12-04-2006, 03:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
הודעות: 30,021
|
|
זה באמת טעים...
במיוחד המצות שאנחנו מכינים לבד בתבון (טבון?).
לוקחים קמח (רגיל), מוסיפים מים, לשים לבצק, מרדדים באמצעות מערוך למשהו דמוי פיצה ואז מניחים על הפח החם. זה יוצא ממש טעים. מפזרים על זה קצת חמאה שנמסה מיד וזעתר וזה מעדן מלכים.
ואם אתה לא בקטע של קמח רגיל, אפשר לשים את המצה במים, עד שהיא רכה, לייבש אותה, ולטגן אותה ביחד עם ביצה במחבת. עם קצת גבינה צהובה, זעתר ופירורי לחם - זה יוצא בן-זונה!
יש מלא מתכונים למצות... אבל לי אסור לאכול מצות. אחרת אני בשירותים כל החג (נסיון מהצבא).
גם סתם מצה עם אבוקדו זה שולט.
טוב, אבוקדו תמיד שולט, בכל מצב...
|