לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-01-2009, 20:16
  nobody999 nobody999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.09
שאלה עזרה.

יש לי דילמה.
הלב רוצה קרבי וההגיון אומר לי לכי על משהו שישתלם לך ותוכלי לנצל אותו בעתיד.

אז ככה הסיפור: אין לי סיכוי לקבל מלגה או עזרה כספית ללימודים גבוהים, אני באה ממשפחה שלא יכולה לממן לי לימודים גבוהים והשלמות זה גם מחיר.
למה לא השקעתי כי אני לא יודעת מזה חיים-המציאות, ילדה של אימא שחושבת שאולי הצבא יעשה לה צבא.
קיצר אני רוצה קרבי, אבל אחרי שאני ישתחרר זהו אני לבד בחיים ובעולם. אין לי כלים, לא כסף, אני יכולה להתחיל לעבוד בשביל לאסוף...לאט לאט(אולי להשלמות ואז לחפש מלגה) ובטח זאת תיהיה עבודה עם שכר נמוך.(כמו כן חברה שלי אומרת לא רק שאת יוצאת בלי כלום(קורס, קריירה, מעמד) אלא גם תבזבזי שנה:לשרת 3 שנים כמו גבר)
לכן החלטתי ללכת למסלול ייעודי לקצונה בכוונה לנסות ולבנות לי קריירה צבאית עם שכר סביר ואיכשהוא לעמוד על הרגליים...והשאר מובן.
אני יודעת שאני יכולה ללכת לקרבי ואז להתקדם לקצונה אבל זמן זה עוד שיקול.

למישהו יש עצה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-01-2009, 20:50
  שי1111 שי1111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nobody999 שמתחילה ב "עזרה."

קודם כל את יכולה אחרי פז"מ של שנה+ להיות כבר קצינה בקרבי[קרקל,מג,ב...] כמו בקצונה ייעודית.
הדבר השני שאני רוצהה להגיד לך זה כמה עובדות: יש הרבה אנשים שהולכים לקרבי גם עם המצב שלהם לא מי יודע מה [כמוני למשל].
אך איני פה כדי לשפוט אותך כי הרי אני לא יודע מה מצבך בדיוק,לכן אם את ממש חושבת על העתיד ועל לימודים וכלכלה -אז תעשי בצבא באמת משהו שיתרום לך בעתיד,כמו:קצונה ייעודית,קורסים,מדריכה[צניחה,סימולטור לטייסים...].
בקשר למה שחברה שלך אמרה " אלא גם תבזבזי שנה:לשרת 3 שנים כמו גבר"- את ממש לא תבזבזי" 3 שנים לחינם,הצבא יכול לתרום לך בהרבה מובנים לעתיד גם אם הם לא חומריים,כמו: משמעת עצמית,יכולת ריכוז,בגרות נפשית,יכולת להתמודד במצבי לחץ ובתנאים קשים וכו'....
אני חושב שאם את הולכת לקצונה ייעודית אז זה עד הסוף[לטווח ארוך] כי אם תשתחררי אחרי שנה,שנתיים קבע לא עשית בזה כלום ונתקעת עדיין "בלי קריירה כסף..." אז כבר היה עדיף שתעשי שירות קרבי וזהו-אלא אם כן את תחסכי את הכסף ללימודים שזה גם רעיון לא רע בכלל.
בקיצור לפי מה שאני רואה פה יש לך שני אופציות:
1)ללכת לקצונה ייעודית-לחסוך כסף ללימודים.
2)ללכת לקרבי ומשם לצאת לקצונה.

בכל מקרה בשני המקרים את יכולה לצאת לקצונה אז........תעשי מה שאת מבינה בשכלול מצבך.

בהצלחה.
.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר