23-09-2005, 18:02
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.03
הודעות: 805
|
|
אני אנסה לענות...
לפי דעתי הדברים המינימליים שצריכים להיות בבאר, כדי שתוכל לפנות לכל סוג של אוכלוסיה, הם כאלה.
קודם כל וודקה ג'ין רום וטקילה, שהם המרכבים הכי חשובים של קוקטיילים למינהם.
מן הסתם כמה בקבוקי וויסקי לא יזיקו.
מבחינת הליקרים הייתי שומר איזה ליקר תפוזים (קוואנרטו, טריפל סק, גרנד מרינייה..)
כנראה שדי חשוב כיום שהיו לך כמה שנאפסים, אישית הייתי מוותר
עוד ליקרים חשובים בבאר הם דרמבוי (או אייריש מיסט), ליקר קפה כלשהו (דורנגו, קאהולה),
ועוד ועוד (זה לא נגמר).
אל תשכח יין, אניסים, פסטיסים, דג'סטיפים, אפרטיפים, קוניאקים, ברנדיים, בירהאים, וכל השאר..
הדברים הלא אלכוהוליים צריכים להיות סודה, קולה , סאוור, אולי שמנת, גרנדין, בירה )
אבל שוב אתה חייב להבין שזה תלוי לאיזה קהל אתה פונה, אם אתה פונה לקהל יותר בוגר , הייתי מחזיק מבחר יותר גדול של וויסקי, קצת וורמוטים כדי שתוכל להכין מרטיניים..
אם אתה תנהג כמו מסעדה אתה צריך יינות, דג'סטיפים למיניהם (יוניקום צוואק, ייגר, שרטרז..)
וכו' וכו'.. זה נורא קשה לענות מסתבר
מבחינת הכוסות אתה צריך
low ball - כוס לוויסקי
high ball - כוס קוקטייל בדר"כ אבל טובה גם לוודקה איכותית או כל משקה "לבן" אחר
cordial - כוס ליקר
כוס שוט, כוסות יין, כוס מרטיני..
סטיררים, קשיות וקרח
נראה לי שכיסיתי איזה 90%.. מקווה שעזרתי
נערך לאחרונה ע"י kapusta בתאריך 23-09-2005 בשעה 18:05.
|