לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-01-2008, 20:44
  נטלי ע נטלי ע אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.08
זקוקה למידע בנושא טופס 55 ועובדת חקר מודיעין

זה הולך להיות אולי קצת ארוך אבל אני אודה למי שיקרא ויענה לי.
קוראים לי נטלי, והתגייסתי ב-21.10.07 לתפקיד תצפיתנית במוד"ש. אני בכלל בחורה דתייה ולפני הצבא לא הייתי בטוחה שאני רוצה להתגייס אז הצהרתי ואח"כ ביטלתי את ההצרה והתגייסתי. כשהגעתי לקצין מיון הוא פתח בפניי רק אפשרות אחת- תצפיתנית, אני לא רציתי ולא התפניתי מהבקו"ם במשך שלושה שבועות עד שנישברתי והתפניתי לביסלמ"ש (לא היה מקום בכלא).
איכשהו הצלחתי לצאת מהקורס אחרי המון בלאגן בגלל בעיות דת ושיחות אצל הקבני"ת-הסברתי לה שלמדתי 12 שנה רק עם בנות ואני באה ממשפחה חרדית כימעט וקשה לי עם שירותי הצבאי, והיא הציעה לפלוט אותי מהוקרס ולמצוא לי משהו אחר.
עכשיו לפני שבוע וחצי עשיתי השלמה של טירונות 02 (מודיעין בסיסי בצריפין), ואני גם באותו זמן הגשתי טופס 55 לשינוי שיבוץ למורות חיילות שזה מסלול לבנות דתיות בצבא ועדיין לא החזירו לי תשובה, אבל שלחו אותי למז"י והקצין מיון רוצה לשבץ אותי עכשיו לתפקיד -"עובדת חקר מודיעין" שאין לי מושג מה זה(אם תוכלו לכתוב לי מה זה התפקיד איפה עושים קורס איך היציאות ואיפה השיבוצים וכו'..אני אשמח), וצריך לעבור קורס לזה, ואני בכלל לא רוצה את התפקיד אני רוצה להיות מורה חיילת בקהילה.
הקצין מיון אמר לי שאני יגיע מחר למז"י שוב וידבר עם המשקי"ת ת"ש לברר איפה הטופס 55 שלי עומד כרגע ואם אפשר לזרז עניינים להעברה שלי למורות חיילות בתרבות תורנית. השאלה שלי היא אם אני לא רוצה להיכנס לאותו קורס האם אני יכולה לסרב ולהתעקש על כך? כי הקורס מעורב בנים-בנות ואני לא רוצה להיכנס לקורס כזה כי קשה לי מבחינה דתית ואמרתי לו את זה (לקצין מיון),חוץ מזה שבטח יבטלו לי את הטופס 55 אם אני יהיה כבר משובצת לתפקיד שהוא נתן לי, כי זה הקצאה מסויימת..בקיצור אני ממש אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2008, 00:31
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נטלי ע שמתחילה ב "זקוקה למידע בנושא טופס 55 ועובדת חקר מודיעין"

שלום נטלי.

עובדת חקר מודיעין הוא תפקיד כללי בחיל המודיעין,כאשר חלק מהמשרתים בתפקיד משרתים בחטיבת המחקר של אמ"ן (אגף המודיעין) בתפקידי מחקר,וחלק במפקדות ברמות שונות. בדרך כלל,התפקיד,כאשר הוא מוצע ע"י קצין מיון,לא דורש קורס אלא רק חפיפה בתפקיד. לפי דברי חבר שלי שמשרת במקצוע,מדובר בתפקיד מעניין ומאתגר,שחושף אותך לחומר מסווג ורגיש,ונותן לך השפעה על המידע המודיעיני המופק ביחידה. היחידות בד"כ מעורבות בנים ובנות.

את יכולה לסרב להיכנס לקורס,אך קחי בחשבון שיהיו לכך השלכות,וסביר להניח שיהיו עונשים.
מומלץ יותר להסביר למש"קית ת"ש לקב"נית ולקצין מיון את המצב,ולבקש מהם לאפשר לך להיות בסיפוח כלשהו,בהמתנה לתפקיד החדש.

דרך אגב,טופס 55 לא מבוטל גם אם נכנסת לקורס אחר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר