|
במקור נכתב על ידי oa123
אתה הכנסת גורם לא רלוונטי בעליל- היותו של הרוצח הנפשע אסף שחנק למוות את ילדתו ז"ל, סרבן מילואים כל עוד צה"ל מבצע את הוראות הממשלה בשטחים.
אתה טוען שאין קשר בין מי שלא אכפת לו מעמו לבין מי שלא אכפת לו מביתו - אני טוען שיש .
מה רלוונטי עמדותיו הפוליטיות של הרוצח , האם כל רוצח במדינה נפנה ונבדוק מה הצביע בקלפי?
דעותיו הפוליטיות או עברייניותו על רקע פוליטי?
אתה לא מתבייש להאשים אותם בגזירת קופון פוליטי,כאשר המציאות היא שההפגנה היא תוצאה של זעם ריגשי ואמיתי של הקהילה הזאת -- ואין אני מסכים עם ההפגנה, אך אני מוכן להבין שאין שופטים אדם בשעת צערו,
הזעם הרגשי הוא לא אמיתי, הוא מעושה. לא ייתכן זעם רגשי אמיתי כלפי מי שאין הוכחה שביצעו את המעשה.
ואתה סתם דחפת את העובדה שאסף הנתעב איש שמאל מתוך אינטרס פוליטי מובהק ולא ריגשי, אלא סתם "השמאלנים ואנשיי המצפון המזופיים, בוא נכניס להם".
נכון, עכשיו הרבה יותר אנשי ימין יצביעו לי בקלפי. בדיוק כמו ניצן הורוביץ , רק הפוך
לפני שאתה משתמש באצבע מאשימה ורוקד על דם, תבדוק קודם כל שאתה לא עושה זאת.
יודע מה, בגלל שהאשכול הזה כל כך הרגיז אותי- אני אמתח את הגבול. היותו של אסף איש שמאל אינה עילה לעידוד רצח. אף אחד במפלגות השמאל לא הסית נגד ילדים קטנים וחימם באש קטנה שנאה כלפיהם שיכול להיות או לא יכול להיות גרמה לרצח של נעה ז"ל.
הסברתי קודם את הקשר בין הדברים, אסף לא היה סתם איש שמאל , הוא היה שונא ישראל.
חימום סיר הלחץ והשנאה לקהילה ההומוסקסואלית בידי ש"ס וההאשמות (כגון גרימת רעידות אדמה, עוני) כלפיהם על ידי אנשיי ש"ס היא עובדה גמורה. אם זה מה שגרם לרצח? אלוהים יודע.
כן , אלוהים יודע, הוא והפוליטיקאים של "הקהילה".
אבל עצם העובדה שיש מפלגה שמחממת את האש כנגד קהילה בחוסר אחריות, במקום לקדם סובלנות(אפשר לבקר את הקהילה בכבוד הדדי ואמונה עצמית שלהם שאפשר לשנות את דרכם דרך התורה) היא הרבה יותר חמורה והרבה יותר מסוכנת לפעולות פיזיות כנגד הקהילה, וזאת בניגוד לשפלות שניסית לעשות עם השמאל ואסף. אין קשר לעמדות פוליטיות בכלל לרצח, אלא לביטויים נטו של מפלגה שאם כל הכבוד, היא מובילה של עדה שלמה.
אני מסכים שהביטוים של ש"ס הם לא לעניין , אבל הם לא שפכו את הדם הזה.
|