לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 26-11-2004, 18:16
צלמית המשתמש של השף
  השף השף אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Gwenhwyfar שמתחילה ב "נראה נהדר משהו עולמי :)"

תודה על התגובה,

המטרה הראשונית אכן היתה בורגרים אך החלטתי להכין יותר יחידות ולכן יצאו קטנים יותר וקרובים בצורתם לקציצות קבב

הייחוד של המברוגרים אלו הוא התיבול המינימלי ועל כן לא הוספתי גם פירורי לחם וביצה (שהיו עוזרים לשמור ולעצב צורה שלא תתפרק) אך הוספתי בצל ופטרוזיליה על מנת שיבדלו בטעמם מסתם סטייק טחון

ולבסוף, קבב עושים לרוב מבשר טחון טוב טוב וכאן כלל לא טחנתי אלא קצצתי גס באמצעות סכין על מנת לשמור על טעמו המיוחד של האנטריקוט, למנוע ייבוש ולשמר את העסיסיות
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר