לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2008, 00:14
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gwal שמתחילה ב "מסתערבים דובדבן"

אם אבא שלך בן יותר מ41 (ואפילו 39, אבל נעשה בשבילו הנחה) בקש ממנו להפסיק לשקר לך.
אם אבא שלך טוען שכדי להיות מסתערב צריך מראה מזרחי וידע בערבית, שוב בקש ממנו להפסיק לשקר.
כי אם הוא בן יותר מ41 ו/או לא יודע שכבר בצוות הראשון בדובדבן שירת כמסתערב עולה מרוסיה ג'ינג'י לבנבן ורדרד שלא רק שלא ידע מילה בערבית הוא בקושי ידע עברית (למעשה הוא עלה מביילורוס), אם כך אז אבא שלך משקר לך והוא לא שרת בדובדבן.
(אגב, אם אבא שלך זה אפי, אז הוא לא משקר רק לך...)

ראשית, לא כל הלוחמים ביחידה הם מסתערבים. למעשה רק בודדים עוברים הכשרת הסתערבות ועוד פחות מבצעים הסתערבות בפועל.
שנית, אין קשר בין המראה לפני איפור ואחריו.
שלישית, אין צורך בשום ידע מוקדם, גם לא ידע בערבית.

בתקופה מסויימות היו כל המפל"גים ביחידות שמשון ודובדבן כולם בלונינים או ג'ינג'ים עם עיניים בהירות ועור בהיר.
מפקד בית הספר של דובדבן לשעבר, ומי שהקים אותו (אלעד ב"א) הוא בחור ורדרד עם עיניים אפורות-כחולות.
"לא מה שחשבת".

קרא בפורום אשכולות על היחידה ותוכל ללמוד קצת יותר ומאנשים שכנראה לא משקרים לך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-12-2008, 01:24
  omriboh omriboh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.06
אממ
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "אם אבא שלך בן יותר מ41 ..."

שמע,יוסיפון...
עם כל הכבוד לא נחמד להגיד למישהו שאבא שלו שיקר לו.
הוא לא ציין שום מילה בשאלה שלו שאבא שלו אמר לו שאי אפשר להתקבל עם מראה אשכנזי קצת.
תקרא שוב את ההודעה והוא לא טוען שאבא שלו אמר משהו בנושא...

מעריך מאד את המידע שנתת, הרבה דברים שרשמת אני לא ידעתי
תודה רבה
ובאמת כאילו....תחשוב על זה... נראה לך שאותו מלש"ב ירצה לחזור לשאול פה שאלה תמימה שעלתה לרוב המלשב"ים בראש אחרי תשובה בסגנון "אבא שלך שיקר לך..."??

אני בד"כ נמנע מלהגיב ככה אבל זה ממש הפריע לי...

ציטוט:
אם אבא שלך בן יותר מ41 (ואפילו 39, אבל נעשה בשבילו הנחה) בקש ממנו להפסיק לשקר לך.
אם אבא שלך טוען שכדי להיות מסתערב צריך מראה מזרחי וידע בערבית, שוב בקש ממנו להפסיק לשקר.
כי אם הוא בן יותר מ41 ו/או לא יודע שכבר בצוות הראשון בדובדבן שירת כמסתערב עולה מרוסיה ג'ינג'י לבנבן ורדרד שלא רק שלא ידע מילה בערבית הוא בקושי ידע עברית (למעשה הוא עלה מביילורוס), אם כך אז אבא שלך משקר לך והוא לא שרת בדובדבן.
(אגב, אם אבא שלך זה אפי, אז הוא לא משקר רק לך...)

ראשית, לא כל הלוחמים ביחידה הם מסתערבים. למעשה רק בודדים עוברים הכשרת הסתערבות ועוד פחות מבצעים הסתערבות בפועל.
שנית, אין קשר בין המראה לפני איפור ואחריו.
שלישית, אין צורך בשום ידע מוקדם, גם לא ידע בערבית.

בתקופה מסויימות היו כל המפל"גים ביחידות שמשון ודובדבן כולם בלונינים או ג'ינג'ים עם עיניים בהירות ועור בהיר.
מפקד בית הספר של דובדבן לשעבר, ומי שהקים אותו (אלעד ב"א) הוא בחור ורדרד עם עיניים אפורות-כחולות.
"לא מה שחשבת".

קרא בפורום אשכולות על היחידה ותוכל ללמוד קצת יותר ומאנשים שכנראה לא משקרים לך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר