09-10-2006, 19:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
אתה מסריח מתעמולה אנטישמית.
ציטוט:
איני בקיא בעניין, אך אני מניח שהוכחות הסטוריות ישנן והאירוע הוא לא תיאורית קונספירציה. אני מניח שיש גם עדויות של ניצולים, למרות שהן מועטות בגלל הזמן שעבר, ומכיוון שעם כל הכבוד לארמנים, להם אין את ספילברג שיתעד את השואה שלהם.
|
עד כאן, הכל עדיין נשמע הגיוני, על אף שאין לך הוכחות , אתה רק מניח.
ציטוט:
באיזו זכות אתה דורש הוכחות לרצח עם? ולמה אתה לא דורש את אותן הוכחות לשואה של היהודים? אני מתאר לעצמי אותך קופץ על איזה גוי שמכחיש את השואה שלנו, אך אתה עצמך מכחיש שואה?
|
כאן זה כבר גובל בטמטום, רצח עם דורש הוכחות , לשואה יש הוכחות - גוי שמכחיש אותה עושה את זה בגלל שהוא אנטישמי לא בגלל שהוא ביקש הוכחות ולא קיבל .
ציטוט:
אתה יכול להוכיח שהשואה של היהודים נעשתה במטרה מכוונת. אכן, וזאת אך ורק בזכות התיעוד המקיף והכולל של השואה הזאת. אין זה אומר שליהודים יש בלעדיות על השואה. אין זה אומר שארמנים לא נטבחו ע"י הטורקים, ושאין כרגע שואה בדארפור.
למען האמת אתה מאוד מכעיס אותי, לכן אעדיף לא להתווכח איתך בכלל. אך אם הכחשת שואה היא פשע אז אתה אמור ללכת לכלא.
|
ארמנים (ככל הנראה) אכן נטבחו , בדארפור בוודאי יש שואה.. אבל זה עדיין לא אומר שהשואה איננה ייחודית . הטענה שלך שהשואה היא כמו השואה הארמנית צריכה הוכחה. ולא - התנפלות מעושה על גולש אחר היא לא תחליף להוכחה.
ציטוט:
|
הצביעות הציונית מכעיסה אותי. אנחנו נקפוץ על מכחישי שואה אך נכחיש שואה בעצמינו ועוד ממניעים כלכליים כי לא בא לנו לוותר על אנטליה. אנחנו נכעס על מדינות העולם אשר שתקו כשהוליכו אותנו למחנות השמדה, אך לא נזיז אצבע כאשר אזרחים נטבחים בסודאן. אנחנו נזעום על רוסיה המוכרת נשק למשטר הפושע של איראן אך בעצמינו נמכור נשק לשלטון הגנרלים בארגנטינה אשר רצח עשרות אלפי אזרחים (בהם גם יהודים).
|
והנה הגענו לסיבה האמיתית שבגללה כתבת את כל הממבו ג'מבו הזה . לתקוף את הציונות. בכל אשמים הציונים אף שמרבית מדינות העולם לא מכירות בשואה הארמנית - פתאום זו הפכה להיות המחלה חשוכת המרפא של באלה מציון . נו איך קוראים להם? יהודים.
אני מסכים עם המסקנות שגיבשת על עצמך.
|