לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-09-2010, 23:16
צלמית המשתמש של iverson2006
  iverson2006 iverson2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.06
טיפול רפואי לקוי

כרגע אני נמצא בקורס מכים חה״ן, במהלך משחק כדורסל בבסיס בשבת נקעתי את הקרסול בצורה דיי קשה. ניגשתי לרופא תורן במרפאה שהוציא לי שלושה גימלים והפניה לאורטופד פלוס פטור נעליים לשבועיים. משום שהייתי אמור לעבור בשבוע אחרי לצריפין מבהלץ במסגרת הקורס החובש לא רצה לקבוע לי תור לאורטופד משום שאני עובר שבוע הבא לחובש בצריפין. בגלל בעיות קורס וגדוד המעבר שלנו התעכב בעוד שבוע והטענות של החופל היו אותן טענות של מעבר לחובש אחר. לאחר שבועיים הגעתי לצריפין... הפנו אותי לרופא רגיל שחוץ מפטור רקמ וכמה סשנים של פזיוטרפיה שלטענת החובש לא נראים החודשים הקרובים באופק לא הביא לי כלום הביקור אצל הרופא ובקשה מהחובש בצריפין לבדיקת אמ אר איי בגלל שחשש שלי הוא לקרע חלקי ברצועות, הבקשה העלתה גיחוח. עכשיו המצב של הקרסול מחמיר בגלל המעמסה של הקורס ולוקח לחובש יותר משבוע להביא לי רופא. האם ניתן לכבול/לתבוע גורם צבאי/או כל דבר דומה או שבעצם אני קורבן של המערכת הצבאית?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2010, 01:56
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iverson2006 שמתחילה ב "טיפול רפואי לקוי"

לפי מה שהבנתי,לא עושה רושם שיש פה עניין לקבילה. כל מי שטרח לטפל בך,טיפל בך כמו שצריך,אלא שבגלל המעברים,אין לך מטפל קבוע שעוקב אחריך,ואתה פשוט קצת לא מכיר את המערכת עדיין.....

אני מציע ככה. יש מוקד זימון תורים לרופא מומחה של חיל הרפואה,שהמספר שלו הוא 03-9489999,תרים אליהם טלפון במהלך היום (ימי חול בין 8:00 ל22:00),תקבע תור לאורתופד מתי שנוח לך,ולך אליו עם ההפניה שקיבלת מהרופא הראשון.משם תחזור לרופא של היחידה שבה אתה נמצא כרגע ותמשיך טיפול לפי המלצות האורתופד.

אני יודע שהחובשים נוטים "לשכוח" את זה שאפשר לקבוע תורים לבד,ויש לזה סיבה טובה של שליטה על סד"כ וכו',אבל אם קבעת תור-לא יכולים שלא לשחרר אותך.

ישן 29-09-2010, 11:00
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iverson2006 שמתחילה ב "טיפול רפואי לקוי"

1. בניינו בתכלס, נקע בקרסול זאת אחת הפציעות הנפוצות, וכנראה לא קרה לך שום דבר רציני. חוץ מזה שאני בספק שמישהו ישלח אותך לMRI באלפי שקלים, אם אתה יכול ללכת, ועוד לא עברה התקופת החלמה של הנקע. בד"כ זה משהו שמתחילים להתעסק איתו, רק אם אחרי פרק זמן דיי ארוך אתה לא חוזר לתפקוד מלא.

2. אני כבר לא זוכר את כל הפקודות, אבל ממה שאני זוכר, חייבים לתת לך לראות רופא בתוך 24 שעות, אפשר להאריך את זה אני חושב בעוד 48 רק באישור רופא (מי שמכיר את הפקודה מוזמן לתקן אותי) . וזה לחלוטין עילה לקבילה.

3. אני לא מבין למה בכלל מישהו מדבר עם חובש, מעבר לסמכויות בירוקרטיות מינימאליות, היכולת לפתוח וריד, ולמדוד חום ולחץ דם, אתה לא תקבל ממנו שום דבר מועיל. יש לך בעיה פנה לקצין שלך, נותנים לך טיפול רפוא לקוי, פנה קודם כל לרופא יחידה שלך. אני לא חושב שזה ימצא חן בעיני הרופא יחידה שלך שממסמסים הוראות שלו...

4. לפנות למפקדים שלך, אם צריך לצעוק, ואם צריך לאיים בקבילה, זה לא מילים גסות...

5. תרגיש טוב
ישן 29-09-2010, 15:23
צלמית המשתמש של iverson2006
  iverson2006 iverson2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "1. בניינו בתכלס, נקע בקרסול..."

1. נקעתי אתמול את הקרסול שוב ודיי התחילה להתפתח דלקת או משהו דומה באכילס בגלל שחזרתי לפעילות. הושבתתי היום ע״י החובש בגלל שאני בקושי עומד. גם אם זאת פציעה שתעבור עם הזמן חייבים לטפל בה בדחיפות כי עוד חודש וחצי נגמר הקורס ואם זה נמשך ככה זה נראה שאני הולך להיות מש״ק חוץ במקום מכ במבצעית או בבטר.
2. קיבלתי אותך לגהי זה. היום פינו אותי למרפאה ורופא לא ראיתי אפילו שעוד לא נכנס בחג ואמרו שהראה אותו רק שבוע הבא בגלל החגים כנראה. חוקי?
3.הקצין מודע למצבי. רופא יחידה אין לי, כל פעם מופנה פה למגל ליד. היה לנו מקרה של חייל עם שבר באצבע ביד שכמה שבועות לא קיבל רופא והתלונן על כאבים. לבסוף קיבל אחרי כמה שבועות רופא ורק אז התברר לו שיש לו בעצם שבר שלא טופל והרופא ישר עף על המפקדים על הטיפול. בכללי יש אוירה של טיפול לקוי אצל כמה אנשים בקורס ע״י הסגל.
4. תודה רבה ושיהיה חג שמח!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר