לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-01-2009, 20:38
  dmantmac dmantmac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.09
שאלות חשובות

מספר שאלות:
1. התאריך גיוס שלי כרגע 27.7.09 עם פרופיל 72, אני עובר כרגע תהליך שיכול לקחת זמן רב של בירור וטיפול בבעיות גב, לכן יכול להיות שאני ירצה בעתיד לדחות את הגיוס למרץ או ינואר, בנתיים אני רוצה להתגייס באוג" אבל אם התהליך ימשך אז אני ירצה לדחות את הגיוס.... מתי התאריך האחרון שבו אפשר לבקש דח"ש שתתקבל? עם דגש על התאריך הכי מאוחר..
גם אחרי מילוי שאלון ליח"ש ניתן לדחות את הגיוס?
2. יכול להיות שאני יצתרך להוריד פרופיל ביגלל הבעיות גב האלה, אם אני יוריד פרופיל נגיד עוד חודש-חודשיים(עד שאני יברר מה חומרת הבעיה) אז זה אומר שפיספסתי כבר את כל המיונים לתפקידי תומכ"ל איכותיים ותפקידי מודיעין... כלומר שאני יצתרך להתגייס למקום לא קרבי שלא דורש מיון קדם צבאי? אם אני ידחה את הגיוס למרץ אולי יהיו עוד מיונים שאני יוכל להשתתף בהם? לאיזה תפקיד הכי טוב אני יוכל להגיע בלי מיונים?
3. אם אני יתחיל טירונות 03 בשריון, להבעיות גב יפריעו לי להמשיך את הטירונות, מה יהיה עתידי? איזה תפקידים יוצעו לי??? (מלבד תפקידי פקידות או ג'וב גרועים...) יש אפשרות לתפקידי מודיעין טובים בחיל או משהו דומה?
תודה רבה לעונים!!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר