11-10-2005, 20:34
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
הודעות: 597
|
|
הבשר נראה נ-ה-ד-ר!!!!
וכמובן, גם החלה מדהימה!
לגבי הבשר, גם אני הייתי צולה אותו טיפה פחות. ובגלל שעשית אותו לפני החג, לדעתי, יכולת לצלות אותו במידה שאתה אוהב ולחמם קצת במחבת סטייקים לחותנת, כדי להרוג סופית את הנתח בשר שלה. הרעיון של תפוזים ברוסט ביף מוצא חן בעיני, אף פעם לא עשיתי את זה, רוזמרין, דווקא כן. לדעתי, אפשר לשים את הבשר בתבנית גדולה יותר ולפזר מסביב תפוחי אדמה קטנים, מה דעתך?
לגבי החלה, הייתי מחליפה את הקמח הלבן בקמח מלא, כמובן. שזה אומר שיתכן וצריך תוספת של קצת מים, לישה והתפחה. את המרגרינה הייתי מחליפה לחצי כוס שמן חמניות או קנולה, שוב, מטעמי בריאות.
ואיזה יין שתיתם עם הבשר הנהדר הזה?
|