לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-05-2026, 14:47
צלמית המשתמש של helpy4
  משתמש זכר helpy4 helpy4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.05.11
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי WhyMe שמתחילה ב "A picture equals a 1000..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי WhyMe
A picture equals a 1000 words

Thank you Guardian232, now i fully understand why Israel do not accepted Yeshua.

People of Israel waited for a commander to free them from roman empire and everything else, but instead Yeshua came to free us all from our sins.

And now i also understand that Israel people where chosen by GOD himself to bring GOD and YESHUA words to the entire world.

Now i also understand why satan and his minions and other nations hate and want to destroy Israel.

I do not understand why this is not being told and how come something so important as this is kept hidden.

So that means i was for 36 years blind and stupid and proud and i rejected Yeshua, i rejected Jesus Christ the son of GOD.

How stupid of me, why, why nobody told me of this.

Now i understand i must let aside my pride and become humble in front of GOD and accept the truth that Yeshua, Jesus Christ is the Son of GOD and the Messiah and trough Yeshua only we can enter in GOD kingdom.

תמונות AI של מסיונר
משה רבנו לא היה עם שיער של ה60S
עירבוב דיעות וקילקול גובלת בבורות. חוץ מהדגל והסמל מגן דוד ... שום דבר שם לא מייצג אותי. תודה לאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-05-2026, 17:20
  WhyMe WhyMe אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 25.05.26
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Guardian232 שמתחילה ב "שלום וברוך ישראל!"

צילמתי את התמונות מכאן לרב זקן שזקנו מגיע מעבר לחגורה. הוא הסתכל ובכה ולא היה מסוגל לדבר אחר כך. אני חושב שהוא מצא משמעות.

אני לא כאן כדי להתווכח איתכם אחים ואחיותיי. ואני גם לא כאן כדי לזרוק אבנים או לשפוט. אבל אני מפציר בכם להיות חכמים כנחש ותמימים כיונה. אלו זמנים קשים מאוד. אני חושב שהשטן מפוחד ומעצבן על עצמו שהוא יודע שלא נשאר הרבה זמן.

בדיוק קראתי מאמר בפוקסניוז ש"אומרים שיש 4 סוגים של חייזרים עד כה" כן, 4 מאותם שליש מהמלאכים הנופלים שהפכו לשדים ואיבדו את כוחם ומשתמשים בטכנולוגיה כדי לנסוע.
וסביר להניח שהחייזרים האלה (שדים בתחפושת) ישתמשו בכמה סרטונים עתיקים שלהם מניפולטיביים של דנ"א אנושי או אפילו יותר, ואני תוהה כמה מהם יטעו על ידי השדים האלה.

אני מניח שכל אלה שמחשיבים את עצמם חכמים, אבל אני חושב שאלו הצנועים, יראו את האמת.

אלוהים, ישוע ומלאכי אלוהים מעולם לא השתמשו בטכנולוגיה.
ובימים אלה, המשמעות היחידה שתגרום לאנשים רבים לחזור אל אלוהים וישוע היא שדברי אלוהים נועדו להיות לנצח!

והנה, לא משנה מה אני חושב, זה מה שאלוהים עצמו אמר לכולנו!

מי ייתן ואלוהים יברך את ישראל ואת עמה, ושכולם יאמינו בישוע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:34

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר