לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2006, 12:56
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
מגעיל בזיון בערב זיכרון לחללי חטיבת מילואים של הצנחנים

בערב זיכרון לזכר 10 חבירנו שנהרגו במלחמה שנערך במכללת עמק יזראל בעפולה ביום חמישי האחרון בפני כל חיילי החטיבה (17/08/2006) דיבר קצין בדרגת סגן אלוף במין חמשיר אדיוטי עם חרוזים על המלחמה.בהמשך שרה תזמורת צה"ל שיר של הפציפיסט אביב גפן (יומן מסע) -כאילו שאין מספיק שירים טובים ברפרטואר של שירי זיכרון שצריך לשיר שירים של פציפיסטים.החמור מכל היה ששום קדיש לא נאמר או אפילו פרק תהילים לעילוי נשמת חבירנו.פשוט בזיון.טקס חילוני למהדרין בלי שום שייכות ליהדות.חייל דתי עלה בסוף הטקס לאחר שירת "התקווה" לקח את המקרופון ומחה שלא אמרו "שיר המעלות" וכי הטקס היה טקס פשטני ולא ראוי לצבא במדינת היהודים.
מפקדו של חייל אחד שנהרג מירי כוחותינו שנהרג נשא דברים לזכרו.המג"ד של 9 החיילים,חבירנו,שנהרגו בבית בכפר דבל אפילו לא עלה לבמה ולא הוזמן לספר על פיקודיו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-08-2006, 08:09
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מוטב שלא אגיב באותו נוסח-הוא עשוי להשמע אנטישמי ואני כמובן אינני כזה
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ycsycs שמתחילה ב "במה בדיוק אתה גאה???"

אוי לאזרח מדינה שאיננו גאה במדינתו, שמעשיה גוברים על מחדליה.

1. מדינת ישראל כקולטת עליה וכנותנת מחסה לכל יהודי המגיע אליה ותהיה הסיבה אשר תהיה
2. מדינת ישראל בקו הראשון של פתוח מדעי, כמעצמת הי-טק
3. מדינת ישראל כמסייעת למדינות מתפתחות ברחבי תבל ומשתפת אותן בהישיגיה
4. מדינת ישראל המתמודדת (בהצלחה חלקית אמנם) עם יצירת מכנה משותף לבני אדם בעלי תרבות שונה, הווי שונה, מנהגים שונים ואמונות שונות.
5. מדינת ישראל היא מדינתי ואין לי אחרת ומי שאינו גאה במדינתו הוא ממורמר, נכה רוח וללא שמחת חיים.

ועוד לא אמרתי כלום - ראה הכותרת
ישן 21-08-2006, 16:29
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
מגעיל גם לכאן נתחבו הנאצים ? נו בחייכם !!
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "כמו ברוסיה הסובייטית או בגרמניה הנאצית."

חלק מעירים (בצדק!) לישראל על ההסטה של נושא כזה דווקא לכיוון ויכוח דתי ואז חלק מאלו שהעירו בצדקנות נפוחה מכניסים את השריטה שלהם ( ראה ההערה של "תפוחים" ל"KK"בנושא "פקיד כעקירת הקברים").

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

ישן 21-08-2006, 13:11
  יסעור יסעור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי relove שמתחילה ב "אנחנו עוברים זמנים קשים ובכל מקום צצים הכשלים והפגמים"

שיר המעלות אל-יהוה בצרתה לי קראתי ויענני יהוה הצילה נפשי משפת-שקר מלשון רמיה מה-יתן לך ומה-יסיף לך לשון רמיה חצי גבור שנונים עם גחלי רתמים אויה-לי כי-גרתי משך שכנתי עם- אהלי קדר רבת שכנה-לה נפשי עם שונא שלום אני-שלום וכי אדבר המה למלחמה (פרק ק.כ)

שיר למעלות אשא עיני אל-ההרים מאין יבא עזרי עזרי מעם יהוה עשה שמים וארץ אל-יתן למוט רגלך אל-ינום שמרך הנה לא-ינום ולא יישן שומר ישראל יהוה שמרך יהוה צלך על-יד ימינך יומם השמש לא-יככה וירח בלילה יהוה ישמרך מכל-רע ישמר את-נפשך יהוה ישמר-צאתך ובואך מעתה ועד-עולם (פרק ק.כ.א)

שיר המעלות ממעמקים קראתיך יהוה אדני שמעה בקולי תהיינה אזניך קשבות לקול תחנוני אם-עונות תשמר-יה אדני מי יעמד כי-עמך הסליחה למען תורא קויתי יהוה קותה נפשי ולדברו הוחלתי נפשי לאדני משמרים לבקר שמרים לבקר יחל ישראל אל-יהוה כי-עם-יהוה החסד והרבה עמו פדות והוא יפדה את-ישראל מכל עונתיו (פרק ק.ל)

נערך לאחרונה ע"י יסעור בתאריך 21-08-2006 בשעה 13:14.
ישן 21-08-2006, 16:48
  eitanbl eitanbl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.06
זוהי אכן חטיבת המילואים המובחרת של הצנחנים
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "הטקס נערך ע"י חטיבה מס XYZ השייכת לכוחות מובחרים של צנחנים"

לעורך הטקס קוראים סא"ל צביקה לוי, איש קיבוץ עינת והאחראי על אימוץ חיילים בודדים בתנועה הקיבוצית ומראשי עמותת ההנצחה של הצנחנים.
אין מג"ד ל-9 החיילים שנהרגו , הם היו חלק מפלוגת החה"ן של החטיבה(יוצאי סיירת יעל ופלוגת החה"ן של חטיבת הצנחנים הסדירה) ובניגוד לחטיבות הסדירות אין בחטיבות המילואים גדוד סיור שמכיל את כל היחידות החטיבתיות, אלא לכל פלוגה חטיבתית יש מ"פ.
במקרה זה לצער כולם גם המ"פ נהרג, ובהחלט היה זה ראוי ביותר לתת לצביקה לוי המשמש כסמח"ט במילואים , אשר תפקידו העיקרי כסמח"ט הוא למעשה סמח"ט "משאבי אנוש" , בתוקף ניסיונו בעמותת ההנצחה של הצנחנים ועבודתו עם חיילים בודדים.

אין כאן כל ביזיון, נהפוך הוא - לקחו את האיש הראוי ביותר להנחות את הטקס וגם אם הוא לא היה מושלם, הכוונה היא שחשובה.
ישן 21-08-2006, 17:26
  eitanbl eitanbl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.06
הגדחה"ן הינו גדוד אוגדתי ולא חטיבתי, החברה שנהרגו שייכים לפלחה"ן
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב ""אין מג"ד ל-9 החיילים שנהרגו" -??? מאיפה לקחת את המידע הלא-נכון הזה???"

לידור, אני רק 29 שנים בחטיבה ובאוגדה, אמנם בשנתיים האחרונות אני שייך ליחידה אוגדתית, אך עד אז הייתי בגדוד ה"משוגע" של האוגדה, זה שמספרו מתחיל ב- 7.
גם היחידה שלי הייתה בטקס מאחר ומרביתינו יוצאי החטיבה ואו יוצאי יחידות אחרות (מגלן וכדו') אשר חבריהם כיום בחטיבה.
אני לא שותף לדעתך בנושא הביזיון. נכון הטקס לא היה כליל השלמות, אבל זהו טקס שאולתר בלו"ז צפוף וקצר ואין לי כל ספק שהכוונה הייתה טובה.
ככל הידוע לי (וידוע לי משהו) הגדחה"ן הינו אוגדתי ואילו הפלחה"ן שנפגע הוא פלוגת החבלה של החטיבה. לכן מי שהנחה את הטקס הוא צביקה לוי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר