לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2009, 00:30
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "את באמת לא מבינה את ההבדל?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
שבין יחיד שבאמת רצח ומוצגת ראייה לכך שהיה לא מוסרי עוד לפני הרצח ובין האשמת ציבור שלם ברצח שאין שום הוכחה שביצעו?

שטויות במיץ!

אתה עוד לא הבנת שאין שום קשר ולו המרוחק ביותר בין העמדות הפוליטיות של האיש ההוא ולבין מה שהוא עשה?

מעבר לזה סרבנות לכשעצמה אינה לא מוסרית!

הסרבנים טועים והמדינה צריכה להילחם בתופעה הזו כי היא מטומטמת ומסכנת את העתיד של כולנו אבל מבחינה מוסרית טהורה התופעה אמנם שנויה במחלוקת אבל לא לא מוסרית בבירור.

אני אתן לך דוגמה שתוכל להבין, למרות שזה עובד בדיוק באותה הצורה לשני הכיוונים: חייל מהתנחלות שמסרב להשתתף בפינוי התנחלויות אינו לא מוסרי. למעשה כל החלטה שלא ייקח, לכאן או לכאן, תהייה בעייתית. בעולם מושלם צריך היה לשחרר את החייל מחובתו אבל הועיל ואנחנו חיים בעולם לא מושלם ובעל משאבים מוגבלים לפעמים המדינה נאלצת לחייב אנשים לפעול בניגוד לצו מצפונם. זה מיקרה טיפוסי בו טובת החברה קודמת לטובת היחיד.

כל זה אמנם מעניין מאוד אבל, כאמור, אין לזה שום קשר לרצח ההוא.

את מה שיש לי לומר על הפרשה המתואבת בה דן האשכול הזה אשמור בנתיים לעצמי מעבר לטיעון הרגיל שלי שמיניות היא עניין אישי ושהעולם יהיה מקום טוב יותר כשאנשים יפסיקו לתחוב את אפם לעינינים פרטיים של אנשים אחרים. כולי תקווה שהמשטרה תעשה עבודתה נאמנה ותיתן לכולנו תשובות נחוצות מאוד.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2009, 04:59
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "שוב עמדות פוליטיות?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
האדם שייך לעם , שייך לשבט, שייך למשפחה. יש קשר בינהם.

קרוב לוודאי שיותר אנשים מתו בסיכסוכים פנימיים מאשר במלחמות בין עמים. האמריקאים למשל איבדו יותר אנשים במלחמת האזרחים (יותר משש מאות אלף) מאשר במלה"ע השנייה (יותר מארבע מאות אלף) למרות שבין 1942 ל1945 הם היו אומה גדולה בהרבה מאשר בין 1861 ל1865. הסינים כמעט בוודאות איבדו יותר אנשים בגלל הקפיצה הגדולה של מאו והמהפכה התרבותית אחריה מאשר בשל הכיבוש היפאני שהיה מהברוטליים בהיסטוריה.

אל תנסה אפילו למכור לי את הסיפור הזה.

ושוב, נחזור על מה שהפך כבר למנטרה, לא היה שום קשר בין המיקרים. את הנסיון לנצל טרגדיה משפחתית בכדי לנגח את מחנה השמאל ניתן להגדיר בשתי מילים בדיוק: "גועל נפש".

ישן 02-08-2009, 02:03
  oa123 oa123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.07
אשמח לשמוע תגובתך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "הפגנה נגד ש"ס בזירת ארוע הרצח"

אתה הכנסת גורם לא רלוונטי בעליל- היותו של הרוצח הנפשע אסף שחנק למוות את ילדתו ז"ל, סרבן מילואים כל עוד צה"ל מבצע את הוראות הממשלה בשטחים.
מה רלוונטי עמדותיו הפוליטיות של הרוצח , האם כל רוצח במדינה נפנה ונבדוק מה הצביע בקלפי?
אתה לא מתבייש להאשים אותם בגזירת קופון פוליטי,כאשר המציאות היא שההפגנה היא תוצאה של זעם ריגשי ואמיתי של הקהילה הזאת -- ואין אני מסכים עם ההפגנה, אך אני מוכן להבין שאין שופטים אדם בשעת צערו,
ואתה סתם דחפת את העובדה שאסף הנתעב איש שמאל מתוך אינטרס פוליטי מובהק ולא ריגשי, אלא סתם "השמאלנים ואנשיי המצפון המזופיים, בוא נכניס להם".
לפני שאתה משתמש באצבע מאשימה ורוקד על דם, תבדוק קודם כל שאתה לא עושה זאת.
יודע מה, בגלל שהאשכול הזה כל כך הרגיז אותי- אני אמתח את הגבול. היותו של אסף איש שמאל אינה עילה לעידוד רצח. אף אחד במפלגות השמאל לא הסית נגד ילדים קטנים וחימם באש קטנה שנאה כלפיהם שיכול להיות או לא יכול להיות גרמה לרצח של נעה ז"ל.
חימום סיר הלחץ והשנאה לקהילה ההומוסקסואלית בידי ש"ס וההאשמות (כגון גרימת רעידות אדמה, עוני) כלפיהם על ידי אנשיי ש"ס היא עובדה גמורה. אם זה מה שגרם לרצח? אלוהים יודע. אבל עצם העובדה שיש מפלגה שמחממת את האש כנגד קהילה בחוסר אחריות, במקום לקדם סובלנות(אפשר לבקר את הקהילה בכבוד הדדי ואמונה עצמית שלהם שאפשר לשנות את דרכם דרך התורה) היא הרבה יותר חמורה והרבה יותר מסוכנת לפעולות פיזיות כנגד הקהילה, וזאת בניגוד לשפלות שניסית לעשות עם השמאל ואסף. אין קשר לעמדות פוליטיות בכלל לרצח, אלא לביטויים נטו של מפלגה שאם כל הכבוד, היא מובילה של עדה שלמה.

נערך לאחרונה ע"י oa123 בתאריך 02-08-2009 בשעה 02:07.
ישן 02-08-2009, 20:50
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
הבדל קטנטן בין המקרים
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי oa123 שמתחילה ב "אשמח לשמוע תגובתך"

הזהות והאידאולוגיה של רוצח הילדה ידועים. הזהות והאידאולוגיה של הרוצח מאתמול - לא.

אם יתברר שהרוצח אכן משתייך לתנועה או זרם רוחני כלשהו שמסית שנאה כלפי ההומואים, אז כל אחד יהיה רשאי לגנות את התנועה או את הזרם הרוחני הזה. עד שיתברר זהותו של הרוצח, ההאשמות נגד ש"ס הן אכן "גזירת קופון פוליטי," למרות שנדמה לכולם (כולל אותי) שהרצח אתמול הוא "פשע שנאה," בז'רגון האמריקני.

דרך אגב, אני העלתי את הנושא של האידאולוגיה הפוליטית של רוצח הילדה באשכול שהרלוונטי. הבהרתי דאז שאני לא רואה קשר בין הדברים, אבל האנשים שכן מוציאים קשר כזה אינם חוטאים בצביעות בעיניי. האידאולוגיה הפוליטית היא רלוונטית מאוד למעשים קיצונים כאלה ולזהות של בן אדם ותפיסת עולמו באופן כללי. מי שמתעלם מהעניין הפוליטי מנסה להכחיש את המציאות.

[עריכה: אני לא מנסה לענות במקום לוקלוק. רק רציתי להביע את הדעה שלי]

נערך לאחרונה ע"י ashoichet בתאריך 02-08-2009 בשעה 21:04.
ישן 02-08-2009, 22:54
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
תגובתי
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי oa123 שמתחילה ב "אשמח לשמוע תגובתך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי oa123
אתה הכנסת גורם לא רלוונטי בעליל- היותו של הרוצח הנפשע אסף שחנק למוות את ילדתו ז"ל, סרבן מילואים כל עוד צה"ל מבצע את הוראות הממשלה בשטחים.

אתה טוען שאין קשר בין מי שלא אכפת לו מעמו לבין מי שלא אכפת לו מביתו - אני טוען שיש .

מה רלוונטי עמדותיו הפוליטיות של הרוצח , האם כל רוצח במדינה נפנה ונבדוק מה הצביע בקלפי?

דעותיו הפוליטיות או עברייניותו על רקע פוליטי?

אתה לא מתבייש להאשים אותם בגזירת קופון פוליטי,כאשר המציאות היא שההפגנה היא תוצאה של זעם ריגשי ואמיתי של הקהילה הזאת -- ואין אני מסכים עם ההפגנה, אך אני מוכן להבין שאין שופטים אדם בשעת צערו,

הזעם הרגשי הוא לא אמיתי, הוא מעושה. לא ייתכן זעם רגשי אמיתי כלפי מי שאין הוכחה שביצעו את המעשה.

ואתה סתם דחפת את העובדה שאסף הנתעב איש שמאל מתוך אינטרס פוליטי מובהק ולא ריגשי, אלא סתם "השמאלנים ואנשיי המצפון המזופיים, בוא נכניס להם".

נכון, עכשיו הרבה יותר אנשי ימין יצביעו לי בקלפי. בדיוק כמו ניצן הורוביץ , רק הפוך

לפני שאתה משתמש באצבע מאשימה ורוקד על דם, תבדוק קודם כל שאתה לא עושה זאת.
יודע מה, בגלל שהאשכול הזה כל כך הרגיז אותי- אני אמתח את הגבול. היותו של אסף איש שמאל אינה עילה לעידוד רצח. אף אחד במפלגות השמאל לא הסית נגד ילדים קטנים וחימם באש קטנה שנאה כלפיהם שיכול להיות או לא יכול להיות גרמה לרצח של נעה ז"ל.

הסברתי קודם את הקשר בין הדברים, אסף לא היה סתם איש שמאל , הוא היה שונא ישראל.

חימום סיר הלחץ והשנאה לקהילה ההומוסקסואלית בידי ש"ס וההאשמות (כגון גרימת רעידות אדמה, עוני) כלפיהם על ידי אנשיי ש"ס היא עובדה גמורה. אם זה מה שגרם לרצח? אלוהים יודע.

כן , אלוהים יודע, הוא והפוליטיקאים של "הקהילה".

אבל עצם העובדה שיש מפלגה שמחממת את האש כנגד קהילה בחוסר אחריות, במקום לקדם סובלנות(אפשר לבקר את הקהילה בכבוד הדדי ואמונה עצמית שלהם שאפשר לשנות את דרכם דרך התורה) היא הרבה יותר חמורה והרבה יותר מסוכנת לפעולות פיזיות כנגד הקהילה, וזאת בניגוד לשפלות שניסית לעשות עם השמאל ואסף. אין קשר לעמדות פוליטיות בכלל לרצח, אלא לביטויים נטו של מפלגה שאם כל הכבוד, היא מובילה של עדה שלמה.

אני מסכים שהביטוים של ש"ס הם לא לעניין , אבל הם לא שפכו את הדם הזה.

ישן 02-08-2009, 17:57
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
לא זו הסכנה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "הפגנה נגד ש"ס בזירת ארוע הרצח"

אהלן

יכול ליהיות שהרצח בוצע על רקע "אהבה נכזבת" של אחד מחברי הקהילה הזו .אבל מאחר ולאחרונה אנשי הרב עובדיה ועושי דבריו הביעו את דעתם על הקהילה הזו סביר מאד להניח שאחד מתומכי הרב עובדיה איבד ראשו וביצע הרצח .
הסכנה כאן לא בסתם עוד רצח , אלא "ביגאל עמיר " מספר 2 . ישראלי חרד או לא, שיקום ככה סתם לרצוח ישראלים משום שדעתם והליכותם אינם לפי רוחו, עשוי לגרום למלחמת אחים בסופו של דבר וזו בדיוק סכנת הקיום של מדינת ישראל.
החיזורים אחרי המפלגות הדתיות גם תורמות לא מעט לעניין . מה שמעניין אותם זה רק כסף לאוכלי החינם האלה .
יש להפריד את קופת האוצר מהסכמים קואליציוניים ומייד !!!!
יש להתחיל בפוליטיקה אמיתית וטהורה מכל שיקול אחר . רק לא נראה לי שהממשלה הנוכחית תוכל להתחיל במבצע כזה.
להזכירכם, ציפי לבני לא נכנעה למחירה של ש"ס והפסידה את הרכבת הממשלה.

בברכה

illi
ישן 02-08-2009, 21:18
  oa123 oa123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.07
אתה פשוט מתקשה להבין, הא?
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי ashoichet שמתחילה ב "וואלה, למשטרה עוד אין קצה חוט..."

אתה מתקשה להבין שיש פה פגיעה באנשים שהם, תרצה להאמין או לא, נמצאים במצב יותר פגיע ויותר רגיש.הרבה אנשים אין סולבנות לראות למשל שני גברים הולכים יד ביד, ומעשי אלימות כאלה יכולים להצית עכשיו שדה. כאשר פוגעים בקהילה הזאת, לא משנה על מהו הגורם, זה גורם ללהט ולרגשות לצאת החוצה- והם מוציאים את זה (לא משנה אם בצדק או לא) כנגד גורמים שמסיטים יום וליל נגדם. זה שזה יצא עכשיו בעקבות הטבח הנורא הזה זה לא אומר שזה היה בסדר לפני הטבח... תפסיק להגיב כמו טרול ותבין שביקורת וסערת רגשות היא לא תמיד גזירת קופון פוליטי. אלוהים... יש מפלגת הומוסקסואלים שלא שמעתי עליה? או שאתה מנסה להאשים אותם בקידום מפלגות שמאל על חשבון דם הנרצחים? פשוט אין בושה !

נערך לאחרונה ע"י oa123 בתאריך 02-08-2009 בשעה 21:24.
ישן 02-08-2009, 21:38
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי oa123 שמתחילה ב "אתה פשוט מתקשה להבין, הא?"

ציטוט:
זה גורם ללהט ולרגשות לצאת החוצה- והם מוציאים את זה (לא משנה אם בצדק או לא) כנגד גורמים שמסיטים יום וליל נגדם.

המנהיגים של ש"ס אולי ראוים לגינוי על הסתה נגד ההומוסקסיאלים והלסביות. מה שלא בסדר זה לנצל את האירוע הנדון כדי לעשות זאת. צביעות היא צביעות, גם אם זה נעשה בלהט ובהתרגשות. מה שאתה מתקשה להבין זה שבצד השני של הקו נמצאים אנשים כמוך, מגזר שלם, שלא פגעו ולא התכוונו לפגוע באיש אבל פתאום הופכים למטרה לקריאות גנאי ושנאה. מאוד קל להתעלם מהרגשות של החרדים ולהפוך אותם לשעיר לעזאזל. אבל כאשר עושים את זה מתוך ניצול של מעשה רצח, אל תתפלא שיבואו אנשים ויאשימו אותך בצביעות. תבין עד כמה זה חמור להאשים את ש"ס במה שקרה בלי שום הוכחות. זה פשוט עלילת דם.

ציטוט:
שאתה מנסה להאשים אותם בקידום מפלגות שמאל על חשבון דם הנרצחים? פשוט אין בושה !

אני לא מאשים את המפגינים בת"א בקידום מפלגות השמאל, אלא בניצול האירוע באופן ציני כדי לנגח בש"ס.
ישן 03-08-2009, 00:09
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "להבדיל באלף אלפי הבדלות"

לא הסית ישירות? ביבי מעולם לא דיבר נגד זה ולא באותו אירוע במיוחד. כזכור לי הוא נאם לפני אותם אנשים עם התמונות "היפות" של רבין ולא דיבר נגד התמונות בכלל, אלא דיבר נגד רבין וכמה הוא טועה! כמובן אחרי שביבי נבחר, הוא חתם על הסכם נוסף עם הפלסטינים... אין לך כיצד להגן על ביבי במקרה הזה, ביבי אשם ושותף לעניין באופן מלא בזה שלא דיבר נגד התמונות הללו מעולם. תראה את הוידאו של אותה הפגנה בירושלים ומה ביבי עשה (או יותר נכון לא עשה.), כמו כל מי שנאם באותו אירוע. אחרי זה תבין למה הוא אשם, כמו כל שאר הנואמים.

בגרמניה כל מי שנאם כולל ביבי, היה נתבע על ידי המדינה עצמה ואפילו הולך לכלא רק שתבין
כמה ביבי יצא מזה בזול. אם זה היה בגרמניה ביבי היה הולך לכלא, כמו כל שאר הנואמים.
אותה ההפגנה מין הסתם הייתה מפוזרת בגרמניה בכוח על ידי המשטרה בנוסף.
גרמניה היא מדינה דמוקרטית נכון? אך הם אוסרים כל שימוש לרעה בשואה או ניסיון לשואה נוספת. דבר שאנחנו בישראל משום לא עושים וחבל מאוד.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 03-08-2009, 00:12
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "לא הסית ישירות? ביבי מעולם לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot

בגרמניה כל מי שנאם כולל ביבי, היה נתבע על ידי המדינה עצמה ואפילו הולך לכלא רק שתבין
כמה ביבי יצא מזה בזול. אם זה היה בגרמניה ביבי היה הולך לכלא, כמו כל שאר הנואמים.
אותה ההפגנה מין הסתם הייתה מפוזרת בגרמניה בכוח על ידי המשטרה בנוסף.
גרמניה היא מדינה דמוקרטית נכון? אך הם אוסרים כל שימוש לרעה בשואה או ניסיון לשואה נוספת. דבר שאנחנו בישראל משום לא עושים וחבל מאוד.

ולדעתי בארה"ב לא. בגרמניה אסור ללבוש סממנים נאציים, בארה"ב מותר. שתיהן דמוקרטיות, שתיהן לקחו את חופש הביטוי למקום אחר האחת מרעותה. למה? כנראה שבגלל ההיסטוריה של גרמניה.
אגב, ועדיין אין איסור בארה,ב על הגלימות הלבנות של ה-KKK, למרות שגם הם אחראים לרציחות ולינצ'ים.

ישן 03-08-2009, 01:56
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "[QUOTE=linuxsboot] בגרמניה..."

ארה"ב לא מרשה לאירגונים כאלה להחזיק נשק, ברגע שאתה מחזיק נשק והופך לאיום, המדינה מפרקת את האיום לגמרי עד הבסיס. אף אירגון זכויות אדם,סנטור או בית משפט עליון לא יגן עליך במקרה כזה בארה"ב.
נכון גרמניה יותר מחמירה ובצדק, אך גם בארה"ב יש גבול למה שהמדינה נותנת לאזרח לעשות.

ישראל,ארה"ב והעולם צריכים ללמוד מגרמניה בכל הקשור לטיפול באנשים, שאוהבים לעשות צרות למדינה בצורה קיצונית ולא חוקית.
ראית בגרמניה שוטר או חייל, שקוראים לו נאצי? לא ולא תשמע את זה שם בארץ שלנו לעומת זאת כן תשמע זאת בעיקר מ 3 מגזרים לאומיים, שבעיקר הם עושים צרות לחוק בישראל.(משטרה והצבא של ישראל.)
בגרמניה המדינה הייתה מסיימת את הסיפור עם אותם מגזרים מהר מאוד בעזרת המשטרה ומחזירה את השקט והביטחון של שאר האזרחים במדינה, זה דמוקרטי לגמרי בגרמניה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:11

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר