לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-10-2006, 17:05
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
מי אמר שאין תנועות שמאל במדינות מוסלמיות ?

לקרוא , לא להאמין ולצחוק

הידרדרות ביחסי צרפת-טורקיה בשל שואת הארמנים
יום ראשון, 8 באוקטובר 2006, 16:37 מאת: מערכת וואלה!

פעילי שמאל הפגינו מול שגרירות צרפת בטורקיה, במחאה על כוונת הפרלמנט בפריס לאשר חוק הגוזר עונש מאסר על מכחישי שואת הארמנים

500 חברי מפלגת שמאל הפגינו היום מול שגרירות צרפת באיסטנבול, במחאה על כוונת הפרלמנט בפריס לאשר חוק לפיו מי שיכחיש את רצח הארמנים בטורקיה, ישלח לכלא ל-5 שנים. שר החוץ הטורקי הזהיר את צרפת כי אם יאושר החוק, טורקיה תמנע מצרפת להשקיע במיזמים כלכליים בארצה. כך דווח בקול ישראל.

הארמנים אומרים כי מיליון וחצי מבני עמם נרצחו בידי הטורקים בתקופת מלחמת העולם הראשונה, טורקיה מכחישה זאת בתוקף ואומרת כי כ-300 אלף ארמנים ומאות אלפי טורקים, נהרגו במלחמת אזרחים במזרח אנטוליה.

http://news.walla.co.il/?w=//987380

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-10-2006, 17:01
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
נתפשר על המינוח "טיהור אתני"?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "נו..."

ההבדל המרכזי בין הארמנים ליהודים הוא שהארמנים ניסו למרוד בכח יותר מפעם אחת כנגד העותמנים לפני שטבחו בהם. כלומר, היה כאן עניין לאומני (הארמנים מקפידים לא להזכיר זאת ממש כשם שהטוטסי לא מזכירים שהייתה מלחמה דו צדדדית בינם לבין ההוטו בטרם אירע הטבח הנורא, וממש כשם במוסלמים בקוסבו ממש לא טמנו את ידם בצלחת). היהודים לעומת זאת ניסו להיות אזרחים שווים ונאמנים בגרמניה. הלאומנים ביניהם (הציונים) ביקשו לעזוב את המדינה ולהגיע לישראל. יחד עם זאת, בכל המקרים המוזכרים, כולל הארמנים, אירעו מעשי טבח וגירוש בהיקף נרחב מאוד וחסר אבחנה. הארמנים סבלו נוראות ומרביתם שלא בצדק (הם בוודאי לא היוו איום קיומי לאימפריה העותומנית). עדויות לכך יש בשפע.
ישן 09-10-2006, 15:56
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "קודם כל - הוכחות"

איני בקיא בעניין, אך אני מניח שהוכחות הסטוריות ישנן והאירוע הוא לא תיאורית קונספירציה. אני מניח שיש גם עדויות של ניצולים, למרות שהן מועטות בגלל הזמן שעבר, ומכיוון שעם כל הכבוד לארמנים, להם אין את ספילברג שיתעד את השואה שלהם.

באיזו זכות אתה דורש הוכחות לרצח עם? ולמה אתה לא דורש את אותן הוכחות לשואה של היהודים? אני מתאר לעצמי אותך קופץ על איזה גוי שמכחיש את השואה שלנו, אך אתה עצמך מכחיש שואה?

אתה יכול להוכיח שהשואה של היהודים נעשתה במטרה מכוונת. אכן, וזאת אך ורק בזכות התיעוד המקיף והכולל של השואה הזאת. אין זה אומר שליהודים יש בלעדיות על השואה. אין זה אומר שארמנים לא נטבחו ע"י הטורקים, ושאין כרגע שואה בדארפור.

למען האמת אתה מאוד מכעיס אותי, לכן אעדיף לא להתווכח איתך בכלל. אך אם הכחשת שואה היא פשע אז אתה אמור ללכת לכלא.

הצביעות הציונית מכעיסה אותי. אנחנו נקפוץ על מכחישי שואה אך נכחיש שואה בעצמינו ועוד ממניעים כלכליים כי לא בא לנו לוותר על אנטליה. אנחנו נכעס על מדינות העולם אשר שתקו כשהוליכו אותנו למחנות השמדה, אך לא נזיז אצבע כאשר אזרחים נטבחים בסודאן. אנחנו נזעום על רוסיה המוכרת נשק למשטר הפושע של איראן אך בעצמינו נמכור נשק לשלטון הגנרלים בארגנטינה אשר רצח עשרות אלפי אזרחים (בהם גם יהודים).

פשוט גועל נפש.
ישן 09-10-2006, 19:14
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אתה מסריח מתעמולה אנטישמית.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "איני בקיא בעניין, אך אני מניח..."

ציטוט:
איני בקיא בעניין, אך אני מניח שהוכחות הסטוריות ישנן והאירוע הוא לא תיאורית קונספירציה. אני מניח שיש גם עדויות של ניצולים, למרות שהן מועטות בגלל הזמן שעבר, ומכיוון שעם כל הכבוד לארמנים, להם אין את ספילברג שיתעד את השואה שלהם.

עד כאן, הכל עדיין נשמע הגיוני, על אף שאין לך הוכחות , אתה רק מניח.

ציטוט:
באיזו זכות אתה דורש הוכחות לרצח עם? ולמה אתה לא דורש את אותן הוכחות לשואה של היהודים? אני מתאר לעצמי אותך קופץ על איזה גוי שמכחיש את השואה שלנו, אך אתה עצמך מכחיש שואה?

כאן זה כבר גובל בטמטום, רצח עם דורש הוכחות , לשואה יש הוכחות - גוי שמכחיש אותה עושה את זה בגלל שהוא אנטישמי לא בגלל שהוא ביקש הוכחות ולא קיבל .

ציטוט:
אתה יכול להוכיח שהשואה של היהודים נעשתה במטרה מכוונת. אכן, וזאת אך ורק בזכות התיעוד המקיף והכולל של השואה הזאת. אין זה אומר שליהודים יש בלעדיות על השואה. אין זה אומר שארמנים לא נטבחו ע"י הטורקים, ושאין כרגע שואה בדארפור.
למען האמת אתה מאוד מכעיס אותי, לכן אעדיף לא להתווכח איתך בכלל. אך אם הכחשת שואה היא פשע אז אתה אמור ללכת לכלא.

ארמנים (ככל הנראה) אכן נטבחו , בדארפור בוודאי יש שואה.. אבל זה עדיין לא אומר שהשואה איננה ייחודית . הטענה שלך שהשואה היא כמו השואה הארמנית צריכה הוכחה. ולא - התנפלות מעושה על גולש אחר היא לא תחליף להוכחה.

ציטוט:
הצביעות הציונית מכעיסה אותי. אנחנו נקפוץ על מכחישי שואה אך נכחיש שואה בעצמינו ועוד ממניעים כלכליים כי לא בא לנו לוותר על אנטליה. אנחנו נכעס על מדינות העולם אשר שתקו כשהוליכו אותנו למחנות השמדה, אך לא נזיז אצבע כאשר אזרחים נטבחים בסודאן. אנחנו נזעום על רוסיה המוכרת נשק למשטר הפושע של איראן אך בעצמינו נמכור נשק לשלטון הגנרלים בארגנטינה אשר רצח עשרות אלפי אזרחים (בהם גם יהודים).

והנה הגענו לסיבה האמיתית שבגללה כתבת את כל הממבו ג'מבו הזה . לתקוף את הציונות. בכל אשמים הציונים אף שמרבית מדינות העולם לא מכירות בשואה הארמנית - פתאום זו הפכה להיות המחלה חשוכת המרפא של באלה מציון . נו איך קוראים להם? יהודים.

ציטוט:
פשוט גועל נפש.

אני מסכים עם המסקנות שגיבשת על עצמך.
ישן 09-10-2006, 19:54
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אתה מסריח מתעמולה אנטישמית."

אם אנטישמי פרושו להתנגד לצביעות הישראלית בנושא המדובר אז כן אני אנטישמי גאה. וכבר הודתי בעבר שאיני ציוני ואני לא מתבייש בזה, אז אל תטרח לציין זאת על כל עץ רענן, אתה באמת לא מחדש כלום.

איני מומחה לשואת הארמנים כפי שגם אתם לא. על השואה הזאת דובר רבות ואף נעשו סרטים אשר הראו ערימות של גופות של ארמנים (בדומה ליהודים מאוחר יותר). אני לא מתנפל חלילה על גולשים ולא מתלהם. ההשוואה שלי בין שואת הארמנים לשואת היהודים היא על סמך ההגדרה הפשוטה של שואה שהיא רצח עם. כפי שכתבתי רצח הוא רצח, ואין זה משנה לארמני האומלל למה ומדוע הוא נרצח.

אני תוקף את הציונות כאשר יש סיבה לתקוף אותה. שים לב שאיני כותב "בעלמה" אלא על סמך דוגמאות קונקרטיות לעוולות שביצעו קברניטינו. העובדה שמרבית המדינות לא מכירות בשואה היא מאוד מצערת.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר