לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-01-2009, 17:30
  jenni jenni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.02
יש מישהו אחר שאפשר לפנות אליו לטיפול רפואי חוץ מרופא היחידה?

במידה והרופא יחידה שלי על הפנים
ממש ממש על הפנים, ברמה שאני לא מקבלת מענה מספק בכלל

אני אנמית כבר שנים
כשהתגייסתי הצבא החליף לי את הכדורים שבהם הייתי מטופלת לסוג שהצבא מנפק והכדורים האלה לא עזרו לי בכלל, אז הפסקתי איתם
בזמן האחרון המצב שלי מתחיל להדרדר ואני מתחילה להתעלף והידיים והרגליים נרדמות ומלא דברים כאלה, וכשפניתי לרופא יחידה שלי הוא חשב שאני מנסה להוציא גימלים אז רק רשם לי את הכדורים שלקחתי לפני שנה שלא עזרו לי ולא הסכים להקשיב לזה שכבר לקחתי אותם והם לא עזרו.
לקח מלא זמן עד שהצלחתי להוציא ממנו הפנייה לבדיקת דם שגם בעקבותיה הוא לא עשה כלום חוץ מלרשום לי את אותם כדורים

אני צריכה טיפול הרבה יותר רציני ומורכב מהכדורים האלה
יש גורם אחר שאני יכולה לפנות אליו חוץ מהרופא יחידה? אני יכולה לפנות לביקור רופא או משהו כזה אם זה לא חירום?
יש רופא מומחה לנושאים האלה שאני יכולה לבקש הפנייה אליו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2009, 17:41
  משתמש זכר Jesus Christ Jesus Christ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jenni שמתחילה ב "יש מישהו אחר שאפשר לפנות אליו לטיפול רפואי חוץ מרופא היחידה?"

ניתן לפעול במספר רב של מישורים.
1. בכל זאת - לנסות לשתף פעולה עם הרופא יחידה, ולהסביר לו את מצבך, וכיצד ניתן להתקדם כדי לשפר את מצבך. אם אופציה זו מוצתה עד תום אז ניתן לבצע מהלכים אחרים.
2. לבקש מהרופא הפניה למומחה (אף למומחה אזרחי) כגון לרופא המטולוג כדי שיבדוק אותך וייתן המלצות משלו, ולאחר מכן לנסות להמשיך את הטיפול עם רופא היחידה (לטעמי, זאת השאיפה).
3. להתלונן - לפנות למפקד מרפאה. אם הוא רופא בעצמו, לבקש להיבדק אצלו או אצל רופא אחר (אם קיים). אולי לנסות אפשרות להעביר אותך לטיפול תחת מרפאה צבאית אחרת שתהיה מוכנה לקחת עליה את האחריות הרפואית.
4. לפנות לנציב קבילות חיילים ולגולל בפניהם את מסכת הטיפול הרפואי בך, כדי שיימצא לך פיתרון. לדעתי זאת האופציה האחרונה שכדאי לפנות אליה.

וכמו תמיד - תמיד קיימת השיטה האחרת - לפנות לרפואה הפרטית על חשבונך. לפנות לרופאים פרטיים באזרחות, לקבל חוות דעת, מרשמים, ולקנות תרופות על חשבונך.

בכל אופן - במקרה שלך, אין טעם לפנות לביקורופא לטיפול באנמיה אלא אם כן מדובר בנזק שנגרם לך (לדוגמא, התעלפת) ואת זקוקה לטיפול רפואי דחוף.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר