לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-05-2008, 13:18
  פשוט יונתן פשוט יונתן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.07
עד כמה ההודעות הפרטיות באתר בטוחות?

רציתי להעלות פה עניין שמדאיג אותי.

אני אולי לא עובד בזה, אבל אני יכול להגדיר את עצמי כ"חובב אבטחת מידע" ויצא לי לקרוא כמה ספרים בנושא.
כשאני למדתי על ביטחון מידע בצבא, לימדו אותי שלא לסמוך על שום תווך שהוא לא מוגן(הכוונה היתה לרשת צהלית כמובן), האמת שכשאני מסתכל על זה היום , יכול להיות שהם קצת הגזימו, אני משער שאם אני מצליח לפתוח ערוץ תקשורת מוצפן AES של 128 ביט ומעלה עם חבר, ומוודא שזה אכן הוא שמקבל את ההודעות(על ידי חתימה דיגיטלית כל שהיא , ותיאום טלפוני), אז אפשר להתייחס לזה בתור טווח מוגן, כל עוד המחשב שלי נעול בחדר ואני משתמש במערכת הפעלה שעולה מדיסק ולא במערכת ההפעלה הרגילה שלי (שיכול להיות שהותקנו בה טרויאנים).
בכל מקרה , קצת חרגתי מהנושא , הכוונה שלי היתה שאני מודאג מכך שאנשים שולחים הודעות פרטיות מסווגות , להזכירכם , אנחנו לא יושבים על קווי תקשורת צהליים מוצפנים , והמחשבים שלנו בבית מחוברים לאינטרנט.

זה באמת לא יפתיע אותי יותר מדי עם הפורום הזה כבר נפרץ על ידי האקרים ממדינה עוינת כל שהיא , ויש איזה גוף מודיעין שפשוט יושב וקורא את כל ההודעות הפרטיות שרצות כאן.

אני רוצה להדגיש שלא מדובר פה בתרחיש הזוי , חיפוש של 2 דקות בגוגל, מצא לי פרצת אבטחה קריטית במערכת הפורומים שרצה כאן (vBulletin 3.0.6) והוראות כיצד לישם אותה, אבל אל תחשבו שאם יעדכנו פה את מערכת הפורומים זה יפתור את הבעיות שלכם - יתכן שאנשים מספיק מעניינים פה זוכים למעקב אישי על ידי סוסים טרויאנים במחשבים שלהם.

בתקווה כנה , ששום דבר באמת מסווג לא עובר פה.
יום טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-05-2008, 13:26
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פשוט יונתן שמתחילה ב "עד כמה ההודעות הפרטיות באתר בטוחות?"

הודעה פרטית = הודעה גלויה בפורום.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 01-05-2008, 13:53
  קבוצת_אידאה קבוצת_אידאה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.08
מאדם שעוסק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי פשוט יונתן שמתחילה ב "עד כמה ההודעות הפרטיות באתר בטוחות?"

כאדם שעוסק באבטחת מידע ובעל חברה פרטית התשובה היא חד משמעית:
כל דבר ניתן לפריצה-הייתי בעבר בצד השני כפורץ.
חד משמעית אין שום בעיה "לדוג" כל הודעה מתיבת הדואר הפנימית!

למנהלי הפורום:
"מצא לי פרצת אבטחה קריטית במערכת הפורומים שרצה כאן (vBulletin 3.0.6) והוראות כיצד לישם אותה, אבל אל תחשבו שאם יעדכנו פה את מערכת הפורומים זה יפתור את הבעיות שלכם - יתכן שאנשים מספיק מעניינים פה זוכים למעקב אישי על ידי סוסים טרויאנים במחשבים שלהם. "

אבטחה קריטית במערכת הפורומים שרצה כאן (vBulletin 3.0.6) צודק 100%

עשרות אלפי מאמרים בנושא...כל שיש הוא לחפש בגוגל...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.inoutstar.com/thumbs/90/Imperator-Gaius-Julius-Caesar-Divus-378.jpg]

כל מה שאפשרי, כבר נעשה. כל מה שבלתי אפשרי - ייעשה!-גאיוס יוליוס קיסר.

ישן 01-05-2008, 14:22
  טל ענבר טל ענבר אינו מחובר  
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר

חבר מתאריך: 02.07.05
אתה לא צריך "להראות להם"
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי קבוצת_אידאה שמתחילה ב "לבקשתך בלבד."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קבוצת_אידאה
אמסור את מס' הטלפוני שלי ברצון למנהלי הפורום על מנת שאראה להם עד כמה קל לחדור ולקרוא כל הודעה בפורום.

כיוון שאיש לא התייחס להודעות הפרטיות בפורום כאל מקום מאובטח. הדבר גם מצויין שוב ושוב על ידי הנהלת הפורום.

וראה כאן:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=38389

"
בטחון מידע
הכלל הראשון, הראשי, והקובע בכל הקשור להתעסקות עם מידע בטחוני הוא שמירה על חוקי ביטחון מידע (לשעבר בטחון שדה - ב"ש). אין לחשוף בשום צורה, ישירה או מרומזת, כל מידע העלול לפגוע בבטחון המדינה!
הוראה זו תקפה בצורה גורפת ומוחלטת, ללא קשר לדעות פוליטיות או ידע קודם. אי קיום הוראה זו, או התחכמות איתה, יגררו צעדים בהתאם לחומרת המקרה - החל מחסימה בפורום ועד הפניית הנושא לטיפול הגורמים הרשמיים המוסמכים (מאוד לא נעים ולא מומלץ!). למען ההבהרה: אין לציין פרטים כמו מספר יחידה בהתאם לכינוייה, מיקום, כמויות, תפקיד, ייעוד ותורת לחימה. כמו-כן צילומים, פרטים טכניים ומפות/שירטוטים של אמל"ח מסווג, מבצעים, ציוד מבצעי וכו'.
כמו כן, הודעות פרטיות אינן מאובטחות - מה שלא מתאים לכתוב בגלוי, לא מתאים לכתוב בפרטי או במייל!
בכל מצב של ספק או אי-בהירות האם לפרסם או לא, פנו אל מנהלי הפורום - תשובה מובטחת."
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר