לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה  ✡ ברוכים הבאים לפורום יהדות ✡  חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > יהדות והלכה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2008, 00:22
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BMTL שמתחילה ב "מכירים את זה ש...."

ומשהו דומה

תמיד בארוחות (בעיקר במסעדות) אני תמיד שותה את הקולה שלי בצורה מדודה כדי שהשתייה תיגמר ביחד עם האוכל (שחס וחלילה לא נצטרך לסיים ארוחה טובה עם מים) וגיליתי שיש לי עוד חברים שעושים בידיוק את אותו הדבר.

אבל יש לי חבר אחד שתמיד מסיים את הקולה מהר מידיי, ואז הוא מבקש ממני (או ממשהו אחר) שלוק כדי להוריד את הארוחה. ואז מתחילה הדילמה - מצד אחד זה חבר ולא נעים לסרב, זה גם לא חבר קמצן, הוא באמת לא יודע לנהל את הקולה שלו מצד שני, אתה מודד כל הארוחה, דואג שיספיק לך בידיוק - זה ממש מעצבן שמישהו הורס לך את התוכנית המושלמת.

חשוב לציין שבזמן האחרון ואחרי שהעירו לו על זה הוא הצליח כמה פעמים לשתות בצורה מדודה.

חזרה לפורום
ישן 04-08-2008, 20:38
  dudi.vaknin dudi.vaknin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.05.07
מכירים את זה ש...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BMTL שמתחילה ב "מכירים את זה ש...."

אתם יושבים בבית הכנסת ביום שישי בערב, ואחד ממנהלי בית הכנסת מתחיל למכור לפני תפילת ערבית ברכות שונות, והוא ממשיך למכור ולמכור... ברכה של יום ראשון, ברכה של יום שני (וכן הלאה...), ברכת הזוהר, ברכת אברהם אבינו... עד שאתם כבר בטוחים שהוא עומד לשלוף שעונים מכיס המעיל ולמכור אותם או להציע את אישתו למכירה או משהו.

לפעמים ממש לפני שהוא סוגר את המכירה (פעם ראשונה, פעם שניה, נמכר ) מישהו קופץ עם סכום יותר גבוה, אז הוא מחליט למכור לשני המתמודדים. סוג של מכירה קבוצתית. כשזה קורה אני תמיד חושב לעצמי שזה די מאשש את הסטיגמות שיש עלינו שאנחנו עסקנים, ומזל שלא יושב בבית הכנסת איזה גוי שיתעד את זה ויעלה ליו-טיוב.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:20

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר