לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 11-12-2005, 15:27
צלמית המשתמש של hmemcpy
  hmemcpy hmemcpy אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 23.11.03
הודעות: 4,041
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shyagam שמתחילה ב "#C - האם מה שיצרתי הוא עותק, או Reference?"

בהמשך לשאלה הקודמת שלך:

אתה יוצר הפניה לאובייקט. אתה בעצם יוצר פוינטר נוסף לאותו האובייקט, ככה שאם תעשה לאובייקט Dispose, כל הפוינטרים ישוחררו (ה- Garbage Collector יטפל בזה).

אתה מוזמן לנסות את הקוד הבא (שים כפתור רגיל על Form):

קוד PHP:
 private void button1_Click(object senderEventArgs e)
{
    
Button b this.button1;
    
MessageBox.Show(b.Text);
    
b.Dispose();



שים לב מה יקרה לאחר Dispose.

האפשרות הנוספת (והמומלצת):

קוד PHP:
 private void button1_Click(object senderEventArgs e)
{
    
using (Button b this.button1) {
        
MessageBox.Show(b.Text);
    }



נ.ב. האובייקט חייב לממש IDisposable, כדי שניתן יהיה להישתמש ב- using.

נערך לאחרונה ע"י hmemcpy בתאריך 11-12-2005 בשעה 15:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:07

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר