לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-12-2011, 22:45
  narfzortpoit narfzortpoit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.12.11
לקחתי בחשבון גם אותם, אבל..
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "קח בחשבון גם את זיגזג2000"

קודם כל רציתי לציין ששירות ה-Presale משלושת החנויות נהדר - ברמה שלא רגילים בה בארצנו הקטנטונת והמאותגרת-שירותית. בשלושת המקומות אנשים מקצועיים, בעלי ידע מעמיק, מגיבים מהר, נחמדים ובעלי תודעה שירותית גבוהה מאד (לפחות לפני המכירה).
הבעיה שלי אישית עם זיגזג זה שעבור המפרט הספציפי שלי (יש לי דרישות מאד ספציפיות במפרט) הם נתנו לי הצעת מחיר גבוהה באופן משמעותי מהשתיים האחרות - עבור אותו המפרט בדיוק. הבדל של קרוב ל-13% שזה המון. אני חייב לציין שקיבלתי עליהם המלצות חמות ביותר בקשר לאיכות העבודה והשירות שלהם, מחבר שקונה אצלהם.

אותי מעניין איך איכות ההרכבה ואיך השירות *לאחר* המכירה.

תודה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-12-2011, 23:10
  narfzortpoit narfzortpoit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.12.11
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "כנראה שזיגזג החנות הטובה בארץ ולכן הם מרשים לעצמם"

שמע, אני לא חושב שיש כזה דבר "הכי טובה" - צריך למצוא איזושהי נקודת איזון בין טיב שירות לבין רמת מחירים. אני בטוח שתוכל למצוא חנות יקרה יותר מזיגזג, שגם תשכן אצלך בבית טכנאי שיהיה זמין 24/7 וגם יכין לך אוכל וישטוף כלים.. אם תשלם מספיק
בכל מקרה על שלושת החנויות קראתי ביקורות נהדרות - שקשה להאמין שמדובר בחנויות בארץ ישראל. אני פשוט רוצה חוות דעת עדכנית על IQPC ו/או LOGICPC כי אני קרוב לודאי אקנה את המחשב שלי מאחת מהן. למעשה שתיהן נתנו לי שירות PRESALE כ"כ טוב שבא לי לקנות חצי מהמפרט מהאחת וחצי מהאחרת כי לא נעים לי לקנות רק באחת מהן.

בכל מקרה אני מעוניין בחוות דעת שירותית עדכנית...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר