לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-11-2008, 21:22
  atsmon666 atsmon666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.07
לא כשיר לשרת בקרבי והצבא פשוט לא שם על זה !!!

אני אמור להתגייס ב 16.3.2009 , שזה גיוס קרבי .
יש לי פרופיל 82 , עם סעיפי ראייה , מדרסים ורגישות ללקטוז.

אני כשנתיים סובל כבר מבעיות בבטן ומכיוון שלא מצאו מה מקור הבעיה , קבעו שהבעיה היא "תסמונת המעי הרגיז " .... שפשוט כואבת הבטן מדי פעם .

הרופא , שהיה רופא צבאי בעברו , אמר לי שזה מוריד פרופיל ל 64 בצבא , כי בנאדם לא יכול לשרת עם תסמונת כזו ובמצב כזה , הוא הביא לי מכתב , העברתי אותו לצבא , וזימנו אותי לסיכום פרופיל .

מה שקרה בסיכום פרופיל זה פשוט ... כ-ל-ו-ם... פאקינג כלום .
נכנסתי , הרופא שאל אותי שאלות סתם מנימוס , והוא העתיק את מה שהיה כתוב במכתב שלי , הוא אמר ש"הרופא גסטרו הראשי של הצבא קרא את המכתב ורשם את זה כסעיף כי זה לא חמור מספיק " .
ואז אמר לי להביא עוד מכתבים שמעידים על הפרעות של זה על חיי היומיום .
מי לעזאזל הסמיך את הרופא ה..סלחו לי .*********** להחליט , שהבעיה הכל כך קיצונית הזו , שבנאדם חד משמעית לא יכול לשרת איתה בקרבי , שהיא פשוט תשמש כ"סעיף " ? הרופא שלי , רשם חד משמעית שנאי צריך להרכיב לעצמי תפריט מזון ולשרת קרוב לבית כי המזון של הצבא פשוט לא מתאים לי ועלול להוות סיכון .

היום שלחתי להם עוד מכתב מהרופא בתקווה שהוא יעזור במשהו .
למקרה שהוא לא יעזור , איך לעזאזל אני אמור לגרום למפגרים בצבא להבין שלבנאדם יש בעיות ולא לשים עליו זין ?
תמיד אפשר לקחת עורך דין וזה , עם כמה שזה נשמע ילדותי וצפוני, אבל אולי זו הדרך היחידה לגרום לצבא להבין , שהוא לא אלוהים !!

עזרה בבקשה!.

נערך לאחרונה ע"י הנשר הקטן בתאריך 13-11-2008 בשעה 00:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-11-2008, 23:37
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי atsmon666 שמתחילה ב "לא כשיר לשרת בקרבי והצבא פשוט לא שם על זה !!!"

תקשיב טוב הצבא לא לוקח על אף חייל שום אחריות מי שלא יכול להיות בקרבי לא יהיה זה שרופא שלא משרת כרגע בצבא רושם א' ורופא צבאי (במיוחד אם הוא מתמחה בבעיה) רשם ב' אז כנראה שאתה יכול להיות בקרבי והבעיה לא עד כדי כך חמורה.

ודרך אגב על התשובה מי הסמיך את הרופא - תשאל את הרופא שלך אני אני בטוח שהוא יודע מי.

ודרך אגב סתם בשביל הקטע ניסיתה ללכת לעוד רופא מומחה ולקבל עוד הבחנה? הרבה מאוד פעמים אתה יכול ללכת עם תוצאות בדיקה ל2 רופאים שונים ולקבל הבחנה שונה (אני הלכתי ל3 רופאים מומחים וביחד עם הרופא הצבאי זה אומר 4 רופאים וכול אחד נתן המלצה אחרת למרות שזה בקשר לבעיה אחרת אבל אתה מבין את העיקרון).
ישן 13-11-2008, 00:47
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי atsmon666 שמתחילה ב "למה לי ללכת לעוד רופא , אם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי atsmon666
למה לי ללכת לעוד רופא , אם האיבחון שלו נכון ? מה , אני לא יודע אם אני סובל מבעיה כלשהי ?
אם אני סובל מבעיה והרופא רושם את זה , הרופא הצבאי לא צריך להתעלם. אפילו לא עשו לי בדיקות בצבא , על סמך מה הם קובעים שזה לא חמור ? אתה רוצה להגיד לי שבנאדם יכול לשרת בקרבי אם פתאום יש לו איזה התקף ? זה על אותו משקל של מגרנות .

הם לא יכולים לעשות מה שהם רוצים ואני אוכיח את זה .

טוב נתחיל מזה - אתה תשתין על הצבא הוא ירטב , הצבא ישתין עליך אתה תטבע..

אם תבזבז כוחות בללכת ראש בראש עם הצבא לא תשיג שום דבר , ברגע שרופא צבאי החליט על סמך תוצאות בדיקות ואבחנה של רופא מומחה הסיכוי שהוא ישנה אותה היא קלושה .
ואתה מדבר על סיכון תבין אם רופא צבאי חותם לך שאתה יכול לשרת בקרבי זה אומר שהצבא מכוסה (כולעוד שלחתה את כול החומר הרפואי שיש לך) אף רופא לא יעשה לך בכוונה - כנראה שהמצב שלך לא כול כך חמור בשביל להוריד פרופיל .

ועכשיו באמת אחי במקום לבזבז זמן על עורכי דין תבקש אבחנה מרופא נוסף (קופ"ח תאשר לך במידה ואתה לא מרוצה מהרופא שמטפל בך) ותראה אם אפשר לאתר את הבעיה שלך עוד יותר .

אם הרופא רשם שאתה צריך להימנע ממוצרי חלב ויש לך כאבי בטן אחרי מוצרי חלב ואין לך סכנת חיים אז הסיכוי שירד לך פרופיל קטן.

בכול מקרה בהצלחה אחי
ישן 14-11-2008, 19:50
  צופה ורואה צופה ורואה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.07
אם הבעיה היא חלב-זו לא בעיה במטבחים צבאיים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי atsmon666 שמתחילה ב "לא כשיר לשרת בקרבי והצבא פשוט לא שם על זה !!!"

אם הבעיה שלך היא להמנע ממוצרי חלב זה ממש לא בעיה, במטבחים צבאיים בחילות הירוקים אין חלב וכל מוצרי החלב מוגשים בנפרד כך שממש ממש לא אמורה להיות לך בעיה, כל שאר מוצרי המזון הם מוצרים רגילים.

אם אתה אומר שאתה לא יכול לאכול את המזון הרגיל שמוגש בבסיסי צה"ל - אתה לא יכול לאכול 90% מהאוכל באזרחות! זה בדיוק אותם מוצרים מזון.

כמו שאמרתי, הכרתי חייל רגיש ללקטוז ששירת איתי בלי שום בעיה.
תגיד שאתה לא רוצה קרבי וזהו במקום כל השטויות.

(ויליאם רארף אינג')
גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש.
(אלוף מיל' עוזי דיין)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:48

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר