![ישן](https://static.fresh.co.il/images/vBulletin/statusicon/post_old.gif)
27-09-2011, 02:17
|
![צלמית המשתמש של הנשר הקטן](image.php?u=64758&dateline=1139772966) |
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף
|
|
חבר מתאריך: 10.06.05
הודעות: 2,444
|
|
תלוי באיזה דג מדובר.
אם זה קרפיון,לדעתי הכי טוב בסגנון הגפילטע המסורתי,כלומר,לבשל אותו עם מים,גזר,בצל,מלח,סוכר ופלפל שחור במשך כשעה. למתכונים ספציפיים-עיין בגוגל.
אם זה סלמון,אנחנו עשינו פעם בתנור,שמנו 2 שיני שום וחצי לימון בתוך הראש (אתה יכול להכניס את זה מהפה או מאחור),שימנו את הדג בשמן זית,עטפנו בנייר כסף,ובתנור בחום גבוה לכ20 דקות. תתפלא,זה אפילו יוצא טעים.
בהצלחה.
|