לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-01-2009, 00:26
  yos150 yos150 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.09
ערעור על פרופיל,מה לעשות?? דחוף!!!

שלום רב.
לפני מספר שנים ניתן לי פטור. הפטור ניתן לי בגלל שמישהו מסויים לא רצה שאתגייס,ולכן אילץ אותי להציג כאילו יש לי בעיה נפשית.
בגיל 22 התחתנתי. אחרי חצי שנה מהחתונה שלחתי מכתב לצבא,והסברתי את הסיפור. הסברתי שכיום אני רוצה להתגייס ואני מבקש שיערכו לי בדיקות חוזרות.
התקשרו אלי ואמרו לי שאם אני רוצה שיטפלו בבקשה שלי,אני חייב להציג אישור מפסיכיאטר שאני בסדר. הגשתי אישור כזה.
לאחר מספר חודשים נעניתי תשובה שאמרה משהו כמו- שצה"ל לא זקוק לי כעת,ולכן בנתיים הם לא מוצאים לנכון לערוך לי בדיקות חוזרות.
אחרי שנה חזרתי וביקשתי-ושוב הודיעו לי לשלוח אישור עדכני מפסיכיאטר.שלחתי. ושוב- הודיעו שלמעשה צה"ל לא רואה בנתיים צורך לעשות בדיקות חוזרות.
למעשה,צה"ל יודע שהסיפור שהיה-שבגללו קיבלתי פטור (שאילצו אותי להציג כו') -הוא נכון. הם גם יודעים שכיום אין לי כל מניעה להתגייס,ואדרבה -אני מאוד מעוניין. ברור לי שהמניעה היחידה שבגללה לא מסכימים לבדוק אותי שוב ,היא: שהתחתנתי,ולכן אני אמור "לעלות" לצה"ל יותר כסף (כי צה"ל נותן לחייל נשוי "דמי משפחה")
השאלה שלי: מה אני יכול לעשות? ללמי אני יכול לפנות?
יש איזה גורם שאני יכול להיעזר בו? להתלונן על כך שמסרבים להעינות לבקשתי ללא הצדקה?
אנא- מי שיודע,אודה לתשובה מהירה.
תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר