לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2007, 01:22
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
שאלה עזרה לגביי שינוי בסיס טירונות מחוות השומר???

טוב חבר'ה אני צריך פה עזרה...אז הסיפור הוא כזה...בן דוד שלי מתגייס בסוף אוגוסט(27 או 25 אני חושב) ולפני שבוע הגיעו אליו שתי חיילות הביתה והסבירו לו שהוא מתגייס לחוות השומר
(נערי מאק"מ) ושזה אחלה מסלול והכל, עכשיו ההתרשמות שלי ושלו מהמקום, לפי הפורום וחבר'ה שלנו שהיו שם ,המקום גרוע ותכל'ס לא הכי חברותי ...(אולי תגידו שאני מגזים אבל אם הוא יגיע לשם אז הוא לא יחזור מהאפטר הראשון שלו).....ועכשיו הוא כבר לא רוצה להתגייס והוא לא רוצה אפילו להגיע לבקו"ם, וזה ממש חבל כי הוא בא עם מוטיבציה ורצון לתרום שממש חבל אם יתקעו אותו במקום כזה....אז השאלה כבר ברורה...מה אפשר לעשות, למי אפשר לפנות כדי לשנות בסיס טירונות וכדי לקבל משהו טוב יותר...אז חבר'ה אני סומך עליכם שתמצאו פיתרון לכל הבלאגן הזה...ואם לא הבנתם משהו או שיש לכם שאלות אז תרגישו חופשי....

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-07-2007, 02:03
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "עזרה לגביי שינוי בסיס טירונות מחוות השומר???"

לחוות השומר,ולמסלול מקא"מ,מגיעים אנשים שיש להם סעיף קה"ס (קשיי הסתגלות) ברמה כזו או אחרת. הדגש בחוות השומר הוא על טיפול בבעיות הטירונים בצורה טובה בהרבה מבבסיסי הטירונות האחרים,דווקא כדי לשמור עליהם בתוך המסגרת הצבאית,בלי שיפלטו במהלך השירות.כשמסלול המקא"מ ממשיך לאורך כל השירות,ובעצם מרפד את החייל בצמר גפן,כדי שישאר בצה"ל. מהבחינה הזו,חוות השומר הוא בסיס מעולה.כמובן שהרבה פעמים,החבר'ה שמגיעים לשם זה לא החבר'ה הכי "איכותיים",אבל בכל מקום כמעט אפשר למצוא חברים,ולהעביר את הזמן.

באופן כללי,טירונות היא לא דבר נעים.תמיד יש את ההלם של ההתחלה,ושל המערכת הצבאית. בחוות השומר מנסים לרכך את המכה הזו,ועוזרים לך לאורך השירות להתמודד. מניסיון שלי כאיש סגל בבסיס טירונות 02 "רגיל",היחס לבעיות של החיילים,ולבעיות משמעת,יכול להיות נוקשה.

לכן כדאי לחשוב למה הוא מיועד לשם,ואולי זה באמת הדבר הכי טוב בשבילו,במקום פשוט להגיע לזיקים או ניצנים,ולחטוף כלא על השבוע הראשון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:04

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר