לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-03-2007, 16:06
  gpc gpc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.04
קודם כל הבריאות! חוויה אישית.

שלום לכולם,
התגייסתי ב14 מרץ לנח"ל שבוע שעבר עשיתי גיבוש יחטיות, הייי די טוב ביום הראשון ואמרתי לעצמי שאם אני לא מקבל גדס"ר אני סמרטוט...
באמצע היום השני נפלתי על האצבע, היא התנפחה עד מאוד ונהייתה עקומה פיצוץ, בקיצור אני אישית הייתי סבור ששברתי אותה... כיוון שכבר יותר מחצי גיבוש היה מאחוריי אמרתי שאני לא אראה רופא בנתיים כיוון שאם רופא יראה את האצבע שלי אין מצב שהוא יתן לי להמשיך את הגיבוש...
לא ראיתי רופא, נשכתי שפתיים והמשכתי הלאה עם אצבע סגולה עקומה ונפוחה... בקושי רב ועם הרבה יגון הצלחתי לסיים את הגיבוש...
איך שסיימתי את הגיבוש ביקשתי לראות רופא.. אבל הרופא כבר לא היה שם... יום למחרת (שישי) ביקשתי לראות רופא אבל גם נסיון זה לא צלח לי יתר על המידה...
חזרנו יום שני לבא"ח ביקשתי לראות רופא.. דחו אותי בעוד יום אחד וכך נוצר מצב שביום שלישי ראיתי רופא.. זה ראה את הצבע שלי ושלח אותי לצילום בחר"פ...
לאחר הצילום האחות צע(ח)קה עליי "כיצד אני מסתובב עם האצבע ככה כל כך הרבה זמן?.." היא אמרה לי שהיא אומנם לא רופאה אבל האצבע שלי מחולקת לשניים כך שלא צריך ללמוד רפואה כדי לראות שיש לי וואחד שבר... לאחר מספר דקות הדוק' ראה את הצילום ופינו אותי באמבולנס לסורוקה..
שם פגשתי במיון דוקטור רוסי ועצבני שניסה לשבור לי את האצבע כדי להחזיר לי את העצם השבורה למקום.. לאחר כאבי טופת שהוא העביר לי בניסיונותיו להחזיר לי את האצבע למקום הוא החליט שכייון שהאצבע נשברה לפני כמעט שבוע הוא כבר לא יוכל להחזיר לי את האצבע ללא לבצע הליך ניתוחי...
מיותר לציין שהוא צעק עליי איך לא באתי ישר כשזה קרה ואמר לי שאם הייתי בא למיון ישר ששברתי את האצבע הוא יכול להיות היה מצליח לסדר לי את זה...
בקיוצר ולעניין עכשיו אני שבוז, מגובס, מסופח לר"מ2 ועם תור לניתוח בעוד כשבועיים שלאחריו כנראה יורידו לי פרופיל קרבי ותהיה לי נכות מינימלית באצבע כיוון שאני לא אוכל לסגור את היד בצורת אגרוף יותר...

לא סיירת מקסימום ניירת... טיפ להמשך... קודם כל הבריאות הצבא פשוט לא שווה את הבריאות שלכם!
בברכת שבת שלום וחג שמייח GPC
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר