לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-09-2010, 22:00
  Helpinguser Helpinguser אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
איך אתם מסתכלים, על אנשים שלא עשו שירות מלא?

בהמשך לתאר'ד הזה שנכתב על ידי לפני כשנה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=465999

אני בהחלט לא שלם עם זה שיצאתי מהצבא (שירתתי במשך שנה ו-8 חודשים). לעתים, שאני הולך לראיונות עבודה ומעסיקים שואלים למה לא עשיתי שירות מלא ולחלקם זה גורם להחמיץ פנים. (אין להם שום מושג, מה עבר עליי)
היו לי מחשבות לחזור לשירות או לנסות להתנדב. כרגע, אני לא יודע אם זה בכלל פרקטי. אני בתהליכי תביעה מול משרד הבטחון.
כרגע, אני סולד מזה בעיקר מהפחד שהשירות יחזיר אותי אחורנית, והבריאות שלי תינזק בשנית.
וגם בגלל הגיל שלי "המתקדם".
חשבתי על אופציה של שירות לאומי. לצערי, אני לא יכול להתנדב מסיבות טכניות בלבד. (הגיל שלי כבר לא מאפשר לי להתנדב.)
מצד שני, אני מסתכל על זה בצורה הזו; זה לא אשמתי שקרה מה שקרה. ברור שהייתי מעדיף שכל זה לא היה קורה, ולסיים את השירות כמעט כמו "כולם"...
הגעתי למין נקודת שבירה שגרמה לי לבחור בדרך הזו.

אשמח אם תוכלו לענות לי בכנות. בתור מראייני עבודה, הייתם מעסיקים בחור כמוני?
(שתי התשובות יתקבלו בברכה)

נערך לאחרונה ע"י Helpinguser בתאריך 21-09-2010 בשעה 22:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-09-2010, 22:31
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Helpinguser שמתחילה ב "איך אתם מסתכלים, על אנשים שלא עשו שירות מלא?"

אתה צריך להפריד בין שני דברים, דעה אישית על אנשים שלא סיימו שרות צבאי, ומועמדים לעבודה, זה דברים שונים.

לרוב האנשים לא באמת אכפת מה עשית בשרות הצבאי שלך, אולי מבחינת סקרנות או תחומי עניין אבל לא יותר. מצד שני, מישהו שמראיין עובדים, שיעבדו ישירות תחתיו, מאוד מתעניין ביכולת שלהם להסתגל למערכת ולמסגרת חדשה, ולהתמודד עם קשיים. חוץ מזה שלך יש קושי פסיכיאטרי, דיי ניכר מהצד, אז גם מעניין איך אתה מתמודד איתו ביחוד בחברה חדשה, ולאו דווקא תומכת.

אני חושב שזה יותר שאלה של איך אתה מציג את עצמך, ואם שואלים אותך אז את השרות שלך בצבא, מאשר כל דבר אחר...

נערך לאחרונה ע"י hellfrost בתאריך 21-09-2010 בשעה 22:33.
ישן 21-09-2010, 22:34
  Vani Vani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Helpinguser שמתחילה ב "איך אתם מסתכלים, על אנשים שלא עשו שירות מלא?"

בן כמה אתה? אפשר להתנדב עד גיל 21, וההגבלה הזאת תופסת רק לגבי מלש"בים. במקרים של משוחררים אפשר להתגמש כי הם עוברים תהליך הרבה יותר קצר בחזרה לצבא. כך שאם אתה כל כך רוצה לחזור לשירות, זה עדיין אפשרי.

אני לא חושב שחזרה לשירות תפתור לך את בעיות התעסוקה. יש כאלה שחשוב להם השירות, יש כאלה שפחות ויש כאלה שבכלל לא. בסופו של דבר אתה תמצא משהו לעצמך ותצבר ניסיון תעסוקתי. אחרי זה כבר יהיה לך יותר פשוט בראיונות עבודה.

למען האמת אין לי מושג מה להגיד לך. המקרה שלך באמת שנוי במחלוקת ואני לא הולך להיכנס לשאלה אם אתה משתמט או לא. זה באמת לא מעניין. אני רק יכול להציע לך להתייעץ עם מישהו שמכיר אותך באופן אישי ומכיר אותך מספיק טוב בשביל להבין מה טוב בשבילך.
ישן 22-09-2010, 00:24
  BELTZUSH BELTZUSH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.05
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Helpinguser שמתחילה ב "תודה על התגובה. דווקא הלכתי..."

והחלטת שלא, שאתה מוותר.

צ'מע אחי הפסיכולוג לא יגיד לך כנראה מה שאנחנו מנסים להסביר לך פה.

תתמודד עם המציאות שיצרת. לקהל הרחב, זה שלא מכיר אותך, אתה מסתמן כבן אדם חלש אופי,

באפשרותך או להמשיך להתחבט בזה, או לצאת חזק מהסיפור הזה.

אגב, להתנדב לצבא בשביל להשלים את הזמן זאת לא בהכרח האופציה הטובה ביותר.

שוב, לקהל הרחב, נראה לי שאם היית מספר ברזומה שלך ששנה עבדת בהתנדבות בבית-איזי

שפירא כאסיסטנט לילדים בעלי פיגור שכלי, התמדת בזה, השקעת והייתי בא כל יום במשך שנה,

אני חושב שהקהל הרחב היה מתייחס לזה בעין מאוד יפה.

בסוף אתה, מבחינת אנשים כמונו, חייב למדינה שלך עוד שנה ו...

איך שתבחר לעשות את זה, אם תבחר, זו כבר בחירה שלך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:19

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר