15-02-2013, 14:36
|
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
תודה לך כבש, ידעתי שאתה תבוא ותעמיק בכתבה ותמצא עבורי את המספרים 
אז אחרי שעשיתי ctrl+f על המחרוזת שהשקעת בלהעתיק כל כך יפה, והגעתי לחלק המתאים בכתבה, עיני צדו את המשפט:
"מדובר בהסכם מסגרת בלבד לאירוח במעון הרשמי של ראש ממשלת ישראל"
כמובן, יכול להיות שזה שקר, וראש הממשלה שלנו זולל גלידה בכמויות מטורפות (שצריך לצרוך כדי להגיע למחירים אלה, כי היה "מיצוי"), אבל נראה לי שהוא היה יוצא יותר שמן ועם כלי דם סתומים אם זה היה המצב. שמעתי לאחרונה שרופאו אישר שהוא במצב בריאות מצויין. כנראה שרוב העלות היא באמת בשביל אורחים... ולא בשביל האזרח ביבי.
כמו שנכתב כבר מתחתי: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...630#post4374603
באמת שמטריד אותי כמה כסף ישראל שורפת על בטחון בעקבות הטעות של השמאל שנקראת אוסלו :\ יש לי הרגשה שטיפה יותר מתקציב הגלידה לאירוח של ביבי (וסביר להניח - של כל ראשי הממשלה שהיו לפניו, שגם להם, מן הסתם, היו אורחים)
גילוי נאות: על הפתק שאני שמתי בקלפי, לא היו האותיות מחל, למקרה שיטען שאני מוטה.
וגם, הרשה לי לצטט את טוקבקיסט מס' 60 לכתבה:
עמי, (14.02.13)
60. אם רוצים להיות קטנוניים, אפשר לכתוב על תקציב לשכת ראש הממשלה לשעבר אריאל שרון שבעצם הוא צמח ולא צריך לשכה.
על כפל הלשכות של הנשיא שמעון פרס. אפשר גם לחשב את סכומי הפנסיה אותם הוא מקבל כבכיר בשירות המדינה, ח"כ, שר וראש ממשלה לשעבר - אפשר לחשב כמה הוא עולה לנו.
פתאום הסכומים שהמדינה משלמת על ראש הממשלה בפועל, יראו קטנים. אבל אז הכתבות שמנסות להשחיר את נתניהו, יראו "לא סקסיות" מספיק.
|