לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-02-2009, 17:43
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הם ידידים כי בזכות ליברמן היא מונתה למנכ"לית רשות החברות הממשלתיות?:)
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "ברור שהם מיודדים. בזכות..."

אז לפי שיטה זו, ליברמן, שמונה ע"י נתניהו למנכ"ל משרד ראה"מ, הוא ידיד נפש שלו, שלעולם לא ינטוש
אותו...
לגבי הקביעה שהוא קרוב יותר מדינית לאט"ד מאשר לליכוד, אפשר להרים גבה. ליברמן גר בנוקדים.
לך ובדוק את מפת גדר ההפרדה, ואז חפש היכן ממוקמת נוקדים. נוקדים זו לא "התנחלות של איכות
חיים" בסגנון של אלפי מנשה, שערי תקווה, אורנית, הר אדר ויישובים נוספים שחלק גדול מתושביהם אינם
ימין אידיאולוגי (כולן, אגב, בתוך גדר ההפרדה) - אלא מיושבת בידי גרעיון אידיאולוגי אמיתי ונוקשה למדי.
ליברמן נמצא ימינה מביבי אידיאולוגית, אבל ראוי לציין שהאידיאולוגיה שלו עומדת למכירה. לא עד כדי
הליכה עם לבני (גם אם היה רוצה, אין לו אפשרות כזו, כי לשניהם יחד אין מספיק מנדטים...), אבל
בהחלט מספיקה כדי להוציא לביבי את המיץ...

בנושאי דת ומדינה לו וללבני (ולביבי) אין כל דיעה, מלבד מה שטוב אלקטוראלית ופוליטית באותו רגע. אם
כבר, הוא יותר קרוב לדת משניהם גם יחד - הוא מחזיק בית כשר (אשתו ובתו דתיות).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-02-2009, 18:26
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הם ידידים כי בזכות ליברמן היא מונתה למנכ"לית רשות החברות הממשלתיות?:)"

אני לא משחק במשחקי היררכיית הידידות . כששני אנשים שכביכול (בתפיסה הציבורית לפחות) מייצגים מחנות שונים לא אומרים מילה רעה אחת אחד על השני במהלך קמפיין הבחירות ואח"כ בוחנים אפשרות של שיתוף פעולה קואליציוני זה מעורר את השאלה מה המקור לאינטראקציה החיובית בין הצדדים. כשמפשפשים בזכרון ומנסים לחשוב מה יכול לגרום ללבני להגיד שהיא וליברמן מיודדים זה לא בלתי נתפס להניח שהעובדה שליברמן העניק לה את דריסת הרגל בפוליטיקה הישראלית קשורה איכשהו למערכת היחסים הידידותית שהיא מתארת.

המיקום הגאוגרפי בו גר ליברמן מעיד על זה שהאידיאולוגיה שלו היא בעלת גוון ימני מובהק אבל זה לא אומר שהוא כפוליטיקאי ממוקם ימינה מהליכוד. אדם שמוכן למסור לישות עויינת חלקים מירושלים (ולא רק בירושלים אגב), ולא משנה מה הנימוקים שהוא מעלה בהקשר הזה, לא ממוקם ימינה מהליכוד וזה חסר חשיבות אם הוא גר בהתנחלות.
אדם שהוא ימני בכל איבר בגופו כמו שאתה מתאר את ליברמן לא היה מחבל בגלוי באפשרות של הקמת קואליציה של המחנה הלאומי ואני לא יודע איך עוד אפשר לקרוא לזה כשאיש ימין במו ידיו מונע מהמחנה הלאומי רוב של 65 מנדטים שמספיקים להקמה ודאית של ממשלה ימנית.

להגיד שאין לאדם שדוחף את ברית הזוגיות דעה בנושאי דת ומדינה (שבירה מוחלטת של הססטטוס קוו) זו בדיחה. לא זוכר שראיתי את קרובות המשפחה הדתיות שלו מפגינות נגדו.

ישראל ביתנו קרובה יותר לקדימה מלליכוד. אפילו ה"אין נאמנות-אין אזרחות" לא קשור לימין-שמאל. זה קשור להיותה של ישאל ביתנו מפלגה של אנשים שהגיעו בחלקם ממדינה בה לאומנות היא לא מקור לבושה. אתה יכול להיות ברוסיה קומוניסט, סוציאליסט או קפיטליסט ובמקביל להיות לאומן. לאומנות שווה אצלהם לפטריוטיות והיא לא קשורה בהכרח לגזענות או השקפת עולם ימנית.

נערך לאחרונה ע"י צ'נדלר בינג בתאריך 16-02-2009 בשעה 18:33.
ישן 16-02-2009, 18:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
קבל ח"ח. בלעת את כל הלוקשים שלו - אתה נאיבי כמעט כמו אלה שהצביעו עבורו...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "[font=Arial]אני לא משחק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צ'נדלר בינג
אני לא משחק במשחקי היררכיית הידידות . כששני אנשים שכביכול (בתפיסה הציבורית לפחות) מייצגים מחנות שונים לא אומרים מילה רעה אחת אחד על השני במהלך קמפיין הבחירות ואח"כ בוחנים אפשרות של שיתוף פעולה קואליציוני זה מעורר את השאלה מה המקור לאינטראקציה החיובית בין הצדדים. כשמפשפשים בזכרון ומנסים לחשוב מה יכול לגרום ללבני להגיד שהיא וליברמן מיודדים זה לא בלתי נתפס להניח שהעובדה שליברמן העניק לה את דריסת הרגל בפוליטיקה הישראלית קשורה איכשהו למערכת היחסים הידידותית שהיא מתארת.

אתה לא משחק במשחקי היררכית ידידות, מעבר לכך שזה בדיוק מה שעשית. ליברמן לא תקף את
לבני כיוון שהיא לא שיחקה על המשבצת שלו. ליברמן הוא מנהיג מפלגה בתוך גוש פוליטי, שמאגר
הקולות שלו נמצא אצל המפלגה הגדולה ביותר בגוש זה. לצפות בייצא להלחם עם לבני על קולותיהם
של מצביעי מרצ, זה אפילו לא מצחיק...
היא מתארת מערכת יחסים ידידותית, והיא תיארה בשבוע שעבר שלא נותנים ליונה להמריא וילדי
חורף 1973 הם ילדים מסכנים. מותר לה לתאר כל מה שמופיע בדף המסרים שלה - אתה לא חייב
לבלוע את זה, אתה יודע...

ציטוט:
המיקום הגאוגרפי בו גר ליברמן מעיד על זה שהאידיאולוגיה שלו היא בעלת גוון ימני מובהק אבל זה לא אומר שהוא כפוליטיקאי ממוקם ימינה מהליכוד. אדם שמוכן למסור לישות עויינת חלקים מירושלים (ולא רק בירושלים אגב), ולא משנה מה הנימוקים שהוא מעלה בהקשר הזה, לא ממוקם ימינה מהליכוד וזה חסר חשיבות אם הוא גר בהתנחלות.
אדם שהוא ימני בכל איבר בגופו כמו שאתה מתאר את ליברמן לא היה מחבל בגלוי באפשרות של הקמת קואליציה של המחנה הלאומי ואני לא יודע איך עוד אפשר לקרוא לזה כשאיש ימין במו ידיו מונע מהמחנה הלאומי רוב של 65 מנדטים שמספיקים להקמה ודאית של ממשלה ימנית.

אני די מתקשה עם הסתירה שלך בין שתי הפסקאות. מצד אחד "האידיאולוגיה שלו היא בעלת גוון
ימני מובהק", ומצד שני "אדם שהוא ימני... לא היה מחבל בגלוי באפשרות של הקמת קואליציה של
המחנה הלאומי". עליך להחליט, הוא ימני או לא? או שמא "בעל אידיאולוגיה בגוון ימני מובהק" זה
לא ימני?...
ליברמן הוא ימני, ובחר למפלגתו גוון ימני - איש שמזדהה עם רעיונות של אט"ד, לא מציב את עוזי
לנדאו כמספר 2 שלו...
מצד שני, ליברמן הוא ליברמן, וככזה הוא מנסה למקסם את התועלת שהוא יכול להפיק מהמצב שלו
כממליך מלכים. את לבני הוא לא יכול להכתיר, אבל הוא בהחלט יכול להציק לביבי בתקווה שיוציא ממנו
יותר. להפוך את זה להצהרה על כך שהוא פתאום נהיה שמאלה מהליכוד (אגב, שתי דקות אחרי
שיחתום עם ביבי, כל הכתבות מהשבוע שעבר שעסקו בעברו הכהניסטי, יהפכו שוב לכותרות ראשיות,
לצד חידוש נמרץ של החקירות נגדו - סתם תחזית...), זו לא ספקולציה, אלא הומור חביב.
ליברמן רוצה להפטר מערביי ישראל באמצעות הזזת הגדר. לך ושאל אותו למה כוונתו ב"ויתור על
חלקים מי-ם" ויסתבר לך שהדבר היחיד שהוא מעוניין לוותר עליו שם, זה הביטוח הלאומי במזרח
העיר, ולא על בדל מהנוכחות המשטרתית שלנו שם.
מקום מגוריו היה חסר חשיבות לו גר בתל אביב, או י-ם. לעומת זאת, לו היה גר בקיבוץ, יישוב חרדי,
כפר ערבי או התנחלות אידיאולוגית - הופך את מקום מגוריו למאוד חשוב. הוא בחר לגור שם, ולא
בת"א. הוא הקפיד להגיד בליל הבחירות שהוא המפלגה היחידה שיושבת בי-ם (אם כבר מדברים על
נטייתו לויתורים בעיר...).

ציטוט:
להגיד שאין לאדם שדוחף את ברית הזוגיות דעה בנושאי דת ומדינה (שבירה מוחלטת של הססטטוס קוו) זו בדיחה. לא זוכר שראיתי את קרובות המשפחה הדתיות שלו מפגינות נגדו.

הוא דוחף את הסיסמא על ברית הזוגיות כי זה נושא שחשוב לבוחריו יוצאי חבר המדינות. אותו אישית
זה מעניין כשלג דאשתקד. הוא בסה"כ מצא סיסמא שעובדת טוב ומביאה בוחרים. אם אתה אשכרה
מאמין שזהו הנושא שעומד בראש מעייניו, יותר מאשר הנושא המדיני, או חשוב מכך, החקירות נגדו,
אתה טועה בגדול...
הקרובות הדתיות שלו לא מפגינות נגדו, ואני מבטיח לך שהן מכירות טוב ממך (וממני) את עמדותיו
בנושאי דת ומדינה, והן לא ממש חושבות שגר אצלו בבית טומי לפיד החדש...

ציטוט:
ישראל ביתנו קרובה יותר לקדימה מלליכוד. אפילו ה"אין נאמנות-אין אזרחות" לא קשור לימין-שמאל. זה קשור להיותה של ישאל ביתנו מפלגה של אנשים שהגיעו בחלקם ממדינה בה לאומנות היא לא מקור לבושה. אתה יכול להיות ברוסיה קומוניסט, סוציאליסט או קפיטליסט ובמקביל להיות לאומן. לאומנות שווה אצלהם לפטריוטיות והיא לא קשורה בהכרח לגזענות או השקפת עולם ימנית.

ישראל ביתנו קרובה יותר לאט"ד מאשר לליכוד כשם שמרצ קרובה יותר לליכוד מאשר לאט"ד.
ה"בלי נאמנות אין אזרחות" לא קשור לימין-שמאל ולא קשור ליוצאי רוסיה (הסיסמא הזו דווקא נועדה
בעיקר לצברים - והביאה לפחות חמישה מנדטים מהם), אלא לכך שהיה לו צוות קמפיינרים מבריק
שחיפש ומצא כמה סיסמאות טובות, והח"כים הערבים עזרו לו נורא בזה בהתנהלותם הגאונית.
בכל מקרה, אני רוצה שלא תתאכזב כשיסתבר לך שליברמן לא ימליץ על לבני אצל הנשיא. במקרה
הטוב (מבחינת השמאל) הוא ימליץ על עצמו או לא ימליץ על איש. במקרה הרע (והסביר בדיוק באותה
מיה) הוא יעשה שיקול דעת שמצב של בחירות-בזק חדשות הוא רע לו - וימליץ על ביבי, תוך שהוא
מתארגן למו"מ קואליציוני קשה.
ישן 17-02-2009, 14:41
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "קבל ח"ח. בלעת את כל הלוקשים שלו - אתה נאיבי כמעט כמו אלה שהצביעו עבורו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
אני רוצה שלא תתאכזב כשיסתבר לך שליברמן לא ימליץ על לבני אצל הנשיא. במקרה
הטוב (מבחינת השמאל) הוא ימליץ על עצמו או לא ימליץ על איש.

אני לא אתאכזב כי הצבעתי לעבודה (שאותה אני רוצה באופוזיציה) ואין לי שום אינטרס שליברמן ימליץ על לבני או על ביבי כי אם ליברמן ממליץ על עצמו או על אף אחד אז ביבי ולבני ימשיכו להילחם על הכיסא ואין דבר שמשרת אותי יותר מאשר שכל האזרחים המצביעים במדינה יראו איך שני פוליטיקאים קטנים שהמפלגה של כל אחד מהם (בנפרד) קיבלה פחות מעשרים וארבעה אחוזים (תחלק את המנדטים בכיסאות בכנסת) של תמיכה מהמצביעים בפועל מתעלמים מהצרכים הכלכליים, האזרחיים והבטחוניים הבוערים של המדינה בשביל משחקי אגו של מי יבוא למי קודם.

ישן 17-02-2009, 08:34
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא ציפיתי לניתוח כזה ממך
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הם ידידים כי בזכות ליברמן היא מונתה למנכ"לית רשות החברות הממשלתיות?:)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
אזליברמן גר בנוקדים.
לך ובדוק את מפת גדר ההפרדה, ואז חפש היכן ממוקמת נוקדים. נוקדים זו לא "התנחלות של איכות
חיים" בסגנון של אלפי מנשה, שערי תקווה, אורנית, הר אדר ויישובים נוספים שחלק גדול מתושביהם אינם
ימין אידיאולוגי (כולן, אגב, בתוך גדר ההפרדה) - אלא מיושבת בידי גרעיון אידיאולוגי אמיתי ונוקשה למדי.

בנושאי דת ומדינה לו וללבני (ולביבי) אין כל דיעה, מלבד מה שטוב אלקטוראלית ופוליטית באותו רגע. אם
כבר, הוא יותר קרוב לדת משניהם גם יחד - הוא מחזיק בית כשר (אשתו ובתו דתיות).

באביב 2005 היה אפשר להגיד דברים "חמורים" מאלה על כמה וכמה מאלה שהם היום עמודי התווך של סינדיקט הג'ובים "קדימה".

הדבר היחיד שניתן להגיד על ליברמן - וזה נאמר כבר הרבה לפני שהוא הפך ללשון מאזניים פוליטית - זה שהוא מתעב ערבים תיעוב עמוק ו"ריגשי": דובר על כך לא מעט כשהיה עוזרו של נתניהו (השמועה אומרת שהוא פשוט לא היה מסוגל אפילו לבוא במגע עם נציגים ערביים שונים במסגרת תפקידו). תיעוב מהבטן של בני עם/דת/גזע אחר אינה מדד ל"ימניות" במובן פוליטי, אלא רק ברמת ה"שוק".

להזכירך רק "ימני" אחר ידוע, שגם הוא הראה תיעוב מתמשך לערבים - אריאל שרון (כל מקורביו יספרו לך על זה).

ישן 17-02-2009, 09:01

גם אופורטוניזם רגעי לא יכול לגרום לי להכריז על ליברמן כי הוא "ימני לאומי"
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "תראה, אין לי אמון רב בליברמן רק על הבסיס האידיאולוגי, וציינתי זאת..."

ואני מכיר מספיק שונאי ערבים (ותיקים, יליד הארץ שקיבלו חינוך מפא"יניקי) בשביל לא לתת אמון בדבקותם באידאולוגיה ישראלית לאומית. בסופו של יום היו לנו לא מעט מקרים שבהם חרדה עמוקה מהערבים הובילה אנשים לאימוץ "פתרונות" מן הסוג קצר הרואי של "להפרד מהערבים בכל מחיר, גם בחיר של נסיגה שלנו".

שמעתי כמה פעמים בימים האחרון את סטס מיסז'ניקוב ואת עוזי לנדאו מתראיינים, ועונים בכנות האופיינית להם לשאלות קשות בענייני האידאולוגיה של המפלגה, האידאולוגיה של ליברמן והמציאות.

מה אגיד לך? ריח מאוד חזק של אט"דיזם עלה באפי. ואני רוצה להאמין שזה לא משום "פארנוית אט"ד" (נצחון מסויים שלך: הבידוד של אט"ד כגורם פוליטי, ולא רק כמינוי מקצועי, חיחלה היטב לתודעה של לא מעט אנשים. הליגלוג המנומס של רביב דרוקר בשישי האחרון על ה"אט"דופובים" (הוא קרא להם "ארדלרופובים") מעיד כי הבידוד של החיידק האט"די מוכר היטב. זו כבר התקדמות).

ישן 17-02-2009, 09:42

במקרה הנ"ל ניחוח ה"אט"דיזם"
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אנחנו נדע ממש בקרוב מי צודק. אני מאמין שהאינטרס שלו נמצא בימין...."

הוא זה שאתה מרגיש כאשר שורה של ח"כים מאותה מפלגה מביעים "התייסרות" אידאולוגית כאשר מוטחות בפינם עובדות המראות על סתירה בין מצע/מעשי המפלגה שלהם, ובין הדעות שלהם אישית, אבל בסופו של דבר כולם חוגגים יופי טופי תחת אותה מטריה אידאולוגית.

לא עקבתי אחרי הסיבות שהובילו את לנדאו ל"ישראל ביתינו" אבל למדתי כבר להיות חשדן נגד כל פוליטיקאי שמוצא את דרכו למפלגה שאינה מפלגת שלטון מסורתית (הליכוד, ועד לא מזמן העבודה. האם העבודה תשרוד כמפלגת שלטון פוטנתיאלית: את זה ימים יגידו. קדימה, בכל מקרה, אינה מפלגת שלטון מסורתית) מתוך מפלגה גדולה. לו הייתה לי האפשרות להאמין כי הצתרף למפלגה זו משום שרצה לחזק חוט שידרה אידאולוגי - ניחא (כמו שעשה בני בגין עם האיחוד הלאומי בזמנו). אבל לא זה המצב כרגע. לנדאו הוא מקסימום 1/120 כוח אלקטורלי וככל הנראה 1/120 עדיין לא מהווה חיזוק, או החלשות של שום "גוש" (סליחה ציפי... אני יודע שאין גושים. פשוט מתוך הרגל אני מדבר עליהם).

ישן 17-02-2009, 19:44
  dror10 dror10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב ""במדינה מתוקנת" אין עונש על זה ואין על זה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
מה שכן אחד התחלואים העיקריים של "מדינה מתוקנת" זה כל פלוני מדבר כל הזמן על מה הוא היה עושה במדינה מתוקנת, ואתה חייב להודות שזה קצת מעיק לפעמים.

תחשוב שוב!
ציטוט:

לדברי ד"ר מיכאל בירנהק, מרצה בכיר בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל-אביב, ויו"ר הוועדה המשפטית של המועצה הציבורית להגנת הפרטיות, "האנונימיות באינטרנט מלכתחילה הייתה מוגבלת ומצומצמת, ומי שחשב וחושב שיש לו אנונימיות באינטרנט, טועה. זו אשליה. עולם המשפט ישמור על האנונימיות ברוב המקרים, אבל מי שינצל אותה לרעה, כפי שבתי המשפט קובעים מה זה 'לרעה', יהיה צפוי למצוא את עצמו חשוף, גלוי, שאפשר יהיה לזהותו".

אני כבר מדמיין אותך מתחיל להזיע ולנסות להסביר...
ישן 17-02-2009, 19:55

יש לך "פטיש" מוזר עם הזעות
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]מה שכן אחד..."

אני זוכר עוד כמה הגיגים נלהבים שלך הכוללים תיאורי הזעה זוועתיים (משהו על כפות הידיים אאל"ט).

בכל מקרה, מכיוון שאתה מתעקש להפגין הבנה חלקית ואיטית מאוד, אסביר לך ל-א-ט:

אני לא אנונימי, ולכן כל המשחקים הקשורים בציטטה שלך לא ממש מעניינים. חיפוש של כ-15 דקות (הערכה) שלי יחשוף את זהותי המלאה, ו-144 יעשה את השאר: זה כמובן למי שלא מנומס מספיק כדי לכתוב לי הודעה פרטית, ולקבל את זה בפחות מ-15 שניות.

אתה משחק במשחקים של שוטרים וגנבים ומדמיין כל מיני קונספירציות, וכל מיני "גיבורי מקלדת" שיושבים באיזה מרתף ומזיעים כל פעם שהם שומעים משטרה בחוץ...

צא מהלחץ: יש אנשים שלא חושבים כמוך (למרות שבעניין חופש הביטוי אנחנו חושבים דומה: זכור לי שפעם דיברת על יישום עונשים לגנבים: עונשים שלא קיימים בחוק הישראלי, מה שלא הופך אותך לכוכב הפובליציסטיקה של שלטון החוק) והם לא מזיעים מזה. את הקטע של "אם הייתה יודע מי אני הייתה עכשיו בורח לחו"ל" תנסה על מישהו אחר.

ישן 18-02-2009, 09:42
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
ובעוד באינטרנט כל גולש יכול לכתוב מה שהוא רוצה...
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "[QUOTE=g.l.s.h]מה שכן אחד..."

בעוד שהוא מאחורי מסך של אנונימיות (אמיתית או מדומיינת, זה כבר נושא לאשכול אחר), הרי אין ספק שקטע הווידאו באשכול שאליו הבאתי לינק לא הועלה באנונימיות לאיזשהו אתר אינטרנט אי שם, אלא שודר בזמן צפיית שיא בערוץ טלוויזיה פופולארי (וכפוף לרגולציה ולביקורת של החוק), ויוצריו ידועים ומוכרים.
אם כך, מה העונש על שידור קטע כזה, במדינה המתיימרת להיות "מתוקנת"?

הבהרה: "מדינה מתוקנת", אין הכוונה לדיקטטורה הבולשוויקית שאליה אתה שואף, אלא מדינה מתוקנת באמת.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 18-02-2009, 11:59
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
האם זאת אותה לבני שדרשה מראש מפלגתה להתפטר - אך ורק בגלל חקירותיו במשטרה ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "לבני על ליברמן: יש בינינו אמון, אנו מיודדים."

נגד ליברמן קיימות חקירות ברמה שאינה פחותה בהרבה.

מקובל עלי שעד שלא מוגש, לפחות כתב אישום, כנגד עובד ציבור - הוא יכול להמשיך בתפקידו.
יחד עם זאת, אם יצא זכאי בדין, זכותו לחזור לתפקידו הקודם.

קיימת בעיה חוקית - בהקשר לראש ממשלה. כראש ממשלה יכול להתמנות רק מי שנבחר ו/או מכהן כחבר כנסת. יש לשנות את החוק ולאפשר למי שנפגע והפסיק/הופסקה כהונתו בגין העמדתו לדין וזוכה, להתמנות ע"י הנשיא, בדרך המקובלת להיות מרכיבה של הממשלה ולעמוד בראשה. נכון שהדבר מורכב, מאחר וקיימת ממשלה, שקבלה את אמון הכנסת ועל מנת שהדבר יתאפשר, הכנסת תהיה חייבת להביעה את אי אמונה בממשלה הקיימת.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:56

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר