רק קפצת על מה שאמרתי).

הבעיה היא בכך שבכל פעם שיש חוסר תקציב - עוצרים את תכניות הרכבת (וזה קרה רק לפני כמה חודשים בתקציב 2008). אם היה זה בראש סדר העדיפיות של המדינה - כבר מזמן היו לך לפחות 4 מסילות בקו בת"א.

תחשוב על זה, במקום להצטרף לאופנה האחרונה של לרדת על כל מי שאינו לוחם.
ואגב, האופנה הזו רק תגביר את ההשתמטות, במקום להוקיע אותה.

ישן 02-12-2008, 20:53
  משתמש זכר UAL UAL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.07
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Gilmaster שמתחילה ב "ומה הקשר פה בדיוק מי מקריב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gilmaster
ומה הקשר פה בדיוק מי מקריב מעצמו יותר?
ברור שלוחמים מקריבים מעצמם יותר אבל איך זה קשור פה בדיוק?
חייל ג'ובניק אמור להגיע לבסיס/ לחזור הבייתה בדיוק כמו שהחייל הקרבי צריך להגיע לבסיס שלו/לחזור הביתה, כי שניהם משרתים באותו צבא. אז עם כל הכבוד, מה קרה שתהיה אפליה בין ג'ובניקים ללוחמים? שניהם משרתים את המדינה וממלאים את החובה שלהם, ואין שום סיבה שגם החייל הכי גו'בניק ישלם עבור נסיעה תוך כדי מילוי תפקידו.

זה בדיוק מה שאני אומר ....

ישן 02-12-2008, 23:02
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Cheos_Theory שמתחילה ב "שאלה לגבי נסיעה ברכבת+ לגבי נוהל ביטול הפניה"

אני פשוט לא מאמין לדברים שאני שומע פה..באמת סליחה שיש פה ג'ובניקים שצה"ל שיבץ בעצמו בבסיסים עורפיים כי הם לא מסוגלים מבחינה פיזית לשרת בקרבי..אתה צודק,כל "הג'ובניקים" שחוזרים חמשושים או פעם בשבועיים(כי גם הם ג'ובניקים) נסע באוטובוס גם אם זה מאריך לנו את הדרך הבייתה כי אנחנו לא נחשבים.

חשבתי בקרבי לומדים קצת ערכים.

יותר מזה,כל לוחם שתומך ברעיון הוא חצוף.בלעדי ובלי כל הג'ובניקים לא הייתם פה בכלל..בלי התרעות וכל מבצע היה סכנת נפשות בשבילכם..מה שאתם מכירים זה את הסביבה הקטנה שלכם בתוך הגדוד/חטיבה כנראה ולא יותר..אתם יודעים מה הכי מעצבן?אתם אומרים שמזלזלים בכם אבל אתם עושים בדיוק אותו דבר לאחרים..גם אני כמוכם קם כל בוקר לצבא,גם אני חוזר הבייתה רק בסופי שבוע,גם אני טוחן כשצריך.אז אני עושה את זה מהמשרד ואתם מהשטח ואני מעריך אתכם מאוד והלוואי והייתי יכול גם..אבל אני לא.

בושה וחרפה."שכל הג'ובניקים יצטופפו באוטובוס..לא יקרה להם כלום".

אני משרת בצבא כמו כולם ונותן 3 שנים..זה מה שאני יכול לתת.אני מאוד מקווה שהמדינה לא תחליט החלטה כל כך מבזה שג'ובניקים לא יוכלו לנסוע ברכבת בשעות העומס.

נוב 07.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר