לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-11-2010, 13:18
  metal guns metal guns אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
עזרה| מה עלי לעשות?

אהלן,
אני עם קב"א 53 דפ"ר 60 ופרופיל קרבי הכי גבוה, ואני לא מקבל שום זימון מצה"ל
אני רואה שכל החברים שלי מקבלים למודיעין ודברים כאלה
ואני לא מקבל כלום, פשוט כלום. ביקשתי בעבר לצוות אוויר ושללו אותי, אין לי שמץ למה, ביקשתי חריג כמובן

אני מת מת להגיע לאחד מהיחידות הטכנולוגיות, או איך שלא קוראים להם; חיל המודיעין/חיל התקשוב
רציתי לשאול, מה אני יכול לעשות בנידון?
אני כרגע מיועד לקרבי(לפי תאריך גיוס ופרוטקציות) ככל הנראה שריון /תותחים וכו', ואני לא רוצה את זה. לא שחס וחלילה אני מזלזל ביחידות, אבל אני מרגיש מבוזבז אם אני ילך לזה, אני לומד בבית ספר עם רמה מאוד גבוה, אני מרחיב 5 מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 5 מחשבים 5 מדעי ההנדסה
בציונים גבוהים, ובמקום לתרום לצבא בתפקיד שאני יאהב אני מרגיש שאני יגויס למשהו שאני לא יאהב.
אני חייב לציין שהייתי בגיבוש שייטת 13, שהשגתי במו עצמי , ואני יכול להגיד לכם שזה לא בשבילי, בכללי גם כל הסיירות.

קיצר, רציתי לשאול אותכם, מה עלי לעשות? אני יכול לבקש להתמיין לעוצבות מסוימות? ליחידות מעניינות ? אני יודע שהרבה יחידות דורשות קב"א יותר איכותי משלי כמו 55 ו54 אבל אני יודע שאפשר להגיש חריג
השאלה, לאיזה יחידות אני יכול, ומה עלי לעשות כדי להזיז תהליכים, כי כרגע זה נראה שאני יתגייס לתפקיד שאני ישתבז בו..?

(סורי אם אני נשמע קצת דפוק,אבל...)
תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2010, 19:19
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי metal guns שמתחילה ב "סבבה חברים .. זה לא ממש עוזר..."

מה זאת אומרת לעשות בנדון? בנדון למה?
נתחיל בזה שאתה לא הולך לצבא כדי לשרת את עצמך, אלא כדי לשרת את הצבא והמדינה, ולכן מה שאתה רוצה, או חושב שמתאים לך זה משני למה שהצבא רוצה שתעשה וחושב שמתאים לך - זה שינוי הגישה הראשון שאתה רציך לעשות.
אם יש לך פרופיל קרבי, בעיקרון, מבחינת הצבא, אתה אמור ללכת לקרבי, ויש סיכוי טוב שאתה צריך להתחיל להתרגל לרעיון הזה.
לכלל הזה יש מספר יוצאים מהכלל, בהם בעלי פרופיל קרבי יכולים להגיע ליחידות שאינן קרביות -
* עתודה אקדמאית - למרות שלא נשמע שאתה מספיק סגור על עצמך כדי להתחייב מעכשיו תשע שנים קדימה.
* מסלולים מובחרים, בעיקר באמ"ן - מסלולים דוגמת שחקים, חבצלות, תלפיות ואחרים, מגייסים אליהם גם בעלי פרופיל קרבי. אני לא יודע לאילו מהמסלולים הנ"ל, אם בלל, הנתונים שלך מתאימים, אבל אתה תמיד יכול להתקשר לאיתור אמ"ן, ולבקש שישלחו לך מיונים (אם אתה לא מתאים, לפחות ניסית).

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אלו היוצאים מהכלל, ואולי יש עוד כמה כאלה, אבל בגדול, המדיניות של הצבא היא לגייס בעלי פרופיל קרבי ליחידות קרביות.
בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר