לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-11-2009, 18:54
  Eyes_Only Eyes_Only אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.07
לצאת מחיל אוויר (שחק)

שלום,
מי שלא יודע יש לחיל אוויר איזה דבר דרק שנקרא "פרויקט שחק".
זה פרויקט שבעצם חיל אוויר מממן 80% מהלימודים של י"ג י"ד ובתמורה החייל משרת בחיל אוויר באחד המקצועות וחתום מראש על שנה וחצי קבע.

הסיבות שעשיתי את זה בגלל לחץ מההורים וגם בגלל שבאותה תקופה היה לי כל מיני בעיות בבית שהייתי צריך להישאר בבית וזאת הייתה דרך טובה לדחות את הצבא.

קיצר סיימתי את הפרויקט התגייסתי וזה התברר כטעות חיי אני סובל בצבא כמו לא יודע מה, התפקיד מסריח, אני בכלל למדתי אלקטרוניקה (בואו נעזוב לשנייה את העובדה שיש איתי חיילים שעושים אותו תפקיד בדיוק כמוני שלא למדו כלום). ואני בכלל לא מתעסק באלקטרוניקה מה שאני עושה זה מורח גריז כמו איזה נבלה על מכונה מחורבנת!!!!!! ואני סובל ממש שבא לי לבכות כבר.

עכשיו אני רוצה לעבור לקרבי הכי קרבי שיש והם פשוט לא נותנים לי.
מישהו יודע איך כן אפשר לעבור לקרבי באיזשהי דרך? מצידי אפילו בבעיות של להיכנס לכלא לא איכפת לי לכמה זמן. הגשתי כבר מלא 55 ואף אחד לא משתין עליי בכלל!

תודה מראש לעוזרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-11-2009, 19:20

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Zed3 שמתחילה ב "רוב הסיכויים שלא תקבל מה..."

כן אחי אני מבין אבל תשמע היה לי חלום מגיל 3 להיות חייל קרבי

אני דור שלישי לניצולי שואה, אצלי צה"ל והמדינה תופס משמעות די שונה מאנשים אחרים, כולם במשפחה שלי כולם היו בקרבי החל מסבא שלי לאחר שכל המשפחה שלו נספתה בשואה הוא התאושש מזה, היה בפלמ"ח אחרי זה שהפלמ"ח נהפך לצה"ל הוא היה בגולני המחזור הראשון הראשון אי פעם של גולני גדוד 13, השתתף בכל המלחמות האפשריות עד שבאחת המלחמות דרך על מוקש ואיבד רגל.
אחריו אבא שלי היה בסיירת שקד, אחים של אבא שלי כולם סיירות הילדים שלהם (דודים שלי) אחד בשייטת אחד בדובדבן וכל אחד במשהו אחר.

אנחנו משפחה של פייטרים ואני כולה איזה טכנאי מסריח ואין משהו שאני רוצה יותר מלתרום סה"כ למדינה ולסכן את עצמי, זה לא שביקשתי להיות איזה אחד בקריה שכל יום יוצא ב-12 לבית (חס וחלילה לא שגם בו אני מזלזל, כל תפקיד בצהל חשוב).
אני מאמין שכן קיימת דרך כלשהי להשיג מה שאני רוצה בטוח היו כאלה לפניי שהצליחו

ישן 26-11-2009, 23:49

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ניידב שמתחילה ב "[b]היה לך חלום מגיל ילדות..."

כתבתי למה חתמתי שחק, קודם כל הביאו לנו איזה כמה פלצנים שנתנו הרצאות וסירטונים כמה ששווה להיות בשחק ואיזה שירות מעניין יהיה ויתברר ששיקרו לנו בפנים כמו נבלות ש-90% בכלל לא מתעסקים בכלל במקצוע שהם למדו וסתם עושים תפקידים מסריחים בחיל אוויר וזה גם לא איזה משהו מיוחד כמו שהבטיחו לי. פשוט כל מי שאין לו פרופיל קרבי ונפל בידיים של חיל אוויר יכול להגיע בדיוק לאותם תפקידים כמו מי שהיה בשחק.

זאת סיבה אחת, סיבה שנייה נכנעתי ללחצים מההורים, והסיבה השלישית והכי חשובה באותה תקופה היה לי המון בעיות בבית שאני לא יכול לפרט וזה פשוט הייתה דרך לדחות את הגיוס.

מה שאני שואל פה זה אם יש כאן אנשים עם ניסיון שהיו במשהו כמו שלי והצליחו איכשהו לצאת מזה.
אם נגיד אני אכנס לכלא איזה פעמיים שלוש אני בסוף אצליח לצאת לקרבי?
כי מה שבטוח בקרבי הם לא רוצים להתעסק עם חיילים בעיתיים שדפקו נפקדויות וכו'.
ואז הפחד שלי שאני אשאר קירח משני הצדדים גם לא ירצו אותי בקרבי וגם ישימו אותי בסוף איזה טבח או איזה עובד רס"ר

ישן 29-11-2009, 12:31
  REB REB אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Eyes_Only שמתחילה ב "לצאת מחיל אוויר (שחק)"

אה.. יש משהו שחשוב שתדע - בצבא אפשר לקבל ה-כ-ל. תתחיל מזה.
חבל שחיכיתי כל כך מאוחר, 7 חודשים.... את הסוויץ' היית צריך לעשות מזמן. ועוד השלמת קורס?
הכי טוב לעשות שינוי בתקופת ההכשרה.
אבל היות ואתה במצב הנוכחי - נתקדם מכאן.
1. למיטב ידיעתי טופס 55 לטובת מעבר לחי"ר מחיל האויר תמיד מתקבל כמעשה מכובד. לא ראיתי אף אחד משחק שעשה את זה, רק הנדסאים רגילים, ואם קיבלת שלישי חזק, כנראה כי השקיעו בך כסף, אבל לא הכל אבוד.
2. הגשת למפקד הישיר שלך, נגיד מ"ע או ממ"ח ולו קיבלו? תעלה יותר גבוה. לפי סדר היררכי, כך שלא תהיה עקיפת סמכות. אם קיבלת תשובה שלילית, אתה פשוט עולה מדרגה. עד שתגיע למפקד הטייסת לדלת פתוחה ואולי אפילו למב"ס - בד"כ זה עוזר, ופעולה על פי נהלים עדיפה על כלא ובעיות. בסוף עוד תמצא עצמך עובד רס"ר.
3. כיוון שהשקיעו בך ואתה בעמדת נחיתות, שקול ברצינות לוותר באופן חלקי על החלום. אמנם לא תהיה לוחם, אבל יש לו מעט תפקידי של תומכי לחימה במערך הטכני של חיל האויר. לחיל האויר יש יחידות לוחמות, מבצעיות ומוטסות וגם שם יש טכנאים. אני אישית הייתי טכנאי ביחידה מסויימת, שבכלל נמצאת בשטח ולא בבסיס, בין חי"רניקים.. נשק, הפגזות ואחוות לוחמים, המון פעילויות מבצעיות ובסה"כ אני מרוצה ומרגיש שנתתי תרומה יפה, אפילו שלא הגרתי אף אחד.
4. בעיות הן גם פתרון. לדעתי זו הברירה האחרונה - אבל ברירה תמיד יש. אם תרצה, תקבל, זכור את זה. זכור גם להתנהג לכולם בכבוד אפילו אם עשית בעיה. אם אתה נפקד, יגיעו המפקדים לביתך - דבר איתם, הסבר להם. אין צורך לחכות ליום ה-44 בתחילה. ודע להתמודד כמו גבר גם עם העונשים והקשיים שיעמדו בפניך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר