18-06-2009, 23:10
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 11.03.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי israrub שמתחילה ב "האם קיבלתי פקודה בלתי חוקית מהמפקד שלי היום ?"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי israrub
היי,
היה לי הפנייה היום. שחררו אותי אתמול. לצורך העניין אני גר בצפון ואני משרת ליד אילת.
אתמול המ"מ שלי אמר שאני אשאר בבית שלשוש.. כי כולם יוצאים חמשוש בכל מקרה.
עכשיו אני הולך להפנייה בבוקר והמפקד שלי אומר לי לחזור לבסיס. אני אומר אוקיי בסדר.
אני בא לקחת את הרכבת מת"א לבאר שבע כשאני יודע שאני לא אספיק לקחת את האוטובוס האחרון מבאר שבע לבסיס שלי. אני אומר את זה למפקד שלי :" אין לי שום סיכוי להגיע לאוטובוס הזה" הוא אומר לי בכל זאת להעלות. אני מגיע לבאר שבע. כמו שמתוכנן, האוטובוס כבר נסע. אני מתקשר למפקד הוא אומר לי "טוב תחזור הביתה" בטון לא מופתע בכלל.
הוא ידע שאני לא אספיק הוא סתם רצה לבזבז לי את היום.
האם זאת פקודה בלתי חוקית ? הוא ידע בוודאות שאני לא אספיק להגיע! הוא לא היה מופתע בכלל כשאמרתי לו שהאוטובוס נסע.
אני רואה את זה כאילו הוא היה אומר לי לנסוע לאיזשהו מקום בלי קשר ולחזור!
זה פשוט חוצפה! אם זה לא בלתי חוקי אז הוא מנצל את הסמכות שיש לו..
תעזרו לי!!
תודה
|
אתה בכיין וכל הסיפור מגיע לך, כנראה שהמפקד שלך מכיר אותך ככה לפני ורצה להנות קצת.
באמת שאתה, וכל שאר החיילים בצה"ל שבטוחים שהמפקדים שלהם לא קולטים איך הם "מערבבים" אותם, פשוט טמבלים.
תזכור שגם המפקד שלך היה פעם חייל, גם הוא חשב על דברים כאלה, והוא מבין על מה אתה חושב שאתה אומר לו "אני לא חושב שאני אספיק לאוטובוס, פעם שעברה זה לקח X שעות ולא הספקתי", שכל מה שעובר לך בראש זה איך לא לעלות על האוטובוס באלגנטיות ולעלות רק על הבא אחריו.
באמת שעשיתי המון שיחות כאלו בשירות שלי עם חיילים, וכל פעם שידעתי שהם מנסים ל"ערבב" אותי קלטתי את זה, ויודע מה? חלק מהפעמים אפילו צ'יפרתי אותם למרות שידעתי שיספיקו.
החיילים שלי מכירים אותי בקטע הזה, אני אפילו אומר להם את זה בשיחת פתיחה - כשתהיה אפשרות תצ'ופרו, כשנצטרך אותכם פה - אתם תעשו הכל בשביל להגיע.
יותר חשוב לי שיגידו את האמת, כי אם חייל צעיר ממני בכמעט שנתיים חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל הוא טועה...
אז באמת, הגיע לך, ואם אתה חושב שזה קרוב אפילו לפקודה בלתי חוקית, אז כנראה שכל השנים האחרונות בצה"ל שכל אמא חושבת שהיא רמטכ"ל בשיחת טלפון - השפיעו עליך המון.
|