לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-11-2005, 07:02
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אתר וואלה קורא שלא להתגייס לצה"ל ולפגוע במפקדיו.

עין תחת זין
יום רביעי, 16 בנובמבר 2005, 16:36 מאת: צחי בוכמן, מערכת וואלה!

המ"כית מציקה לכם? הסמל יורד לכם לחיים? אל תשבו בשקט. צחי בוכמן מגיש - המדריך הכמעט-מלא לנקמה באנשי צבא

(אילוסטרציה)

דמיינו לעצמכם סיטואציה: טירונות. מחנה 80. הסמל הגמד מתחיל לפתוח את הפה המסריח שלו עליכם ולהריץ אתכם מסביב לבסיס. קחו עוד סיטואציה: בהמת מ"צ עם תחת ענק ומלא חצ'קונים מתעקשת לארוב לכם בעזריאלי עם הדו"חות הרקובים שלה ולרתק אתכם, פעם אחר פעם, לבסיס. רוב האנשים, בסיטואציות שכאלה, היו אומרים לעצמם "פאק" ומנסים לשכלל את שיטות ה"התחמקות" שלהם. ואני אומר – איפה הצדק? אם גמד כזה היה בא אליכם על אזרחי ומתחיל להשפיל אתכם – הייתם נותנים לו לצאת מזה בלי ללמד אותו לקח? ככה בקלות הייתם מוחלים על כבודכם?

את הדברים הבאים מומלץ שתיקחו בהומור ולא ברצינות, כי וואלה! zone חלילה אינה דוגלת באלימות משום סוג. אנחנו בודהיסטים. אבל מכיוון שאני גם מאמין בצדק (וגם עדיין חם על הבן-זונה ממעצר בקו"ם), תרשו לי להציג בפניכם את המדריך הכמעט-מלא לנקמה באנשי צבא. קדימה, דן חלוץ, עכשיו אני אזרח, מה תעשה לי?

אם אתם מחפשים בילוי לילי

לפני שאתם מפנצ'רים, קחו את המכונית לסיבוב (צ': יחצ)

אין דבר מציק יותר מלקום ב-4 בבוקר לעבודה, ולגלות שמישהו חיבל לך בצמיגים. בעצם יש: כשזה קורה לך כמעט כל בוקר!. "אבל צחי" תצייצו, "איך נדע איפה הזבל מתגורר והיכן המכונית שלו?", ובכן, השם המלא אמור להופיע איפשהו בניירת, וגם אם לא, זה לא כזה סיפור לגלות אותו.

פשוט חפשו באתר של 144 ותגיעו אל הכתובת. מעקב חשאי של יום-יומיים יוכל להשלים עבורכם את שאר הפרטים. ואתם יודעים מה, אם כבר יש לכם את הכתובת, אז למה לא להגדיל ראש ולפרגן אותו ואת בני משפחתו בפיצה מידי לילה, או איזה אגרול טוב, הא? ככה ב-2 לפנות בוקר? אל תשכחו כמובן לציין בעת ההזמנה שהתשלום מזומן במקום.

אם אתם מהמאפיה הגרוזינית / קווקזית

Make him an offer he can not refuse (צ': יחצ)

השיטה הזו היא שיטה ידועה, אך הרשו לי להזהיר אתכם, שלא אחת אנשים מצאו עצמם מבלים הרבה זמן בכלא 6 בגלל שהם נתפסו מבצעים אותה. אני באופן אישי זכיתי לשבת שם עם אחד כזה.

אז ככה, מ"צ מלוכלך נטפל עליכם. אתם ממש שונאים אותו. אתם מהמאפיה הגרוזינית / קווקזית, ויש לכם מלא אחים ובני דודים ואתם יוצאים כולכם למועדון ביחד. הופ, חצ'פורי, במי אתם נתקלים שם על הרחבה? במנאייק עם הכומתה הכחולה. התוצאה בלתי נמנעת. ביום ראשון המ"צ יחזור לבסיס עם סד תמיכה לגב העליון והמון כאבים ברקטום.

הערה קטנה לגבי המ"צ: כולנו יודעים שגם ככה כל המנאייקים נראים על הפנים, אז קחו את זה בחשבון - לפעמים פשוט עדיף להשאיר להם את הפרצוף בסדר הנוכחי שלו.

אם אתם חסרי ביצים

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://wmh.walla.co.il/w/w-200/34567-4.jpg]
השיטה הסטרילית, וירוס המחשב (אילוסטרציה)

אם אין לכם את שערות החזה הדרושות על מנת לתפוס יוזמה ולבצע מעשים (או שאתם פשוט קצינים), תמיד פשוט וקל להשתמש במיטב הטכנולוגיה. חפשו בגוגל את השם של הבן-בליעל ותטנפו אותו בכל פורום שבו הוא אי פעם פצה את פיו התפל. הכניסו את המייל שלו לכל רשימת תפוצה אפשרית, תגרמו לו להחליף איי.סי.קיו ושלחו לו וירוסים. כמובן שתמיד אפשר לצלם אותו בסלולרי בשלל פוזות מביכות ולהעלות לבלוג שלכם, אבל בחייאת, אפילו אחותכם הקטנה כבר לא קוראת אותו.

אם אתם ממש, אבל ממש, חסרי ביצים

שים פתק בכותל, אלוקים קורא הכל (צ': יחצ)

ואם הדבר האחרון שהרבצתם לו היה כף היד שלכם, אז כמובן שהייתי ממליץ לכם לא להתגייס בכלל וכך לחסוך מעצמכם את כל עוגמת הנפש הזו מלכתחילה. אבל בואו נגיד שגם את זה אין לכם את השכל לעשות. אז תקשיבו טוב טוב לאחיכם: שמרו כל מסמך שיכול להכיל פרטים על זהותו של הקקה שעצבן אתכם - לעולם אין לדעת מתי רוח הנקמה תבוא עליכם. אולי בעוד 10 שנים פתאום תחשק נפשכם לסגור חשבונות ישנים.

אפילו אם לא, אפילו אם בסופו של דבר תסלחו ותשכחו – אלוקים לעולם לא שוכח, את הנקמה שלהם הם יקבלו. אם לא מכם אז מבורא עולם. בעולם הבא. ולפי השמועות לאלוקים יש חתיכת כלי, באורך של אם 16 ובעובי של טנק נגד מסוקים. ואלוקים אוהב גברים במדים.

* המלצת מערכת וואלה! zone, לכו על אופציה 5. אין מה לקחת ריזיקות.
************************************************** ****************************************

הכותב הלא מוכשר מציין שהכתבה היא הומוריסטית, כדי שלא יעשו לו כלום. אלא שזה הקשר היחידי בין המאמר לבין המושג "הומור" . זה אלים,זה אדיוטי , זה לא חוקי .מצחיק- זה לא.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 17-11-2005 בשעה 07:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-11-2005, 23:31
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

מעניין באמת מי אמר דברים כאלה?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "נחשו מי כתב את הדברים הבאים :"

אני לא אגלה לך כי אתה (כידוע) לא אוהב לרדת לפסים אישיים...
ולעניין עצמו. מי שניסה להחתים על העצומה הזאת, ניסה להמנע במשך זמן מה מכניסה לאתר וציטוט כתבותיו. זה נכשל כי לא הייתה הענות, כנראה שזה נועד מראש לכשלון , אינני יודע.
בכל מקרה , לאחר שהאתר הסית וגולשים (מ fresh או אחרים) המשיכו לקרוא אותו , לא נותר עוד טעם בחרם . הוא נכשל ולכן הופסק. אין טעם לקיים חרם של איש אחד (או חמישה) .

היות וממילא וואלה לא מאבד קוראים, חשוב לי לפחות להביע ביקורת. אני מבין שיש לך בעייה עם הביקורת הזאת ולכן הגבת בצורה העניינית בה אתה מגיב בדרך כלל- כל הכבוד.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 18-11-2005, 17:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

רק חמור מצטט משפט דייני שכל מטרתו להסביר כלנתריזם לשמו...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "אני לא מאלה שלא משנים את דעתם."

כל הכבוד לך על שלא תקפת את האתרוג על שנסיבותיו הפליליות השתנו, והוא הלך בדרך המדינית
שאתה מאמין בה - ראוי מאוד מצידך על שלא תקפת מי שגנב את קולות בוחריו, והלך בדרך ההפוכה
(שמתאימה לך)...
לא יודע מיהם המורדים (אבל אני מניח שבמילה מורדים אתה מכוון למי שמבצעים מה שהבטיחו למי
שבחר אותם...), אבל מבחינתם אין שום סתירה בין מה שהיה לפני שבועיים לבין מה שקורה היום:
הם גם בשנייה זו, כאשר הם מציעים לאתרוג להשאר בליכוד (ובכך מספקים לו ת'סולם שבעזרתו יירד,
מן הסתם, מן העץ המטופש של שלומציון2), לא מוותרים על עקרונות הליכוד המסורתיים, ולא מוכנים
לרגע להענות לתכתיבים האוויליים שווייסגלס/שלאף/עמרי/ארד/חורב/אדלר ניסחו עבור האתרוג.
אם האתרוג יישאר (ואני מניח שהוא יישאר, שכן קר מאוד שם בחוץ...), אז הוא יישאר המורד, ויצטרך
לעמוד מול סיעה גדולה של נאמנים (שמספרם יגדל, מן הסתם, בעקבות העלמות האפללואים מן
הרשימה לכנסת הבאה...).

בקיצור, התנפלת על מאיר על הדבר שאתה עושה באופן קבוע - וכבר אמרו אנשים חכמים בהרבה
ממשה דיין (זכור שתמיד עדיף לצטט חכם מת משודד עתיקות מת...) שרצוי לא לצאת לשמש
הקופחת כאשר על ראשך חמאה רותחת, והוסיפו אחרים שאם אתה גר בבית זכוכית, רצוי לא
לזרוק אבנים - ואם תבקש אמצא לך אמרות נוספות של דיינים-פלוס שכאלה, לגבי המנהג המוזר
שלך לבקר אחרים על שהם נוהגים לפי הסטנדרטים שלך...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר