לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-03-2009, 13:23
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
דרישה: לקרוא רחובות על-שם גאים בת"א

חבר המועצה לשעבר, איתי פנקס, קורא להנציח את שמם של הארווי מילק, ד"ר גנוס הירשפלד והקולנוען עמוס גוטמן בשמות של רחובות בתל-אביב. "אין בעירנו רחובות על שמם של אותם ענקים, אין לי אלא להגיע למסקנה כי מדובר בהומופוביה מהסוג הישן"

אלי סניור פורסם: 09.03.09, 12:36

שמות רחובות גם לגאים: נציגי הקהילה הגאה בתל-אביב דורשים מראש העירייה, רון חולדאי, לקרוא רחוב על שם אחד מנציגי הקהילה.

מי שמוביל את המהלך הוא חבר המועצה לשעבר, איתי פנקס, שאף הציע להנציח את שמו של הארווי מילק פוליטיקאי אמריקני, ממוצא יהודי ופעיל זכויות גאים - הוא היה ההומוסקסואל הגלוי הראשון ששימש בתפקיד חבר מועצת עיריית סן-פרנסיסקו. בנוסף העלה פנקס להנציח את ד"ר גנוס הירשפלד יהודי גרמני, מחלוצי התנועה לזכויות ההומוסקסואלים בעולם וכמו כן את הקולנוען עמוס גוטמן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3683505,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-03-2009, 14:00
  ekek ekek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.03
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "הרוב החליט?"

אין לך מושג כמה שהפתיל הזה עושה אותי מאושר. סוף סוף מתגלה פרצופך האמיתי בפני כולם.
מעבר להיותך אדם חשוך מבחינה פוליטית, אתה גם תומך בהפיכת פדופיליה לחוקית!!!
אתה צודק. המיעוט קבע כי זה לא מוסרי לקיים יחסי מין עם ילדים. אני והמיעוט שהחליט את זה (סמולנים, התשקורת וכו' ככל הנראה) החלטנו להגביל את החופש המיני , ועשינו דווקא, כדי שפעם הבאה שמישהו ייגע בילדה בת 4, ילך לכלא. לא כדי להגן על הילדים, לא כדי למנוע מפדופילים להרוס את חייהם, אלא רק בגלל שעשינו אן דן דינו על הרשימה הסמולנית שלנו ויצא פדופיליה.
אתה מנסה להכשיר אונס ילדים רק כדי להוקיע הומוסקסואליות. הומוסקסואליות אינה לא מוסרית מכיוון שמדובר בשני מבוגרים המסכימים למערכת היחסים הזו.

לך לבלגיה.

נערך לאחרונה ע"י ekek בתאריך 11-03-2009 בשעה 14:13.
ישן 11-03-2009, 15:13
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
כתבו לך את זה לפני
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אם כך, במה שונה ההומוסקסואל..."

בעל חיים לא ממש יכול להביע הסכמה. מוסריות נקבעת לפי אמות מידה אוניברסליות וקבועות שיש להן בסיס הגיוני. אני לא חושב שיש באמת ויכוח בין אנשים חילוניים (בניגוד לדתיים שעבורם מקור המוסר הוא בציוויי הדת) על הבסיס לאמות המידה האלה. אני סבור שכולנו יכולים להסכים שמעשים שיש בהם משום פגיעה מכוונת ומודעת באחר ללא הצדקה הם בלתי מוסריים. כאשר אתה כופה יחסי מין על מישהו שאיננו יכול להביע הסכמה מודעת הרי שמה שאתה עושה פסול מוסרית.
גילוי עריות הוא פסול מוסרית משום שהוא בדרך כלל קשור בניצול מרות וגם משום שהוא באופן הישיר ביותר עלול לגרום לוולדים פגומים שלא חטאו.אני חושב שזו הסיבה לכך שגילוי עריות הינו טאבו כל כך חזק בהרבה תרבויות. למרות שגם כאן יש ואריציות-פעם שידוך בין בני דודים היה נפוץ, היום זה פסול.
קשה למצוא הצדקה מוסרית הגיונית לפסילה של הומוסקסואליות. עצם היות העניין חריג של הטבע לא הופך אותו פסול מוסרית. מדובר בחריגות מאותו סוג של דומיננטיות יד שמאל-הבדל מסוים במבנה המוח שעליו אין לאדם בדרך כלל שליטה רבה.
אני לא מתרשם ממה שרוב בני האדם מרגישים כלפי הומוסקסואליות-בעבר רוב בני האדם סלדו מכושים, יהודים, צוענים וכו'. האם זה אומר שפסול מוסרית להשתייך לקבוצות אלו? בעבר, אגב, גם שמאליות יד נחשבה לעניין שיש להתבייש בו ולכן שמאליים נאלצו ללמוד לכתוב ביד ימין. תחושות של בני אדם כלפי חריגים הם משהו שבהחלט יכול להשתנות וזו בדיוק המטרה של אנשים כמו פנקס, גם אם הדרך שלו בהחלט יכולה להיות נתונה לויכוח.
ישן 11-03-2009, 16:53
מנהל

במיוחד בשבילך כתבתי את צמד המילים "ללא הצדקה"
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "[QUOTE]בעל חיים לא ממש יכול..."

ואחזור שוב על המשפט:
אני סבור שכולנו יכולים להסכים שמעשים שיש בהם משום פגיעה מכוונת ומודעת באחר ללא הצדקה הם בלתי מוסריים. ככה שהגנה עצמית היא מוסרית. גם אכילת בשר היא מוסרית (בעיני, לפחות) משום שאדם זקוק לבשר. אין תחליף מספיק טוב לתוצרים מן החי. אם יהיה, אהיה הראשון להימנע לחלוטין מאכילת בשר, מוצרי חלב, בייצים וכו'-גם משום שאין באמת שום סיבה להרוג סתם חיות וגם מפני שבאכילת הבשר יש גם סיכונים בריאותיים (אני אישית, אגב,אוכל בעיקר דגים). כנ"ל לגבי ניסויים בבעלי חיים לצרכים רפואיים.
ליחסי מין עם בלי חיים אין שום הצדקה.
ואתה חוזר כמו תוכי על דברייך מבלי להתייחס כלל לטיעונים שמעלים בפניך. מה פירוש "סטייה היא סטייה". אתה מבין את שהרבה דברים יכולים להחשב סטטיסטית כ"סטייה"? פעם כל יחסי מין שלא בתנוחה המסיונרית נחשבו סטייה חמורה. אז מה? שלא לדבר על אוננות.
ושוב פעם-מוסר לא יכול להקבע לפי מה שהרוב מרגיש כלפי חריגה מסוימת משום שעמדת הרוב משתנה!
למוסר צריכים להיות כללים ברורים ואוניברסליים. יש מי שמנסה להגדיר כללים כאלה באופן רציונאלי ויש מי שמנסה לבטל את המוסר בכלל בשירות הרצון שלו להצדיק את הדיעות הקדומות שלו.
ישן 11-03-2009, 17:26
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
היעלמותם של אותם חוקים...
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אני מניח שאת אותם הדברים שכתבת, כבר כתבו מילה במילה גם בעבר"

נובעת מלחץ של קבוצות מיעוט קולניות - ולקבוע שהרוב מקבל את ההומוסקסואליות כנורמטיבית זה קצת רחוק מהאמת (הכוונה, מחוץ לסן פרנסיסקו...).
פעם הומוסקסואליות היתה מחוץ לחוק, ומי שנתפס בכך הועמד למשפט ונשלח לכלא. החוקים הללו בוטלו, והסטייה הזו הפכה לנורמטיבית. אם כך, מה מונע את הפיכתן של סטיות נוספות לנורמטיביות? הרי אנחנו מתדרדרים במדרון החלקלק של הפוליטקלי-קורקט, של ה"נאורות" וה"ליברליזם" - ומי אתה שתעז לקבוע שסטייה אחת היא בסדר ואחרת לא?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 11-03-2009, 19:08
מנהל

מה מונע? דעת הציבור היא שמונעת!
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "היעלמותם של אותם חוקים..."

במדינות דמוקרטיות יש ממשלות נבחרות שמייצגות את עמדת הציבור. אם הציבור ברובו רוצה שהומוסקסואליות תוצא מחוץ לחוק, זה בדיוק מה שיקרה. עובדתית, קורה בדיוק ההיפך.
אתה חושב שבישראל רוב הציבור היה מצביע עבור מפלגה שקוראת להוציא את ההומוסקסואליות מחוץ לחוק (מחדש)? אתה באמת באמת חושב ככה?
מצד שני, אתה חושב שרוב הציבור היה מצביע לאשר פדופיליה בחוק??? או אולי הציבור יצביע ברובו נגד קיום יחסי מין אנאליים ואורליים גם בין גברים ונשים (גם זו "סטייה" וגם זה לידיעתך היה פורמלית לא חוקי עד ממש לא מזמן)?
והטיעון של "דבר יוביל לדבר" הוא די אווילי משום שהוא מתאים כמעט לכל נושא, גם האבסורדי ביותר.
ישן 12-03-2009, 17:11
מנהל

שאלת מה מונע, ונתתי לך תשובה פרקטית פשוטה
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אתה זה שטענת שאסור לסמוך על רוב הציבור..."

מבחינה מוסרית, זה עדיין יהיה נתעב גם אם אי פעם ימצא רוב בציבור בעד זה. ממש כשם שעבדות הייתה נתעבת גם כאשר היה הייתה קונצנזוס.
העניין הוא שיש הבדל תהומי בין הומוסקסואליות שהיא יחסי מין בהסכמה בין בגירים ובין אותן סטיות שציינת. רוב האנשים מבינים את ההבדל ולכן אין מצב ש"דבר יוביל לדבר". ועובדתית, בעוד שהומוסקסואליות הופכת יותר ויותר לגיטמית בדור האחרון והאיסורים עליה נעלמים, כך הצעדים נגד פדופילים הופכים נוקשים יותר ויותר.
לסיכום, מי שימנע דבר שיוביל לדבר הוא התבונה של רוב הציבור שמסוגל להבין את ההבדל בין השניים.
ישן 12-03-2009, 14:53
  משתמש זכר אושרי ארביב אושרי ארביב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.08.08
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "נכון"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
אז מדוע הומוסקסואליות כן ונקרופיליה לא?

אם הושארה צוואה זה הופך את העניין לאפור (מה מותר לעשות לגופה ובגופה, ומהו הגבול הכתוב, אם לא נכתב בצוואה), בעוד שבמקרה ששני הומואים \ לסביות בגיל החוקי וצלולים בנפשם שרותים לעשות מעשה מתוך הסכמה מלאה של כל המעורבים בדבר, ובלי ניצול מרות וכל היוצא באלו. הם לא מעניינים אותי, הם לא מפריעים לי, הם לא מערערים לי את הגבריות. אני בטוח שאני גם לא מעניין אותם, והעובדה שהעדפתי היא נשים לא מערערת אותם כהוא זה. אין לי זכות לומר לבן אדם את מי הוא רשאי לאהוב.

עו"ד - דעתך היא לא כדעת רבים. אגב, לדעת לא מעטים, העובדה שאדם לא יתאהב באדם שלא זהה לוצבע, נחשבת ללא מוסרית והורסת משפחות, גזעים ומשמידה תורה (כמה נישואין תוך עדתיים מכוונים יש בקהילות החרדיות?) למה זה לא והומוסקסואליות כן?

ישן 12-03-2009, 15:30
  משתמש זכר אושרי ארביב אושרי ארביב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.08.08
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "[QUOTE]אם הושארה צוואה זה..."

בעיני מצעד הגאווה והדרישות שלו (אלו שדורשות לקבל את העובדה שיש הומואים, "אם אתם לא אוהבים אותנו, אז נתלבש בבגדי נשים ונעשה מסיבות בתל אביב"), הם דברים מגוכחים בעיקר (כמו זכויות הקוקסינלים שיפנו אליהם בלשון נקבה), אבל יש גם דברים קונקרטיים - שזוג חד מיני שידוע בציבור יוכל לקבל יחד הנחות והטבות שזוגות הטרוסקסואלים זכאים לקבל, כמו הנחה משותפת במשכנתא וכו' (על נושא הילדים והתא המשפחתי עוד לא גיבשתי דעה מאחר שלא מצאתי מאמר אקדמאי אובייקטיבי שמאשר או מפריך טענות).
מעבר לזאת, אני הייתי מקדיש רחוב לפרופסור עוזי אבן (שיחייה חיים ארוכים ומאושרים), לא בגלל מיניותו ודעותיו, אלא בגלל תרומתו רבת השנים למדינה. הנושא הוא דמגוגי

בעניין הנקרופיליה - הדבר אכן מסווג כפראפיליה, אך מחלות נפש הן דבר שאינו שפיט בפני החוק (למיטב ידיעתי), ולכן יש עונש רק על המעשה, ולא על הסטייה.

ישן 11-03-2009, 17:40
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 56 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אני - ורוב האנושות"

נכון מאוד...

אבל למה לבלבל אותך במציאות שאומרת שכמו שילד לא יכול לחצות כביש עד גיל 9 לבד, כך ילד לא מבין את משמעות ההצעות המיניות שהוא עלול לקבל מפדופיל.

אבל הכול מבחינתך הוא סבבה בעניין פדופיליה, שכן מותר להיות הומו ועל פי נוסחתך הרי שמותר גם להיות פדופיל. וזה ..כל עוד אתה לא תראה את זה קורה,לא יקרה לך ולא תהיה קשור לזה.
(בדיוק כמו העניין עם הערבים: מבחינתך, "חייל אמיץ", אפשר לעשות בהם מה שאפשר בשביל שיחדלו להתקיים,אבל אתה לא תירה כדור אחד.

ישן 10-03-2009, 03:16
  משתמש זכר עו"ד אחד עו"ד אחד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.12.08
הדיון במי קובע מה הן סטיות הוא דיון מורכב.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מי קובע מהן סטיות ?"

בעקרון סטיה היא חריגה מהנורמל. את הנורמל קובעת החברה. סבתא שלי, שתחיה, התחתנה בגיל 12. לא רק שזו לא הייתה סטיה במקום ובזמן שממנו היא באה. להיפך. מי שהתחתנה בגיל 17 הייתה חריגה. לאשה גם לא הייתה זכות בחירה. משפחה שנתנה זכות בחירה הייתה משפחה חריגה.
כולנו יודעים מה הנורמות לגבי גיל החתונה במדינת ישראל כיום ומובן מאליו שהאשה היא בעלת זכות הבחירה הבלעדית.
אבל, וזה אבל גדול, יכול להיות שהחברה כולה תהיה חברה סוטה. חברה סוטה יכולה להיות חברה שמתנהגת בצורה חריגה ביחס לחברות (sociaty) אחרות בעולם או - והנה אני מגיע לנקודה - בצורה חריגה מהכללים המוסריים.

כמובן שאי אפשר להכנס כאן לדיון מוסרי רציני ועמוק.

מה שכן אפשר זה להביא לכן את סיכומו של הדיון והמסקנה הברורה שתנבע ממנו:
הומוסקסואליות היא דבר בלתי מוסרי.
מכיוון שמעשה לא מוסרי הוא בהכרח חריגה מהנורמה, כלומר בהכרח סטיה, הומוסקסואליות היא סטיה.

מבחינה מילולית, סטיה היא חריגה מהכלל. הכלל הוא הטרוסקסואליות. רוב העולם פועל ככה. הומוסקסואליות היא סטיה.

עוד הסברים?

הויכוח הוא לא אם הומוסקסואליות היא סטיה. ברור שהיא סטיה. השאלה היא האם הסטיה היא כזו שצריך להוקיע אותה או שהיא לא גורמת נזק ולכן אין לאף 1 זכות להתערב (מישהו אמר ג'ון סטיוארס מיל?).
ישן 11-03-2009, 15:20
מנהל

קלעת בדיוק לנקודה
בתגובה להודעה מספר 65 שנכתבה על ידי עו"ד אחד שמתחילה ב "מה שהזוי זה שאתה מסוגל להקליד במחשב אבל לא להבין את ההבדל"

דומיננטיות יד, בדיוק כמו הומוסקסואליות, נובעת מהבדל פונקציונאלי/אנטומי במוח. שמאליות נובעת מכך שהמיספרה ימין של המוח דומיננטית במקום זו הימנית (עניין של הבדלים אנטומיים מסויימים). מספר מחקרים שנעשו פוסט-מורטם מראים הבדלים אנטומיים בין סטרייטים להומוסקסואלים במבנים באיזור ההיפותלמוס שידועים כמעורבים בהתנהגות מינית. כך למשל, נמצא שהאיזור הפרה-אופטי גדול פי שניים אצל סטרייטים בהשוואה להומוסקסואלים ונשים. המחקרים האלה עדיין די בחיתוליהם אבל הם נותנים בסיס מוצק לראיית ההומוסקסואליות כבעלת בסיס אנטומי. זה גם הגיוני בהתחשב בכך שמדובר בתופעה שחוצה תרבויות ותקופות היסטוריות.
ישן 12-03-2009, 00:23

לא נכון!
בתגובה להודעה מספר 67 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "קלעת בדיוק לנקודה"

איטרות יד ימין, מה שנקרא "שמאליות" לא נובע מגודל של חלק כזה או אחר במח! נכון שלשמאליים יש מאפיין משותף לעומת ימניים שמתבטא בצורה הזו אבל זה לא הגורם! זה בסה"כ מאפיין.
כנ"ל לגבי הומוסקסואליים. מחקרים, שלא ברור מי מימן אותם ומה היו האינטרסים שלו, גילו שיש להם בלוטה במח שהיא קצת מורחבת ביחס לגבר רגיל ובדומה לאשה.
הבלוטה הזו היא בטח לא הגורם להומוסקסואליות.
מה שגורם להומוסקסאוליות זה הלגיטמציה שהחברה נותנת לתופעה. בני נוער וילדים, במקום להשתייך לכלל רוצים להיות אופנתיים. ספרים רוצים לקדם ת'מספרה שלהם, גם מעצבי בגדים וכל מיני שופטים הזויים מכוכב נולד.
אם הומוסקסואליים היו נתפסים בעני החברה כפגע רע, הם היו מנהלים אורח חיים רגיל לגמרי + מתחתנים עם אשה + מביאים ילדים בדרך הטבע - מה שמעורר את השאלה הבלתי אפשרית הבאה:
אם אדם הוא הומו באמת וחובב זכרים, איך קיבנימט הוא מקבל זקפה מבחורה? הרי סטרייט לא מקבל זיקפה מגבר! יש, ואני מכיר אישית, מלא גברים שהיו נשואים, הביאו ילדים ופתאום החליטו לצאת מהארון.
בדיוק לשכאלה הומצע הביטוי: "עלינננההה?"
ישן 12-03-2009, 02:40
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 68 שנכתבה על ידי עו"ד אחד שמתחילה ב "לא נכון!"

בטח שנכון. תתחיל לקרוא

אחרי שתסיים עם המאמר הזה, אתה יכול להמשיך עם שאר הרפרנסים במאמר.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 09-03-2009, 19:32

הומוסקסואלים הם אנשים חולים.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "להקיא וגם להוקיע אנשים בעלי דרך מחשבה כשלך"

אמנם המחלה שלהם לא כל מזיקה לציבור ולכן אין לכפות עליהם טיפול אבל לתת להם במה של כבוד? על מה?
המוסקסואליות היא סטייה.כיוון שאנחנו בחברה דמוקרטית (אלללק) אני בספק אם צריך לכפות עליהם טיפול כל עוד הם לא מזיקים. אגב, מבחינתי שני גברים שמתנשקים במקום ציבורי או הולכים יד ביד מזיקים בהחלט וגורמים לי להקיא (לא רק לי).
העובדה שבשנים האחרונות התופעה קבלה לגיטמציה בגלל כל מיני תנועות נאורות, מודרניות ומתקדמות היא עובדה עצובה אמנם אבל היא בהחלט תואמת את הכיוון הכללי שאילו הולכת החברה ועקרונותיה המוסריים. במקום שבו גבר יוצא עם אשתו למסיבות חילופי זוגות, במקום שבו אורגיות של שלושה אנשים הם דבר של מה בכך, במקום שבו בכל מועדון שמכבד את עצמו יש תאי שירותים שהשימוש היחיד שלהם הוא סקס מזדמן, במקום שבו ילדות בנות 12 מנצלות את פורים כדי להוכיח לעולם שיש להן חריץ בתחת, במקום שבו ילדה בת 14 עם קרום שלם היא מושא לבדיחה בעיני החברות שלה, ובמקום שבו ובמקום שבו ובמקום שבו... עד אין סוף - במקום כזה לא אתפלא אם ייקראו עיר על שמו של עברי לידר. לידר עילית מזמינה זוגות צעירים ליישב אותה. עיר חדשה וצעירה בדזרום הארץ. הכניסה, אגב, מאחור בלבד.

אין לי כח לנאום התל אביב והתל אביביות שלי. רק אומר שסדום ועמורה זה כאן. אנחנו דור המבול וצריך להתפלל שהוא יגיע כמה שיותר ולא בגלל המחסור במים.

אגב, לסביות לעומת זאת זה דבר נפלא בעיני (-:
ישן 10-03-2009, 02:49

אם אתה כל כך נאור...
בתגובה להודעה מספר 75 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "זה שאתה אוהב אותם זה מובן זה..."

אז בטח שמעתי על חופש הביטוי ועל סובלנות. יש כאלה שלא חושבים כמוך. לא אוהבים הומסקסואליות ובא להם לעלות על עזריאלי עם מגה-פון ולצעוק את זה.
תפסיקו לז**ן ת'מח על שואה וקיפולי נייר. אין שום קשר. לא הצעתי לשרוף למוות אף אחד. הומוסקסאליות היא תופעה מגעילה (גם תל-אביביות. יש תופעה כזו. נשבע לך בויזתא וזרש). גם הסטרייטים הנאורים ביותר חושבים ככה. לא כולם כמובן. לי לפחות, עושה בחילה לחשוב על האקט.

אם צריך להוקיע אותה, לגנות, להשאר אדיש אליה או להעלות אותה על נס - זה סיפור אחר. היום אופנתי להיות נאור. יש לך דרך יותר טובה להצטייר כנאור מאשר לצעוק הכל מותר?
הומואים? מותר.
חילופי זוגות? מותר.
גילוי עריות? יאללה... למה לא? אמא עם הבן שלה, האבא עם האחיינית וקונפטי באוויר.
מה עוד תרצה? סרטים אדומים? יש בשפע...

לכל הפרויידים למיניהם באשר הם: אני הומופוב - הכי הומופוב שיש. האמרה הטיפשית הזו שלפיה מי שהומופוב הוא סוטה בעצמו לא מדגדגת אותי. פעם ניסו לרסן את רוכבי האופנוע, פרסמו מחקר שלפיו גודל הכלי (האופנוע) או המהירות שבה רוכבים עליו עומדים ביחס הפוך לגודל האיבר. נחש מה! אף אחד לא עבר לסוע על 20 קמ"ש. אין לי רצון, אין לי צורך ואין לי סיבה לנסות ולהוכיח את סטרייטיותי. מי שרוצה לחשוב שאני הומו - שיבושם לו.
עכשיו מבחן בנאורות! אין צורך להשיב כאן בפורום. כל אחד מוזמן לענות לעצמו בלב:
1. יש לך בן. הוא מגיע לגיל 18. מה אתה מעדיף? שהחבר/ה הראשונה שהוא מביא הביתה יהיה גבר או תהיה בחורה? אי אפשר לבחור "לא משנה לי, חובה לבחור ז / נ!
2. יש לך בן/בת. הוא מביא בגיל 24 הביתה את בת/בן זוגו (בהתאמה ובהנחה שהוא סטרייט). האם תעדיף שהוא יביא: יהודי/ה ישראל/ית / יהודי/ה אתיופי/ת / ערבי/ה ישראלי/ת ערבי/ה מהשטחים?
גם כאן - אי אפשר לבחור "לא אכפת לי". חייב לבחור אחת מהאפשרויות.

אפשר להמשיך עם שאלות כאלה עד אינסוף אבל נעבור למנה העיקרית:
אם בחרת שהבן שלך יביא בחורה הביתה ובשאלה השניה בחרת יהודי ישראלי אתה כנראה לא כל כך נאור כמו שאתה חושב. את/ה עדיין מעדיף בן סטרייט על בן הומו. אתה גם גזען אם אתה לא רוצה חתן/כלה אתיופי/ערבי.
איזה קטע! זה בדיוק מה שקרה לנאצים! הם חשבו שהם נאורים. בעצם הם היו גם חשוכים וגם גזענים.מה שמוביל למסקנה המפחידה שאותה, מפאת כבודם של מבקרי הפורום, לא אביא כאן. הפליגו בדמיונכם.
ישן 11-03-2009, 14:53

קודם כל אני לא חסיד של חופש הביטוי.
בתגובה להודעה מספר 81 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אם אתה חסיד כה נלהב של חופש הביטוי, הרי שבוודאי לא יהיו לך טענות כלפי אלו"

הבחור מעליי רואה בעצמו כל כך נאור אז מצאתי לנכון לומר לו שבתור שכזה, הוא צריך להכיר את חופש הביטוי ולהיות סובלן גם כלפי דעות פרימטיביות וטיפשיות כמו שלי.

לא רק שאני לא חסיד של חופש הביטוי, אני גם תומך נלהב של דיקטטורה מוחלטת.מבחינתי סינגפור היא אחלה מדינה! אין לי כח להסביר אבל אני צודק.

דעתו של אדם בנוגע לדת היא עניין של אמונה. מי שרוצה - שיתאסלם או יצעק כל היום שאין אלוהים. לא הבנתי איך הגעת למסקנות שהגעת לגביי, אבל כמו שאמרתי למעלה וכדבריו של הלוחם הדגול, רא"ל בדימוס, מר דניאל "דן" חלוץ:
I don't care. i'm realy don't care

נערך לאחרונה ע"י עו"ד אחד בתאריך 11-03-2009 בשעה 14:58.
ישן 11-03-2009, 10:13
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 107 שנכתבה על ידי ybd123 שמתחילה ב "לא נראה לי שיצא מכאן ויכוח..."

1. הסכמה תיתכן גם מתחת לגיל 18. אם יש דיון על הורדת גיל ההצבעה ל-16, ובני נוער בגיל הזה כבר מתחילים לנהוג, אז איפה הבעיה עם ההסכמה ועם קבלת החלטות?
2. אינו פוגע באף אחד מהצדדים - מקובל (כל יחסי מין בכפייה הם אונס, ולא משנה במי מדובר), אבל האם שאלת את חיית המחמד שלך אם היא רוצה לחיות בבית, עם בני אדם, או חופשייה, בטבע, עם בני מינה?

סטייה זו סטייה זו סטייה. אם אתה מכשיר סטייה אחת, כי היא נחשבת ל"אין" בחוגים מסויימים, מדוע לא אחרות? מי שם אותך לקבוע מה מוסרי ומה לא?

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 09-03-2009, 13:31
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

"ענקים"? לא הגזמנו...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "דרישה: לקרוא רחובות על-שם גאים בת"א"

רחובות צריכים להיקרא על שם מי שהרוויחו זכות זו. הקריאה של איתי פנקס היא לתת להם רחובות רק
בגלל שהיו חד מיניים. זו קריאה מתנשאת, מהסוג שגורם לאנטגוניזם מוחלט. אמנם פנקס עשה את כל
הונו הפוליטי מנטייתו המינית, אבל הגיע הזמן שיקדיש מעט מחשבה לכך שקיימים הרבה מאוד חד מיניים
שעבורם נטייתם המינית אינה כל עולמם, ושזה לא הדבר היחיד החשוב בחייהם...

הארווי מילק היה חבר מועצת עירייה חד מיני גלוי ראשון - והיה פרובוקטור איום ונורא. אמנם נעשה עליו
סרט חד-צדדי למהדרין כרגע שמציג אותו כזך וצדיק, אבל למרבה הצער, לא הוא ולא ראש עיריית סאן
פרנסיסקו, היו כאלה. האיש שרצח אותם היה מטורף, אבל היה במעשיהם כלפיו משום קנטור כה גדול -
שאותו רוצח שוחרר נורא מהר, ולא במקרה.
עמוס גוטמן היה במאי. אין לי כלים לקבוע אם היה "ענק", אבל אני יכול לקבל את העובדה שהיה איש
מקצוע מפורסם ומצליח כהופכת אותו לזכאי לרחוב.
אין לי מושג ירוק מיהו הענק גנוס הירשפלד, ואני חייב להודות שבדר"כ יכולת זיהוי השמות שלי עולה על
הממוצע. אם אני לא מכיר את ענק הרוח המופלא הנ"ל - אני מניח שרוב גדול של תושבי ת"א (סטרייטים
וחד מיניים כאחד) לא יידעו מיהו...
ישן 10-03-2009, 00:00
מנהל

אני לא חושב שכוונתו של פנקס הובנה כהלכה
בתגובה להודעה מספר 118 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ""ענקים"? לא הגזמנו..."

רחובות אכן צריכים להיקרא על שם מי שהרוויחו זכות זו. פנקס כותב שמי שפעלו באופן משמעותי לקידום המעמד של ההומוסקסואלים בתקופה שהם היו מיעוט פחות או יותר נרדף (תלוי במקום ובתקופה) צריכים להחשב כמי שהרוויחו זכות זאת. אני חושב שזה לגיטימי.
מילק אולי לא היה אדם נחמד אבל הוא נרצח משום שהעז לדרוש מה שהיום הוא מובן מאליו בארה"ב (בוודאי בסן פרנסיסקו) וגם בישראל.
רוצחו, דן וייט, היה שונא-הומואים מוצהר ובנוסף היה לו חשבון אישי עם מילק (שהתנכל לו בשל עמדותיו). הרצח היה מתוכנן לחלוטין. דן ווייט לא היה מטורף ולכן הורשע בדין. למזלו, חבר המושבעים הורכב בעיקר מאנשים דומים לו ולכן ההרשעה הייתה בהריגה בלבד.
בכל מקרה, אין שום ספק שהוא נרצח, בין אם במישרין ובין אם בעקיפין בגלל הפעילות שלו למען זכויות ההומוסקסואלים. למען האמת, זו איננה הנקודה. מילק נחשב לגיבור בעיני רבים מאוד מההומוסקסואלים (לא אכליל ואגיד "כל") ותל אביב היא עיר שגרים בה הרבה הומוסקסואלים.
ישן 10-03-2009, 00:22
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הארווי מילק לא נרצח בגלל פעילותו למען ההומואים, אלא בגלל פעילותו נגד בקשת דן וייט...
בתגובה להודעה מספר 123 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אני לא חושב שכוונתו של פנקס הובנה כהלכה"

לקבל שוב את מושבו במועצת העיר, ממנו התפטר מספר ימים קודם לכן. הארווי מילק רצה שלתפקיד
ימונה/ייבחר מישהו שקרוב אליו יותר בדיעותיו, ולכן פנה לראש העירייה בתביעה לדחות את בקשת דן וייט
לקבל לידיו את המושב בשנית.
וייט היה משוגע על כל הראש, והעובדה שהצליח לתכנן רצח כפול, לא משנה את זה. הוא לא הורשע
ברצח, גם בגלל שהדמויות שרצח היו לא חביבות בעיני המושבעים, וגם בגלל הגנה נבונה של פרקליטו.

דן וייט היה שמרני למדי, אבל את מילק הוא רצח מסיבות אישיות לחלוטין ולא בגלל אידיאולוגיה -
אידיאולוגיה הייתה דווקא מניע מבחינת מילק, למנוע מוייט לקבל שוב את מושבו. לא הגיע להריצח בגלל
זה, חלילה, אבל הוא לא נרצח בגלל נטייתו המינית, למרות האגדות שמנסים לתפור בנושא...

אין לי מושג כמה הומוסקסואלים גרים בת"א, אבל לא ידוע לי על פעילות של מילק למענם, על ה"ענק"
השני שמעתי היום בפעם הראשונה בחיי (ואני מניח שרוב החד מיניים גם הם לא שמעו עליו...), ואילו
השם השלישי שהוצע, הוא אכן במאי מוכר שעשה עוד משהו בחייו מלבד להיות חד מיני...
ישן 10-03-2009, 14:57
מנהל

לי לא ידוע במה איבן גבירול פעל למען תושבי ת"א...
בתגובה להודעה מספר 124 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הארווי מילק לא נרצח בגלל פעילותו למען ההומואים, אלא בגלל פעילותו נגד בקשת דן וייט..."

רובם לא ידעו לומר מי היה, מדוע זכה לפירסום או אפילו איך הוגים את שמו כהלכה (איבן מלשון בן ולא אבן=סלע). כמוהו יש רבים שזכו לשמות רחובות על שמם. אפילו אבימלך שהוא דמות ממש לא חיובית במקרא זכה לרחוב על שמו. שלא לדבר על ענק מוזיקלי כמו יוסף אחרון, יהודי חם כמו הנס כריסטיאן אנדרסן וכדומה. מילק הוא גיבור של אנשי הקהילה ההומוסקסואלית (וקשה להכחיש שהיא לא מבוטלת בתל אביב). הם מרגישים שהוא עשה הרבה מאוד למענם (בלי קשר לויכוח בשאלת נסיבות הרצח שלו-ויכוח שאני חולק עליך בו לחלוטין אבל הוא לא רלבנטי במיוחד ואין לי עניין להסיט את הדיון) והם צודקים לפחות במידה מסוימת כי הוא באמת חולל שינוי. בזכותו (ןבזכות אחרים כמותו) לנו כיום קשה להבין עד כמה מצבם של ההומוסקסואלים השתפר. ראוי לגמרי לקרוא רחוב על שמו.
ישן 10-03-2009, 21:32
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
זו אחת הבעיות באופן כללי בפוליטיקה הישראלית.
בתגובה להודעה מספר 150 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "מחזק"

אם אתה ימני או שמאלני אתה "חייב" ללכת לפי קו מחשבה מסוים, ובין כל הנושאים קיים גם נושא החד מיניות.

וגם כאן מנסים ליצור קוטביות, או שאתה שונא הומואים ברמה של לכתום סוטים, חולים ולהיות כפסע מלהציע "לטפל" בהם, או שאתה "אוהב הומואים" עליז.

ברמה האישית, קשר חד מיני מגעיל אותי. כלומר, המחשבה עלי ועל גבר אחר מעוררת בי בחילה ואני לא מתבייש לומר זאת.
לגבי אנשים אחרים ששעושים כך, אני אדיש לכך. תנו להם לחיות את חייהם.
לגבי הבעת חיבה בפומבי בין חד מיניים, כל עוד זה נעשה בגבולות הטעם הטוב, אין לי שום בעיה עם כך (בדיוק כמו עם זוגות סטרייטים, מי שעובר את הגבול, שימצא לעצמו חדר).

ועם זאת, אני מוכן להלחם עבור הזכות שלהם לחיות את חייהם כפי שהם רוצים, ואני לא חושב שהכרה בזוגיות שלהם ע"י המדינה צריכה להתפרש כ"מתן לגיטימציה" או "עידוד" יחסים שכאלו.

ישן 11-03-2009, 04:42
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

אני החזקתי פעם בדעות האלה ולכן אני יכול להסביר לך
בתגובה להודעה מספר 150 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "מחזק"

עד האינתיפאדה השנייה סלדתי מהומואים וחשבתי שזו סטייה או מחלה או משהו כיו"ב ושיש לרדוף עד חורמה אחרי מי שמבצעים אותה. מה הקשר של האינתיפאדה השנייה? במהלך האינתיפאדה השנייה ההומואים והלסביות ניסו בפעם הראשונה לעשות צעדה בירושלים וקיצונים מבין החרדים זעקו - כמו שהם יודעים לזעוק - בצורה מוגזמת, מעל פשקוילים סרי טעם, תוך איומים במיתות משונות בעולם הזה ובגלגולי סבל מיותרים בעולם הבא.

להזכירך, באותם ימים המחבלים הערבים טבחו בנו ללא הרף, בכל יום נפלו כמה חללים לטרור הפלסטינאי - על רקע זה נראו הקריאות נגד המצעד מגוחכות.
היו למדינה בעיות אמיתיות וקשות באותה תקופה - המוות הלך ברחובות בגלל אזלת היד של ממשלת ברק (ושרון אחריו), המצב הכלכלי היה בכי רע וכל מה שהטריד את חרדי ירושלים (וכמה משותפיהם החילונים) זה מניעת המצעד בכל מחיר! היה ממש מגוחך לראות איך אנשים הפכו כמה הומוסקסואלים שהולכים ברחוב לבעייה הכי גדולה של ההיסטוריה המודרנית.

המצב הזה שבו הבית נשרף ויש מי שמתווכח אם התמונה שבקיר מספיק ישרה, גרם לי להבין שההיסטריה המוגזמת סביב המצעד מקורה ברגשות שנאה מוגזמים שלובו בצורה מכוערת - באותה צורה בה לובו רגשות נגד כל מיעוט ושאלתי את עצמי מה הנזק האפשרי מהמצעד.התשובה הייתה כמעט כלום - המצעד יצעד ולמחרת בבוקר כולם ילכו לעבודה כרגיל.

אני עדיין לא אוהב את ההחצנה של מיניות הומוסקסואלית לסוגיה ברחוב. לדעתי, זה שונה מההחצנה של מיניות סטרייטית ואסביר למה. חלק מציבור ההומוסקסואליים הם דו מיניים. אני לא אכנס פה להסברים מדעיים כאלה ואחרים אבל לא ניתן להכחיש את העובדה הזו, שהם מסוגלים לקבל סיפוק מיני הן מגבר והן מבחורה ובזוגיות שלהם הם יכולים לבחור בכל אחת משתי האופציות.

מכיוון שכך, ברור לי למה הורים לא רוצים שהנער/ה המתבגר שלהם(שהוא דו מיני), יראה שני הומואים מתגפפים ברחוב, יתגרה מהמראה ויתן לכך ביטוי בחייו הפרטיים. אני עדיין תופס משפחה נורמלית כשילוב של גבר אישה וילדים. ומעדיף שמי שיכול לבחור בין חיים כהומו וחיים כסטרייט יבחר באפשרות השנייה. גם אם זה לא מטריד אותי במיוחד שהוא אישית יבחר באפשרות הראשונה, עדיין, אני לא רוצה שאחרים יושפעו ממנו וילכו בכיוון זה. ועל אחת כמה וכמה, אני מאמין שזכותם של הורים לא לרצות בכך.

לכן המצעד שנעשה בתל אביב נראה לי פוגעני ואני מבין את ההתנגדות אליו. לעומת זאת, בירושלים דווקא נעשה ניסיון לעשות מצעד שידבר על זכויות ההומוסקסואלים בחברה - חלק מזכויות אלה שהם דורשים הם בהחלט צריכים לקבל. ומכל מקום זכותם לדרוש מה שהם רוצים איפה שהם רוצים, כפי שזכותו של בן גביר הליצן לצעוד דווקא באום אל פאחם (וכבר אמרתי שחבל שדווקא הוא צועד שם ולא יתר המפלגות הציוניות - עם דגלים)

מצד שלישי, דווקא ההתנגדות למצעדים היא שגורמת להם להיות יותר נועזים, מוחצנים ופוגעניים. כדי להראות שהם יכולים להיות הכי הומואים שאפשר ברחובה של עיר. מעין "תגובה" לשנאה נגדם.

הצעתי לכל הצדדים, הפסיקו את הפעילות המוגברת, הא- נורמלית, הסטייתית, סביב מצעד חד-שנתי. אלה יפסיקו להתגפף ואלה יפסיקו לאיים עליהם וכולם יוכלו לצעוד ברחוב בשובה ובנחת ואולי גם לקיים דיון בנושא, אחרת זה פשוט לא נורמלי...
ישן 11-03-2009, 15:12
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "דרישה: לקרוא רחובות על-שם גאים בת"א"

הצעת פשרה קונסטרוקטיבית שתהייה מקובלת על כל הצדדים.

בדקתי באתר "מפה", ומסתבר שאין בכל תל-אביב-יפו שום רחוב הקרוי על שם יוסף התנכ"י.

יוסף, כך אנו למדים מהמקורות, הוא בעצם טרנסווסטיט מתוק מטרנסקסואל, טרנסילווניה. הוא הסתובב בבגד נשי ומגונדר - הדמויות היחידות שמתוארות בתנ"ך כלובשות כותנת פסים מלבדו היו נשים (מיכל בת שאול למשל).

כמו כן, חז"לינו קבעו ומצאו כי בני השפחות היו מנשקים ומגפפים את יוסף וכי הוא היה יפה כאשה, מה שאומר שהוא לא רק היה טרנסווסטיט חובב קרוס-דרסינג אלא גם קוקס וקוקיצה של ממש! מרוב נישוקים וגיפופים שקיבל מבני השפחות, מן הראוי לקרוא לו "יוסף הדביק" ולא "יוסף הצדיק"!

יתכבדו פרנסי תל אביב ויקראו לאחד הרחובות בשם "רחוב יוסף" וככה כולם ישמחו.

החרדים: כי מדובר בדמות מהתנ"ך והמדרשים.
ההומואים: כי מדובר בגבר נשי ומטופח שזכה למחזמר אייטיזי על שמו עם רקדנים מגולחים.
המתנחלים: כי יש על שמו קבר שיח' פופולארי בשטחים.
הטרנסווסטיטים: כי הוא בבירור אחד משלהם.
הפמיניסטיות: כי יוסף סירב להשמש בפאלוס הדכאני שלו על אשת פוטיפר והתאפק עד שזרעו ניתז תחת ציפורניו.
השמאלנים: כי יוסף הסתדר בעבודה בחו"ל והשתלב במרחב.
הימנים: כי יוסף הראה לנשיא המצרי מי הבוס.
הערבים: הללואי וכל היהודים יבואו לארץ רק אחרי מותם כמוהו!
ההומופובים: כי עם כל כמה שיוסף היה מתחנגל, בסוף הוא התחתן ועשה שני ילדים.
יהודה ברקן: כי הוא עשה כזאת מתיחה לאחים שלו שחבל שלא צילמו.

ובא לציון בועל.

ישן 12-03-2009, 02:38

אל תתאמץ. השמאל והנאורות פשטו רגל מזמן.
בתגובה להודעה מספר 161 שנכתבה על ידי maorhag שמתחילה ב "נו באמת"

מדובר בקבוצת אנשים שהדעות שלהם נגזרות מההשתייכות שלהם ולא להיפך. הלא אותם שמאלנים נאורים גם אמרו לא מזמן שמה שצה"ל עושה בעזה זה לא מוסרי. אבל מה שהחמאס עושה זה כן. אז איתם אפשר לדון על מוסר? לא!!! לכן, כל ויכוח איתם הוא כנראה עקר וחסר כל טעם. אני בטוח ש 90% מהם מבין כמה טמטום וטיפשות יש במה שהם אומרים. הם פשוט טיפסו על עץ, גבוה מאוד, ואין להם איך לרדת. גם כשמושיטים להם עזרה, האגו שלהם משאיר אותם למעלה.
שיבושם להם.
גם גואל רצון ועשרות נשותיו האידיוטיות בעליל עושים הכל בהסכמה. זה לא הפריע ל100% מתושבי המדינה להזדעזע מהסיפור. הסכמה היא מילה יפה אמנם, אבל מקומה מחוץ לדיון הזה. מעשים לא מוסריים הם בלתי מוסריים וזהו. לא משנה הסיטואציה ו/או המצב המנטלי. ראה ערך:
1. המתות חסד (יש ויכוח אם מוסרי או לא. מכל מקום, הנחת העבודה היא שהדבר נעשה בהסכמה).
2. גילוי עריות.
3. מין מרובה משתתפים.
4. סחר באיברים מאנשים חיים - בהסכמת התורם כמובן.
5. ניסויים רפואיים.
6. פוליגמיה (כולל סיפור המגעיל של גואל רצון אע"פ שהאידיוט ונשותיו לא נשואים על פי הדין).
7. ספורט אלים עד מוות - כמו איגרוף שבו המפסיד הוא זה שאיבד את ההכרה או מת ראשון.
8. יחסי עם מין עם אנשים הסובלים מהפרעה / פיגור / שכרות ברמה קלה יחסית שמאפשרת קבלת הסכמה.
9. יחסי מין במצבים שבהם יש הסכמה אבל היא לא ממש חופשית. למשל, אם חד-הורית שלא מוכנים לתת לה הלוואה בבנק. היא פונה לאדם פרטי שמציע לה הלוואה בתנאים משו משו תמורת פתיחת רגליים. הכל בהסכמה ושניהם מבוגרים. זה מוסרי?
10. היחיד שלגביו אין ויכוח וכולם מסכימים שהוא מוסרי זה טל מוסרי. הוא אמנם לא קשור לפה וגם לא נשמע אותו דבר אבל לפחות שיהיה משהו להסכים עליו.

נערך לאחרונה ע"י עו"ד אחד בתאריך 12-03-2009 בשעה 02:53.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:48

הדף נוצר ב 0.20 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר