08-09-2009, 03:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.09.07
|
|
|
קיצור שירות ומילואים...
שלום,
התגייסתי באוגוסט 07'. לא רכשתי שום מקצוע ובשנה האחרונה אני משרת כפקיד. עד לאחרונה הייתי משוכנע שאני מקבל קיצור שירות של חודש וחצי, ובנוסף, קיוויתי שלא אדרש לעשות שירות מילואים.
לאחרונה חלו בעיות בנושא הזה - הזרוע שלי, מז"י, החליטה בלי סיבה נראית לעין להפוך את המקצוע שלי מפקיד לפקל"ש, וכנגזרת מכך למנוע ממני קיצור שירות. בנוסף, כעת הם רוצים לשלוח אותי לקורס "סדיר בראיית מילואים" מכיוון שיש לי פרופיל גבוה, והם רוצים לנצל זאת על מנת לשלוח אותי לשירות מילואים.
השירות הצבאי שלי היה עד כה מיותר לחלוטין והסיבה היחידה שאני ממשיך בו, היא פשוט כדי להגיד "סיימתי". אי לכך ובהתאם לזאת, אני מעוניין שהוא יסתיים בהקדם האפשרי, והקיצור הזה הוא ממש משמעותי עבורי שכן אני מתכנן להתחיל ללמוד באוקטובר, והייתי רוצה לטוס ולטייל מעט לפני כן - חודש וחצי זה הרבה זמן.
לגבי שירות מילואים, אחרי שלא עשיתי שום דבר במשך שלוש שנים, ממש אין לי כוונה להמשיך להיות משועבד לגחמות של הארגון לעוד שנים רבות. הפרופיל שלי אגב הוא 82, ואני מניח שהוא מכשול ושיהיה לי קשה לקבל פטור ממילואים, אך האם הדבר נכון גם אם המקצוע שלי הוא פקל"ש?
האם מישהו יודע אילו אמצעים אני יכול לנקוט על מנת לקבל פטור ממילואים ולהשיג את הקיצור שירות? תודה.
נערך לאחרונה ע"י חייל מיואש בתאריך 08-09-2009 בשעה 03:43.
|