08-09-2005, 14:51
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 31.07.05
|
|
|
תשובות
אמנם אני מרחק שנות אור מלהיות שימי אבל בוא נראה...
1 - אתה מתכוון לגרסה הבאה של חלונות או למערכת הפעלה שונה? הגרסה הבאה של חלונות תקרא VISTA - לשעבר LONGHORN (שהוא זן של פר טקסני, אם איני טועה). אם הכוונה למערכת הפעלה שאינה של $M אז אתה כנראה מתכוון ללינוקס - וישנן הפצות רבות שלה (בצע חיפוש קטן בפורום זה לתשובות בעניין הפצות).
2 - VISTA תתמוך, כמובן, בעברית. ללינוקס יש הפצות רבות, כאמור, ולרובן יש LOCALES (ערכות שפה) בעברית.
3 - אני לא כל כך סגור על התהליך, אבל אם תיצור שתי מחיצות ותתקין על כל אחת מערכת הפעלה שונה אז בעזרת תפריט הטעינה של לינוקס (יש שניים - GRUB או LILO) תוכל לבחור מערכת הפעלה כשהמחשב עולה.
4 - כעיקרון כן (בעזרת אמולטור WINE שהוא מעין סביבת עבודה שמריצה תוכנות חלונאיות) אבל למה לך M$ OFFICE? לינוקס מגיע כבר (לפחות חלק מההפצות) עם OPEN OFFICE אשר לא רק מסוגל לקרוא ולערוך מסמכי OFFICE אלא גם מסוגל לייצאם לפורמט PDF.
5 - כאמור יש הפצות רבות אבל MANDRAKE/MANDRIVA (ויסלח לי שימי) מגיעה עם הכל - אפילו משחקים והיא קלה מאד ללמידה ודומה לחלונות. תוכל לקחת גם את UBUNTU או את DEBIAN (שזו פחות או יותר אותה הפצה), תוכל להשתמש ב FEDORA CORE (הגירסה החינמית של RED HAT) וכאמור יש DISTROS (=הפצות) רבות ומגוונות. תוכל להוריד דרייוורים תואמי לינוקס וגם תכנות, במידת הנדרש ולהתקינן באמצעות מנהל חבילות.
כל המעוניין - ירחיב וייתקן, הואיל וכאמור - אינני שימי.
נערך לאחרונה ע"י cohort בתאריך 08-09-2005 בשעה 14:53.
|