18-07-2006, 19:16
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
"עשו שלום עם הנאצים ועם יפן"?!?! באיזו ספר היסטוריה הזוי קראת את זה?!
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הדיון מה היה קורה אילו היו נוהגים אחרת איננו רלוונטי"
דן, אתה חייב להפסיק לצטט לנו מספרי התפילה שלכם, ולהתחיל לקרוא ספרים רגילים. יפן והנאצים אולצו
ע"י בעלות הברית להכנע ללא תנאי. ב1938 ניסה גיבורך צ'מברליין להביא שלום עם היטלר - ובכך גרם
למלחמה, אבל אח"כ הופקו הלקחים. הסיפור הנאצי נגמר עם דגל סובייטי על הרייכסטאג, והסיפור היפני
נגמר עם פטרייה מעל הירושימה ונגסאקי.
המשיחיזם ההזוי של מאמיניה הבכירים של דתך, הביאנו למצב הנוכחי, בו אנו מחפשים להמציא שלום, עם
מי שרוצה אך ורק בהשמדתנו.
באשר לתיאורייה שלך שאני נגד ידידים במרחב: היו לנו ידידים במרחב, אבל אתה ודומיך הפקרתם אותם
לידי חזבאללה. לך והסבר לי מי ירצה להיות חבר שלך, אחרי מה שעשית לצד"ל (ואני זוכר אותך מכנה
אותם בוגדים, האיש שמרוב רצון להפוך אוייב לאוהב, מכר את כל מי שלא היו נגדו...)...
דן, הדבר היחיד שמונע שקט מן העם הזה, זה משיחיסטים הזויים שנותנים לערבים תקווה שעוד ניתן לייחל
ליום שבוא נסיג עצמנו עד לקו-חוסר-היכולת-להתגונן. הנכונות שלך לשחד אותם בנשק, כסף ושטח, עלתה
באלפי הרוגים, ואם תימשך - היא תעלה בעוד אלפים. מה שכמובן לא מפריע לך להאשים את כל העולם,
חוץ מאשר את הרוצחים האמיתיים - האוהבים-אוייבים שלך...
|