לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה *+*+* ברוכים הבאים לפורום אומנויות לחימה *+*+* חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > ספורט > אמנויות לחימה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 08-11-2005, 17:18
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ
 
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,736
"עגור לבן"......
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי matrix_a שמתחילה ב "מספר שאלות.."


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Top_RB.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Top_RC.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Top_RRT.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/HebBtF.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Top_RRB.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Top_RR.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/EngColF.gif]
רקע על השיטה


עגור לבן טיבטי (Pak Hok Pai) – היסטוריה
שיטת עגור לבן טיבטי החלה דרכה כבר במאה ה-15 בטיבט, זמן שושלת מינג בסין. מסופר על נזיר טיבטי (למה) בשם אדטו אשר נולד בשנת 1426. אדטו, שהיה אדם מעמיק, החליט לעלות להתבודד בהרים על מנת שיוכל לתרגל מדיטציה וללמוד עוד על עצמו.
באחד הימים הוא נתקל בקרב בין עגור לבן וקוף גדול. בתחילה הוא היה בטוח כי הקוף הגדול והחזק יגבר על העגור העדין. ואכן הקוף החזק ניסה כוחו וקפץ על העגור, אך העגור בתגובה השתמש בטכניקות התחמקות וידע לשמור את הקוף רחוק ממנו ע"י כנפיו הארוכות. בשלב מסוים הקוף החל להתעייף ואז ברגע של הבזק ניקר העגור את הקוף בעינו, וזה בתגובה ברח אל היער.
אדטו, שהיה לוחם מנוסה בבריחים ושלט גם בהיפנוזה והאבקות מונגולית, נדהם מיכולתו של העגור, מטקטיקת הלחימה החכמה שלו ומאופיו הלוחמני. הוא החל לחשוב כיצד ניתן ליישם את הדברים בעצמו, והיות והוא חי באזור אשר בו חיו הרבה עגורים, קופים וחיות אחרות, הוא יכול היה להמשיך לספוג את דרכם.
בסופו של תהליך בנה אדטו שיטה חדשה וקרא לה נהמת האריה - על מנת להראות את עליונותה של השיטה החדשה שפיתח. השיטה התבססה על הספרה שמונה אשר לה חשיבות גבוהה בפילוסופיות המזרח וכללה בתוכה שמונה אגרופים, שמונה עמידות והליכות, שמונה בעיטות, שמונה מכות ידיים, וכן שמונה מכות אצבע. בנוסף כללה השיטה שלוש תבניות מתאימות – אחת בסיסית, אחת מתקדמת ואחת רכה (בסגנון הטאי-צ'י צ'ואן). אדטו הוריש את השיטה לנזיר בשם לוגותוואן (Logutwun) אשר שינה את שם השיטה לעגור לבן, היות וחשב ששמה המקורי יומרני מדי. בנוסף הוסיף לוגותוואן שתי תבניות בסיסיות יותר לשיטה על מנת לפשטה. עם דורות המורים נוספו לשיטה תבניות נוספות אשר נועדו ליצור שיטה שלמה הכוללת את כל מרכיבי הלחימה אשר לוחם ניזקק להם.
משלב זה קשה לעקוב אחר ההיסטוריה לפחות עד מחצית המאה ה-19, זמן שושלת צ'ינג, כאשר בין השנים 1850 - 1865 הגיעו נזיר טיבטי בשם שינג לאנג (Shing Lung) וארבעה מתלמידיו לדרום סין, שם הציגו את השיטה בפני נזירי מנזר הלוטוס, וכן לימדו את השיטה לשומרי ראשו של הקיסר. בין השאר הם לימדו גם חמישה לוחמים שאינם נזירים, ביניהם Wong Lam Hoi , והוא זה אשר לימד את Nng Siu Chung המוכשר, אבי שיטת העגור הלבן - Pak Hok Pai. ממנו למד גראנד מאסטר Chan Hak Fu, לוחם מפורסם ביותר בסין אשר העמיד עצמו למבחן מעשי בכל הזדמנות. תחתיו למדו מאסטר Fai Chan , אשר ירש ממנו את בית סיפרו הנמצא בניו- יורק, ומאסטר Cheung Kwok Wah . מאסטר Cheung Kwok Wah למד עגור לבן מעוד מורים שהיו תלמידים של אבי השיטה Nng Siu Chung, ואלו הם Au Wing-Ning, Tang Chek Ming ו- Ng Ying Kam.
כיום ידועה השיטה בשלושה שמות שונים:
Pak Hok Pai (שיטת עגור לבן), Lama Pai (שיטת הלמה),
Hop Gar (אגרוף משפחת הופ).

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/WithCrainImage.jpg]
מאפייני שיטת עגור לבן טיבטיעגור לבן הנו עוף אשר נחשב לחכם מאוד, אציל, אלגנטי, בעל אריכות ימים, יציב, ואגרסיבי לתוקפיו. שיטת עגור לבן הטיבטית אינה מנסה לחקות את תנועות העגור, אלא היא מושפעת מאופיו הלוחמני של העגור, טקטיקות הלחימה שלו, ויכולת התמרון שלו. זאת בניגוד לסגנונות אחרים המושפעים מהעגור הלבן.
עגור לבן טיבטי הנה אחת מהשיטות היחידות אשר באמת יכולות להיקרא "שיטה שלמה"
(Complete System), זאת משום שהיא אינה מגבילה את קו הלחימה של הלוחם ואינה טוענת כי לחימה מסוג כלשהו טובה יותר. היות וכך, עם התפתחותה ע"י הנזירים הטיבטים והמורים הסינים ניבנו בה: אגרופים ארוכים, אגרופים קצרים לטווח קצר, מכות מרפקים, עמידות יציבות, תבניות תזוזה והתחמקות, בעיטות גבוהות, בעיטות נמוכות, מכות יד פתוחה, בריחים, הטלות, האבקות מונגולית ואפילו תבנית רכה ייחודית המשלימה את השיטה לגמרי. כשיטה שלמה עגור לבן כוללת גם רפואה סינית וטיבטית אשר נלמדת בשלבים המתקדמים.
עגור לבן נחשבת לשיטה קשה ללמידה. רוב התלמידים מגיעים לשלב בו קשה להם להמשיך וללמוד טכניקות מתקדמות מאוד ולכן גם מעט מורים כיום אכן שולטים בכולה. זוהי שיטה לוחמנית ותובענית אשר מעט מאוד תלמידים יכולים להבין את עומקה האמיתי. דרוש זמן רב עד אשר תלמיד יכול ליישם את הלחימה המיוחדת והחכמה של השיטה.
כוחה של השיטה נובע משימוש מלא של המותן האוספת כוח מהרגליים ומוציאה אותו בחוזקה דרך הידיים. עמידה יציבה, מחשבה חזקה וגוף משוחרר וחזק נותנים את היכולת לכך. כאשר לוחם עגור לבן מכה, כל גופו משתתף במכה כך שזו נהיית הרסנית ובלתי ניתנת לעצירה. לא ניתן להגדיר את השיטה כקשה או רכה, יש בה שילוב של רכות בתזוזה ובהטיית הגוף, וידיים רכות ככותנה בעלות פגיעה חזקה והרסנית בזמן שהן מגיעות אל מטרתן.

שלבי הלמידה של השיטה
  • אגרופים –ארוכים וקצרים.
  • בעיטות – גבוהות ונמוכות.
  • עמידות.
  • תבניות בסיסיות לבניית הכוח – Luk Lik Kune.
  • תפיסות ומשיכות.
  • תרגולים לחיזוק הגוף.
  • צ'י קונג - תרגילים להנעת האנרגיה בגוף לשמירה על בריאותו וחיזוקו.
  • מדיטציה.
  • כלי נשק ייחודים.
  • תבניות מתקדמות - אגרוף המטאור, אגרוף מעוף העגור, אגרוף שרשרת הברזל, אגרוף יד האל, אגרוף חמש החיות, אגרוף השמיים, אגרוף שומר הבודהא, אגרוף היהלום, אגרוף שמונת השיכורים בני האלמוות וכו'.
  • סגנון רך - יד המחט העטופה בכותנה (Min Luy Chum). זהו תרגול לחימה רך ופנימי לחלוטין כמו הטאי- צ'י, הנועד להניע את האנרגיה בגוף ברכות על מנת להשלים את הצד הקשה יותר של השיטה. תרגול רך זה מלמד שליטת המחשבה בתנוחת הגוף, עם נשימה נכונה וכוונה פנימית. בסגנון זה משתמשים בכפות ידיים פתוחות בלבד, בהגנות רכות וזורמות ומתורגלים בו גם תרגילי ידיים דוחפות (Toy Sao).
לוחם עגור לבן
לוחם עגור לבן לא משתמש בכוח כנגד כוח ולכן הוא יודע להתחמק ללא הרף מיריבו ולשמור אותו רחוק ממנו. על ידי כך גם מתערער שיווי משקלו הפיזי והנפשי של יריבו הנותר חשוף למכותיה ההרסניות של השיטה אשר פוגעות בו במקומות החיוניים ומשבשות את זרימת הדם והאנרגיה בהם. היריב אינו יודע מה פגע בו וכבר פוגעת בו עוד מכה הרסנית, ועוד אחת ועוד אחת ללא הפסקה עד שהוא נופל. ניתן לתאר זאת כמו מתקפת מטאורים על היריב. אפילו אם היריב רוצה להכות בחזרה, לוחם העגור הלבן אינו נמצא היכן שהיה לפני רגע כאשר הוא הכה, כך שהיריב הופך מבולבל ונפשו ורוחו נשברים.
כאשר היריב מכה, לוחם עגור לבן יכול לזוז ובו בזמן להכות את מכותיו של היריב ולהרוס אותן כך שזה אינו יכול להשלימן. הוא יכה בחזרה מהיכן שהיריב הכי פחות מצפה, ומזוויות שונות וקשות. לשם כך לוחם עגור לבן צריך ללמוד להיות משוחרר ורגוע (פיזית ונפשית). הוא צריך לדעת כי הוא יכול לגבור על יריבו, ואפילו במכה הרסנית אחת.
שיטת עגור לבן אינה מדגישה שימוש בהגנות. במקום זאת, היא מלמדת הגנה ע"י שימוש באגרופים תוך כדי התקפה, כך שיש חיסכון בזמן ואנרגיה מצד הלוחם. יכולת זו מצריכה אומץ לב מצדו של המתרגל אותה. About the system

History of White Crane Kung Fu (Pak Hok Pai)
White Crane Kung Fu started its development back in the 15th century in Tibet, during the rule of the Ming dynasty in China. Its originator named Adato was a Tibetan monk and a martial artist who was born in 1426.
Adato, who wanted to understand more about himself, retreated to the mountains to live and meditate. As the tale goes, one day Adato saw a white crane drinking from the river, when suddenly a big ape attacked it forcefully. The crane in return dodged to the sides and kept the ape far from him using its long wings. Adato was sure that the strong ape would kill the gentle looking crane, but after awhile the ape got very tired and the crane suddenly poked it with its beak in the eye. The ape then escaped into the deep woods.
Adato was already an experienced martial artist of hand seizing, wrestling as well as hypnotism and was impressed with the crane’s ability, its smart fighting tactics and spirit. He began thinking how to implement these things for himself, and because in this area were living a lot of cranes, apes and other animals Adato felt he could learn their way.
At the end of the process Adato created a new system of fighting and called it Lion Roar - to emphasize the supremacy of the system. The system was based on the number eight which has special meanings in the eastern philosophies, and included eight fists, eight stances and moving patterns, eight kicks, eight palm techniques, eight finger strikes. Adato also created three forms - one basic, one advanced, and a soft one (like Tai-Chi Chuan).
Adato passed his system to another monk named Logutwun, who changed its name to Pak Hok (White Crane). He did that because he felt the name Lion Roar was too pretentious.
Logutwun wanted to simplify the system so he developed two more basic forms. With the following generations of teachers, the system was completed to have all the needs of pugilism.

From that point on it is hard to trace the White Crane history, not until the middle of the 19th century, the time of the Ching dynasty in China. Between the years 1850-1865 a Tibetan monk named Shing Lung and his four disciples came into south China and presented the system to the monks of the Lotus monastery, and to selected imperial guards. They also accepted five non-monk disciples, among them Wong Lam Hoi. He took as his disciple the talented Nng Siu Chung who is father and great grand master of what is known nowadays as Pak Hok Pai (White Crane system). From him learned grand master Chan Hak Fu, a famous fighter in China who had put his fighting skills for the test any time he could. Under him learned master Ton Fi Chin (Fai Chan), who is teaching in New York, and master Cheung Kwok Wah. Master Cheung Kwok Wah learned White Crane from these teachers as well: Tang Chek Ming, Au Wing-Kam and Ng Ying Kam.
Today the system is known by three different names:
Pak Hok Pai (White Crane system), Lama Pai (Lama system),
and Hop Gar (Hop family fist).
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/WithCrainImage.jpg]
Characteristics of White Crane Kung FuIn the eastern world, the white crane is considered to be a very smart, elegant, agile, long living bird, which is very aggressive when being attacked.
The White Crane system dose not try to copy the movements of the crane, rather it is inspired by the crane’s spirit, tactics and maneuvers. This is unlike other styles that are influenced by the white crane.
White Crane is also one of the few systems that can be called “Complete“. That is because it dose not limit its pugilist and dose not claim for any style of fighting to be better then another.

Through its development by the Tibetan monks and the Chinese teachers, all aspects of fighting where added to it: long range punches as well as short range, elbow striking, stable stances, moving patterns, high kicks, low kicks, palm strikes, hands seizing, takedowns, Mongolian wrestling and even a soft form which really completes the system. As a complete system White Crane includes also Chinese and Tibetan medicine.

The power of the White Crane system is driven from a full use of the waist that gathers force from the legs and manifests it through the hand. Stable stances, strong mind and relaxed body give such ability. When a White Crane pugilist strikes he uses his whole body, which makes the blow so destructive that nothing can stop it. White Crane is not a hard or a soft style, rather it combines soft movement and body inclined, with soft like cotton hands which are powerful and destructive when they meet with the target.

White Crane is considered to be very hard to learn. Most students get to the level where it is hard for them to learn advanced techniques. This is why only few teachers nowadays know the system completely. The system is all about fighting and because of that very demanding, which is why not many students can get its depth. It takes a long time until the student can implement this unique and smart way of fighting.

Learning White Crane includes the following
  • Punches – long and short range.
  • Kicks – high and low.
  • Stances.
  • Basic forms for building strength – Luk Lik Keun.
  • Hands seizing.
  • Body Conditioning.
  • Chi Kung – breathing exercise for health and inner power.
  • Meditation.
  • Weapons.
  • Advanced forms: Shooting Star hand, Flying Crane hand, Iron Chain hand, Five Animals hand, Heaven hand, Buddha Guardian hand, Diamond hand, Eight Drunken Immortals hand, and more.
  • Soft style: Min Luy Chum. This is a soft internal fighting exercise like Tai-Chi Chuan, which moves the internal energy softly in the body and completes the more hard side of the system. This soft exercise teaches mind control over body posture with proper breathing and inner intention. This is an open hand style, which uses soft and fluid defense, and has also pushing hands practice (Toy Sao).
White Crane Pugilist
The White Crane pugilist will not use power against power and for that reason he will know to avoid his opponent and to keep him far from him. That way he confuses him and takes him off mental and physical balance. The opponent is then open for the destructive blows of the system, which hit him in his vital points and disturb the flow of blood and energy in them. The opponent does not know what hit him and already another destructive blow hits him, and another, and another until he is down. It can be described like shooting stars attack on the opponent. Even if the opponent wants to hit back, the White Crane pugilist is not where he was a minute ago when he lunched his own blow, which makes the opponent confused and his spirit and mind fall down.
When the opponent strikes, the White Crane pugilist can move to the side to avoid the blow and at the same time strike and break the opponent's blow and defense so he cannot complete them. He will counter attack where the opponent less expects him to do so, and from different and hard angles. In order to do so, the White Crane pugilist has to be relaxed and calm (both physically and mentally). He should know that he could overcome his opponent, even with just one destroying blow.
White Crane does not emphasize defense techniques, rather it teaches defense by punching. This way there is time and energy saving. This ability requires the White Crane pugilist to have a brave heart.
The White Crane pugilist has to build a strong physical and mental foundation that cannot be taken out of balance. Endless training is the key to that. Practicing over and over the punches, stances, moving patterns, and sparing drills, along with a full mind and attention to every technique gives you this ability. The White Crane pugilist has to bring himself to the point where his mind and body are both unite, and his mind overcomes his body. He has to be modest about his art, himself and others. This modesty will help him to keep learning and practicing for a long time. צחי שוחט

צחי שוחט החל ללמוד אומנויות לחימה בגיל 10. אומנות הלחימה הראשונה שלמד הייתה קראטה שוטוקאן, לאחר מכן קיוקושין –קאי, ולאחריו נינג'יטסו. היות ותמיד רצה ללמוד קונג פו החל ללמוד שילוב של סגנונות קונג פו וקראטה, ובשלב מאוחר יותר גם טאי צ'י צ'ואן. לאחר שהחל גם ללמד והגיע למסקנה כי רצונו הרב הוא ללמוד שיטת קונג פו שלמה ומסורתית - אפילו אם הדרך תהיה קשה וארוכה, החל צחי להתעניין בשיטת העגור הלבן. בשנת 1996, לאחר זמן רב של חיפושים ללא הרף אחר מידע על השיטה והמורים בעולם מהם ניתן ללומדה, עדיין לא מצא צחי מורה המלמד את השיטה. כצעד הבא נסע צחי לניו-יורק בתקווה למצוא אולי שם מורה. ואכן לאחר חיפושים הגיע צחי לבית הספר של מאסטר פאי צ'אן (Fai Chan). צחי שוחט החל ללמוד בבית הספר הכל מההתחלה ללא מחשבה שניה. הוא הצטרף לשעורים ובנוסף למד בפרטיות ממאסטר פאי צ'אן. לאחר שהוכיח כי הנו מתאים לכך קיבל ממורו את האפשרות לפתוח בית ספר לשיטה בישראל. מאסטר פאי צ'אן גם שלח את צחי שוחט ללמוד עגור לבן מאח שלו לאימונים, מאסטר ג'אן קאו ווא (Cheung Kwok Wah) בהונג קונג. היום לומד צחי משני מורים נכבדים אלו. About Zachy shohat

Zhachy Shohat started his martial arts practice at the age of 10. He first learned Shoto-Kan Karate, then Kyokoshin-Kay, and also Ninjitsu. But his true mind was for Kung Fu so he began learning Go-ju Karate and different styles of Kung Fu and at a later stage he started learning Tai-Chi Chuan. After he started to teach he got to the conclusion that what he really strived for was to learn a complete and traditional Kung Fu style. Zachy Shohat then got interested with the White Crane system. In 1996, after a long time of searching deeply about the system and teachers in the world from whom he can learn White Crane, Zachy still did not find a teacher to learn from. As the next step Zachy traveled to New York in hope to find a teacher there. And indeed, after some searching he got to the school of master Fai Chan. Zachy started learning everything from the beginning without a second thought. He joined the classes and also learned in private with master Fai Chan. After he proved himself to his teacher he got the permission to open a White Crane school in Israel. Master Fai Chan also sent Zachy to learn White Crane from his brother of Kung Fu (Si Hen), master Cheung Kwok Wah in Hong-Kong. Today Zachy Shohat learns from these two honorable teachers. בית הספר

מורה ראשי : צחי שוחט.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1637.jpg]
מורה שני : אייל חי.בית ספר לקונג-פו עגור-לבן בהוד השרון נפתח ע"י צחי שוחט בשנת 1998. השאלה הקשה - האם אכן ניתן ללמד את השיטה לציבור הרחב ועדיין לשמור על המסורת התובענית, העלתה לבטים רבים במחשבתו של צחי וחמשת תלמידיו לפני פתיחת בית הספר. הרבה שיטות איבדו את התמצית שלהן בעקבות מהלך זה, וצחי שוחט שם לו לעיקרון ראשון במעלה כי בבית סיפרו תשמר המסורת, שהרי הדרך לא יכולה להתקבל ללא כך.

זוהי דרך מיוחדת ומטרת בית הספר הנה לתת לתלמידים את היכולת להכירה, אם ללחימה, אם לאומנות ואם לשם הבריאות. כחלק בלתי נפרד התלמידים לומדים גם את דרך המחשבה הייחודית לשיטה על מנת שיוכלו לבנות אישיות חזקה ויציבה. תוך כדי התרגול לומד התלמיד להתמודד עם עצמו ועם מחשבות השונות הצצות ללא הרף, וכך בעצם לומד על עצמו ונותן לעצמו כלים לבניית נפשו, רוחו ומחשבתו.

בבית הספר לומדים תלמידים מגיל 10 ומעלה, נשים וגברים כאחד.

שעות פעילות: יום ראשון : 15:00 – 22:00 יום שני : 16:00 – 23:00 יום שלישי : 18:00 – 21:00 יום רביעי : 15:00 – 22:00 יום חמישי : 15:00 – 22:00 יום שישי : 12:00 – 17:00
  • מתקיימת קבוצה נפרדת לסגנון הרך של השיטה : Min Luy Chum (בדומה לטאי- צ'י).
  • לתלמידים מתקדמים מתקיימים אימוני קרבות מגע מלא.
  • ניתן לתרגל גם בשעורים פרטיים.
קליניקה לטווינא
בבית הספר קיימת קליניקה לטווינא - פזיוטרפיה סינית.
בה ניתן לטפל בבעיות אורטופדיות, כאבי שלד, מחלות פנימיות ובעיות שרירים.

כתובת בית הספר : רחוב סוקולוב 11 הוד השרון.
טלפון : 7416199 - 09.
pak_hok@bezeqint.net : Email


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Mapa.gif]

About the school

Head instructor : Zachy Shohat.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1637.jpg]
Assistant instructor : Eyal Chay.White Crane kung Fu School of Hod-Hasharon Israel was opened in 1998. The big conflict, whether it is possible to teach the system to the general public and still keep the demanding tradition, raised a lot of doubts in Zachy and his five students' minds before opening the school. A lot of systems lost their essence while making this step, and Zachy made it as a main principle that in his school the tradition will be kept, for otherwise the way could not be reached.
White Crane is a special way and the purpose of the school is to give the students the ability to know it – be it for fighting, for the art of it, or for their health. The students learn the unique way of the system so that they can build up a strong and stable personality. Through the training the students learn to deal with themselves and with thoughts that pop up in their mind. This way they learn about themselves and get tools for building up their spirit, mind and body.

Opening times: Sunday: : 15:00 – 22:00 Monday: : 16:00 – 23:00 Tuesday: : 18:00 – 21:00 Wednesday: : 15:00 – 22:00 Thursday: : 15:00 – 22:00 Friday: : 12:00 – 17:00
  • We have a special class for the soft style (Min Luy Chum).
  • Advanced students can take full-contact fighting classes.
  • Private lessons are available.
School address: 11 Sokolov St, Hod-Hasharon, Israel.
Phone number: 972-9-7416199.
Email : pak_hok@bezeqint.net


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/Mapa.gif]
קישורים לאתרים

אתר לינג-מינגwww.lingming.home.phאתר עגור לבן איטליה/digilander.iol.it/bahok/homeאתר עגור לבן פיליפינים/www.geocities.com/whitecranefistמדריך בתי ספר לעגור לבןwww.geocities.com/whitecranefist/directory.htmאתר עגור לבן קנדה/www.angelfire.com/bc/whitecraneעגור לבן סן-פרנסיסקוwww.whitecranegungfu.comאתר עגור לבן ניו-יורקwww.whitecranekungfu.wsLink to sites

Ling Ming Sitewww.lingming.home.phWhite Crane Italydigilander.iol.it/bahok/home/White Crane Philippineswww.geocities.com/whitecranefist/White Crane directorywww.geocities.com/whitecranefist/directory.htmWhite Crane Canadawww.angelfire.com/bc/whitecrane/White Crane San-Franciscowww.whitecranegungfu.comWhite Crane New-Yorkwww.whitecranekungfu.wsאגרופים ארוכים וקצרים Bin Choy
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/IMG_1649.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1606.jpg]
Pek Choy
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/IMG_1624.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1626.jpg]
Dan Choy פריסת כנפיים
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1646.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1648.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
בעיטות – גבוהות ונמוכותבעיטה צידית בעיטה צידית נמוכה כנגד מעגלית עגור לבן נוגע במים
(Pak Hok tam soi)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1607.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1610.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1608.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
תבניות בסיסיות לבניית הכוח
(Luk Lik Kune)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1652.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
תפיסות ומשיכות
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1620.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1621.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1622.jpg]
תפיסה ודריכה (Paw Jaw) יד הפנתר
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1617.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1618.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1609.jpg]
(Min Lui Chum) פרח הלוטוס
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1614.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1615.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1616.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
כלי נשק ייחודים (Pun Ma Gim) חרב ישרה
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1640.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1641.jpg]
(Darn Dow Vs Chiang) חרב רחבה כנגד חניתחרב חותך רגלי הסוסים
כנגד מקל ארוך
(Cha Ma Dow Vs Kwan)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1630.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1632.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1635.jpg]
חרבות פרפר
(Wu Dip Dow) (Darn Dow) חרב רחבה חנית שומר הבודהא
(Low Hon Chian)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1643.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1634.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1645.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
סגנון רך(Min Lui Chum)
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1651.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1653.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
בית הספר
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1637.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
"קליניקה ל"טווי-נא
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Clinic.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
צחי שוחט
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1604.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
אייל חי
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1634.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
מכות מרפק
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1628.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1629.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
מכות אצבע
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Img_1611.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
צחי שוחטצחי שוחט עם
סיפו ג'אן גא ווא
וסיגונג צ'ן האק פו צחי שוחט עם
סיפו פאי צ'ן צחי שוחט עם
סיפו ג'אן גא ווא
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Picture1.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Picture2.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.pakhokpai.co.il/Images/SmallIMG/Picture3.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
Chan Hak Fu
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/ChanHakFu.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
Nng Siu Chung
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/NngSiuChung.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
Wong Lam Hoi
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/WongLamHoi.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.pakhokpai.co.il/Images/t.gif]
אוופס... רציתי להעלות עבורך רק את כתובת ביה"ס ומסתבר שהעתקתי כמעט את כל האתר.....

לא נורא.
בכל מקרה - אני אישית זכיתי להתאמן אצל צחי (בחור מדהים) עוד בימים שאימן בפארק הירקון ואחכ" כבר בביה"ס שהקים.
אני ממליץ לך בחום לפחות לנסות את השיטה המיוחדת הזו !

בהצלחה.

לבני.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:15

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר