לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-09-2005, 22:02
  raalidf raalidf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.05
עמוס היקר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "העלאת תמונות לאתר והחתמתן"

שלום אני איתי ואני מנהל פורום מורעלי צה"ל.

כמה שזה היה צפוי אבל לא משנה אני לא באתי לפה בשביל לריב...
רק כמה דברים.

א. אתה שוכח שביקשת ממני להיות מנהל בפורום שלנו אז זה יסביר לאנשים פה עד כמה הוא וואסח

ב. שאנשים יכירו אותך באמת הם יבינו מי הוואסח פה...

ג. שהמנהלים יכירו אותך באמת הם יחסמו אותך מהר מאוד ואני גם אמרתי לך את זה בעבר...
המנהלים פה לא נחמדי וסובלנייים כמוני ואולי חבל שהייתי כזה והיית צריך להחסם מההתחלה.

ד. אני שמח שהחסימה עשתה לך רגשי נקם כאלה כי זה באמת מראה עד כמה הפורום היה חשוב לך ועד כמה הוא הפשיע עליך.

אז בגלל שצריך לעדכן את שאר הגולשים בסיפור....
אז הנה סיפורו של עמוס וסיפור על איך הוא נחסם פה.
http://hydepark.hevre.co.il/hydepar...opic_id=1531545

וזוכר שאני הזהרתי אותך שאמרתי לך שאם אתה רוצה לחזור לפורום (ברור שביטלת כל אפשרות כזאת) אז אתה לא מטריד למנהלים ולא כלום?
אני שמעתי על כל הסיפור עם מבצע מוקד.
ואני אמרתי לך שיש לנו יכולו להשיג את כל הפרטים שלך? בדברים האלה היידפארק ובמיוחד הפורום שלנו יותר מתוחכם גם מפרש...

אז תברר עם אבא שלך אם המספר תז. שלו השתנה בזמן האחרון - 54528351

ולמנהלים פה אני מציע בתור אחד שמכיר אותו לשים עליו עין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-09-2005, 22:39
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תגובה לדבריו של רעעל איי די אף...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי raalidf שמתחילה ב "עמוס היקר"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי raalidf
שלום אני איתי ואני מנהל פורום מורעלי צה"ל.

כמה שזה היה צפוי אבל לא משנה אני לא באתי לפה בשביל לריב...
רק כמה דברים.

א. אתה שוכח שביקשת ממני להיות מנהל בפורום שלנו אז זה יסביר לאנשים פה עד כמה הוא וואסח

אני מעולם ואני מוכן להישבע על ספר תנ"ך שלא ביקשתי ולא הזכרתי את המילה מנהל בפנייך אולי בהתחלה בגלל התלהבות של היום הראשון אך אח"כ הפורום נעשה כ"כ מאוס ותראה לאן דירדרת אותו אתם מדברים שם על סמורים שנחבטים בריצפה וממש נהיה שם פורום ביולוגיה ומעילים אולי כדאי שתשנה את השם לפורום תנו לחיות לחיות.

ב. שאנשים יכירו אותך באמת הם יבינו מי הוואסח פה...

מי שמדבר על וואסח תסתכל על עצמך אתה חולה נפש שיושב מול המחשב קורא לעצמו חמרמיר חורש וחובש כיפה של נחמן מאומן ודוחף אצבעות לפה.(וראיתי את התמונה עם הרקע של המכונית מאחורה אז אל תכחיש).

ג. שהמנהלים יכירו אותך באמת הם יחסמו אותך מהר מאוד ואני גם אמרתי לך את זה בעבר...
המנהלים פה לא נחמדי וסובלנייים כמוני ואולי חבל שהייתי כזה והיית צריך להחסם מההתחלה.

נראה לי שהספיקו להכיר אותי עמוס של פעם כבר איננו היום יש את עמוס החדש שאומר רק מה שהוא יודע ולא מנפיץ מה לעשות למדתי פתחתי דף חדש ויש כאן אנשים מצוינים לא כאלה שתוקעים לחברם סכין בגב בשעת צרה אהמ אהמ...

ד. אני שמח שהחסימה עשתה לך רגשי נקם כאלה כי זה באמת מראה עד כמה הפורום היה חשוב לך ועד כמה הוא הפשיע עליך.

קודם כל החסימה לא עשתה לי שום דבר להיפך עשתה לי טוב תראה באיזה מקום אני נמצא כרגע הטופ של הטופ בפיסגה עם ניהול מקצועי וצוות מצוין שעונה בכל רגע נתון לשאלות הגולשים.

אז בגלל שצריך לעדכן את שאר הגולשים בסיפור....
אז הנה סיפורו של עמוס וסיפור על איך הוא נחסם פה.
http://hydepark.hevre.co.il/hydepar...opic_id=1531545

סבבה אז ניסיתי לעשות משהו לגבי החסימה שלי נו אז?עכשיו אני כאן וטוב לי היכן שאני פתחתי דף חדש טאבולה ראסה.

וזוכר שאני הזהרתי אותך שאמרתי לך שאם אתה רוצה לחזור לפורום (ברור שביטלת כל אפשרות כזאת) אז אתה לא מטריד למנהלים ולא כלום?
אני שמעתי על כל הסיפור עם מבצע מוקד.
ואני אמרתי לך שיש לנו יכולו להשיג את כל הפרטים שלך? בדברים האלה היידפארק ובמיוחד הפורום שלנו יותר מתוחכם גם מפרש...

הפורום שלך מטומטם ולא יעזור לך, לא מקצועי בגרוש אפילו פורום של חיזבאללה בסוריה יותר מקצועי לך תייעץ עצות אחיתופל כמו שאתה אוהב!

ולמנהלים פה אני מציע בתור אחד שמכיר אותו לשים עליו עין

שום עין ולא שן אולי ביצת עין יגישו לי על צלחת הבנת כאן המעמד שלי בטוח ואיתן כל עוד לא עשיתי משהו רע אני חזק כאן כסלע ולא תוכל להשפיע כאן על אף אחד...

.

ישן 13-09-2005, 03:37
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי raalidf שמתחילה ב "עמוס היקר"

איתי נשמה,
אני לא יודע מי אתה ומה יש לך עם עמוס. אם התנהגותו תצדיק חסימה שלו בפורום או בפורומים שלנו נעשה זאת. בנתיים אנחנו לא צריכים את עזרתך הניהולית.
קצת קשה לי לשמוע ממך חוות דעת על התנהגות של גולשים אחרים בזמן שהפורום שלך מכיל מידע רב ותמונות שנלקחו מהפורום שלי (צבא וביטחון) ומפורום מתגייסים וסדירים.
אין לי שום מטרה לרדת לרמה (הנמוכה מאד) שבה הפורום שלך נמצא, אבל, אם התופעה לא תיפסק נאלץ לנקוט כנגדך צעדים משפטיים על כל הכרוך בכך.
לידיעתך על כל פירסום באינטרנט חלים כללי קניין רוחני וזכויות יוצרים. התוספת בחתימה שלי באה רק לחזק את החוק שאמור להיות ידוע מכללא לכולי עלמא (שזה אומר גם לך).

ישן 12-09-2005, 22:55

שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי raalidf שמתחילה ב "ועוד משו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי raalidf
רק דוגמא שתבינו עד כמה האיש הזה ילד קטן וטיפש....

טיפש אני לא ,בטוח אני זה שאסיים בית ספר עם 12 שנות לימוד 2 מוגברים ותעודת בגרות מלאה מה שלך אין ולא יהיה כי אתה פשוט לוזר.
בטח ראיתם בשבוע האחרון את האשכול הזה
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...9647#post589565

שבו הוא מראה עד כמה הוא שונא משתמטים ומציג את הפרוייקט שלו...
ועוד לא שוכח לציין שכל הזכויות שמורות לו כמובן.

תיקון .זה לא פרוייקט אלא מסמך נגד השתמטות שאני עושה בו שימוש כאשר אני מעודד מלש"בים
להתגייס זה הכל. את המסמך אני כתבתי וניסחתי לכן הזכויות שמורות לי.

אז זהו שלו

הפרוייקט הזה הוא של פורום מורעלי צה"ל והוא בשלבים מתקדמים עכשיו יש בקשה לפתיחת עמותה בוועדה לאישור עמותות.

שימו לב לתאריכים אצלנו בפורום ושימו לב לעצומה ולחתומים, ובינהם ניחשתם נכון גם עמוס יקירנו.
http://hydepark.hevre.co.il/hydepar...opic_id=1472833

אני מבקש לא לעשות שימוש כלשהו בשמי למטרות שלכם!

לסיום עמוס אתה ילד קטן תמצא לך חיים!.

אני ילד קטן? מי שמדבר אתה מצחיק אותי נוסף להכל נהיית גם ליצן לך תופיע בימי הולדת עם פורום הקרקס שאתה מנהל!.

ישן 12-09-2005, 23:29
  קובי נקאש1 קובי נקאש1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.05
ראלידף כנס שניה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי raalidf שמתחילה ב "אני אמרתי את שלי"

קודם כול עכשיו בנטרליות מוחלטת אתה הוא הילד הקטן פה כי אתה זה שמנסה להכנס בעמוס..!שזה לא שמו בכלל אבל שיהיה אתם עד כדיי כך עילגים שלא שמתם לב שזה השם משפחה.....

אתה זה שמנסה להראות שהוא הצודק ...ומקניט את עמוס...אם הייתה בוגר כמו שאתה לא הייתה עושה את זה ....ועוד הקטע שאתה אומר תשמור על הפה שלך...יש לנו את כול הפרטים שלך..שמע אתה חנויץ רציני אתה מהאנשים האלה שיש להם אומץ מאחרוי מסך ומקלדת...כמו שנקראים עברייניי מקלדת..אם היתה רוצה לעשות משהו אם הפרטים כבר הייתה עושה..אבל לא עשית כלום אז שש...ודבר נוסף ...יש לך פורום לנהל על תחלק פה עצות..עכשיו נו תגיד לי ....יש לנו את הפרטים עליך...ילד
ישן 12-09-2005, 23:25

לגבי הרצון להדיח...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "העלאת תמונות לאתר והחתמתן"

שמעתם פעם על תנו לו צ'אנס אני בסה"כ חדש בפורום עוד לא עשיתי טעות אחת ואתם קוראים להדיח אותי?

עשיתי שם שטויות כי לא הבנתי את ההשלכות שלהן ושם עשיתי רק שתיים כאלה אתם יכולים לראות את הסיקורים שהבאתי שהרבה אמרו שהיו טובים.

כעת אני נמצא כאן אני מדבר מראייה בוגרת יותר ואני חושב שפתחתי דף חדש ואל תתנו לשטוף לכם את המוח כי הרי אתם לא מכירים אותי עדיין באמת הכל שמועות תמיד כדאי לשמוע שני צדיים לפני ששופטים.

מקווה שאתם מפנימים ולא רוצים להדיח אותי בגלל מישהו אמר משהו כזה או אחר...

שיהיה לכם לילה טוב ונעים!.

ישן 12-09-2005, 23:26

לגבי הרצון להדיח...

שמעתם פעם על תנו לו צ'אנס אני בסה"כ חדש בפורום עוד לא עשיתי טעות אחת ואתם קוראים להדיח אותי?

עשיתי שם שטויות כי לא הבנתי את ההשלכות שלהן ושם עשיתי רק שתיים כאלה אתם יכולים לראות את הסיקורים שהבאתי שהרבה אמרו שהיו טובים.

כעת אני נמצא כאן אני מדבר מראייה בוגרת יותר ואני חושב שפתחתי דף חדש ואל תתנו לשטוף לכם את המוח כי הרי אתם לא מכירים אותי עדיין באמת הכל שמועות תמיד כדאי לשמוע שני צדדים לפני ששופטים.

מקווה שאתם מפנימים ולא רוצים להדיח אותי בגלל מישהו אמר משהו כזה או אחר...

שיהיה לכם לילה טוב ונעים!.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:51

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר