לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 11-04-2006, 02:08
צלמית המשתמש של בן אור
  בן אור בן אור אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 24.02.05
הודעות: 17,595
שלח הודעה דרך ICQ אל בן אור שלח הודעה דרך MSN אל בן אור Facebook profile Follow me...
הסבר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי obarash שמתחילה ב "הקצאת MC דרך AS"

את קודם יותר את הלולאה, num הוא המספר שהמשתמש הכניס
קוד PHP:
 for(i=0;i<num;i++){ 

אחר כך את צריך ליצור את האוביקטים, libname זה השם של הmc בספרייה, אל תשכח לאפשר טעינה
קוד PHP:
 _root.attachMovie("libname" ,  "mc"+i+100 

אני משער שאתה לא רוצה שכולם יהיו באותו מקום אז הם יהיו בשורה (בהנחה שהמרחק ביניהם הוא 20 אז זה יעבוד אבל כנראה שתאלץ לשנות אותו)
קוד PHP:
 _root["mc"+i].x=i*20

אני לא בדיוק הבנתי מה אמור להיות ההבדל בין כול תמונה אבל כאן תשים אותו.
וסגירה של הלולאה
קוד PHP:
 
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:24

הדף נוצר ב 0.34 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר