לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2009, 11:59
  Radius_ Radius_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.08
עזרה למלש"ב מאוכזב - איבוד תפקיד בגלל טעות של מיטב

שלום לכולם.
אני עכשיו בן 17 ובספטמבר יהיה לי 18.

הייתי במיונים למדריכי צניחה, משם עברתי לירפ"א , והכל היה טוב.
לאחר כמה ימים הודיעו לי לבוא לחתום על טופס קטין , ואמרו לי שזה אומר שהתקבלתי...

בגלל התפקיד היוקרתי הייתי שמח, ומהר הלכתי לחתום על טופס הקטין עם ההורים שלי....

שאלתי בעוד מקומות כולל את האחראי על המיונים והוא אמר לי שאני איתם, זאת אומרת במדריכי צניחה בתאריך 27 ליולי, זה גם היה התאריך של חבר שלי שגם הוא התקבל.

לפני כמה ימים אני מתקשר ללשכת גיוס לשאול מה התאריך הסופי, כי לחבר שלי שהתקבל שינו.
ואומרים לי שאני משובץ לגולני.... ב26 ליולי .

קיבלתי ת'שוק של החיים, הייתי בטוח שיש לי את התפקיד...

התקשרתי לאחראי על המיונים, התברר שמיטב פשוט שמו אותי איפה שמתאים להם (ככה הוא אמר לי ...) ולא התחשבו במיונים של המדריכי צניחה,
הוא אמר לי שהוא דיבר עם כמה אנשים לברר את זה וכבר הרשימה של המדריכי צניחה נסגרה סופית ואין לי דרך להגיע לשם כי זה כבר סגור...

יש איזושהי דרך שמישהו מכיר בכל זאת לעשות את זה? תביאו לי את המספר של מפקד המרהו"ם מצידי אני כבר נואש...

ואם לא...אני יוכל לדחות את השירות לתאריך אחר (הכי עדיף לי נובמבר ) ועדיין ללכת לגולני ?
אני חתמתי על הטופס קטין בשביל המדריכי צניחה, אין להם סיבה להקדים לי את הגיוס לפני 18 בשביל גולני.. (יש להם הרבה תאריכי גיוס)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2009, 02:28
  apasniy_arab apasniy_arab אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Radius_ שמתחילה ב "תגיד לי על מה אתה..."

אני אגיד לך על מה אני מדבר.

כן יש סיכוי שקרתה תקלה בבקום, לרוב תקלות כאלה לא קורות, מה שקרה כנראה, או שהגיע למיונים בן של אח של דוד של מישהו... שהיה אולי יותר מקומבן והעדיפו אותו על פניך, בגלל זה זה קרה ברגע האחרון וזה נראה מאוד מלוכלך.
יכול להיות שהיה תיעדוף לגולני - ז"א יש יותר מדי אנשים שהתקבלו לקורס , ולא מספיק כאלה עם הנתונים שלך וכו' וכו'.

והבחור שאמר לך להגיד תודה שאתה בא לגולני, כי לפי דעתי זה הפרס ניחומים שלך
ידוע שזה תפקיד מקומבן רצח...ויכול להיות שהיית מה שנקרא קורבן לקומבינה...

כל הדברים האלה קורים בצבא, וזה לפעמים מגעיל. אבל באותה מידה יכול להיות שברגע האחרון גורם יותר בכיר הסתכל על התוצאות של המיונים וכו', והחליט שאתה לא מתאים. אי אפשר לדעת איך הצבא עובד בכל הבירוקרטיית מיונים הזאת..
כל מה שאני אומר זה שתהיה מציאותי, ותשלים עם זה שזאת כנראה לא טעות. ותהיה מבסוט שאתה בגולני.

ארדוף אוייבי ואשיגם, ולא אשוב עד כלותם..

(מרץ 05 לשעבר)

ישן 22-06-2009, 14:35
  ggill ggill אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Radius_ שמתחילה ב "עזרה למלש"ב מאוכזב - איבוד תפקיד בגלל טעות של מיטב"

תראה אחי, אני ממש לא רוצה לזרוע לך מלח על הפצעים, אבל אני ספציפית מבין את הבעיה שלך, למרות שהתקבלתי סופית ואני גם כן קטין. אז ככה, הודיעו לי שהתקבלתי למדצים לפני הבדיקות הרפואיות אבל הייתי יכול ליפול על רפואי, אז אמרתי לעצמי שאני לא הולך לחתום עם אמא, עד שלא מודיעים לי שעברתי סופית, ורק היום אחרי שכבר עברתי סופית ויש לי תאריך גיוס, חתמתי עם אמא(למרות שהייתה עוד סיבה לעיכוב בחתימה ואם אתה מתעניין תחפש בהודעות שלי ותבין).
מה שאני מציע לך שתתגייס עכשיו, כי לפי דעתי הסיכויים לא לטובתך שישמרו לך מקום בגולני בגלל הביקוש הרב... ולכן, אני ממליץ לך להתגייס עכשיו ,כי אולי בנוב' יכניסו אותך למקום שונה בכלל...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר