לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 28-04-2006, 19:53
  pakpak pakpak אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.08.02
הודעות: 5,023
"חקירת הרשות להגבלים נגד הבנקים - ישראבלוף"

"חקירת הרשות להגבלים נגד הבנקים - ישראבלוף"

עו"ד יאיר אולמרט, המעורה בחקירת רשות ההגבלים בנוגע לעבירות קרטל ותיאום פעולות בין הבנקים, טוען לאוזלת יד בהתנהלות הרשות וקורא למבקר המדינה וליועץ המשפטי להתערב. "החקירה מתמסמסת ולא זוכה לטיפול הראוי. למרות קיומן של ראיות חמורות - לא זומן לחקירה ולו חשוד אחד". הממונה לשעבר שטרום: "הדברים הם בין המצאה לשטות"
תמר ברזילי

"הרשות להגבלים עסקיים מנסה לטאטא מתחת לשטיח את החקירה נגד הבנקים בנוגע לפעילותם כקרטל". את הטענה הזאת מפנה עו"ד יאיר אולמרט, במכתב ששיגר ליועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, למבקר המדינה, מיכה לינדנשטראוס, ולממונה על הרשות להגבלים עסקיים, רונית קן.

עו"ד אולמרט (בנו של פרופ' עמרם אולמרט ואחיינו של ראש הממשלה בפועל אהוד אולמרט) מעורב בחקירה המתנהלת נגד הבנקים מאז תחילתה בשלב הסמוי לפני 3 שנים, לאחר שהתלונן בפני הרשות בחשד לתיאום מחירים בין הבנקים. הוא מגדיר את עצמו "כמי שהפך לחלק בלתי נפרד מהצוות שגיבש את תיק החשדות נגד הבנקים, ככל שהדבר נוגע להתנהגות קרטליסטית, והרשות אף 'ניצלה' את קשרי עם בכירים במערכת הבנקאות על מנת לבסס חשדות גם בתחומים אחרים מאלו שהלנתי אני".

"חקירת הבנקים מתמסמסת על מדפי הרשות ואינה זוכה לטיפול הראוי, וזאת למרות קיומן של ראיות קשות וחמורות המצדיקות חקירה מיידית של גורמים בבנקים", טוען עו"ד אולמרט. הוא קורא למבקר המדינה לבדוק את התנהלות הרשות להגבלים באופן מיידי, מאחר שחלק מהעבירות בהן מדובר עלולות להתיישן בקרוב.

מדוע לא נחקרו מנהלי לאומי והפועלים

עו"ד אולמרט קורא ליועץ המשפטי לממשלה, ולמבקר המדינה לפעול במטרה לבחון את כל השתלשלות החקירה ברשות להגבלים עסקיים, ובמיוחד את השאלה מדוע לא זומנו לחקירה חשודים משני הבנקים הגדולים - לאומי והפועלים. זאת, לדבריו, "למרות קיומה של תשתית ראייתית מספקת, עדויות מפלילות, ויומני פגישות המתעדים מועדי פגישות בין בכירים בבנקים הגדולים המכהנים בתפקידים מקבילים, וראיות נוספות המאששות קיומו של תיאום אסור, המגיע, לכאורה, להתארגנות קרטליסיטית פלילית".

אולמרט טוען כי נאספו עדויות שנגבו מעובדי הבנקים שנכחו בעצמם במפגשים בין פונקציות מקבילות בבנקים, ואשר אחד מהם, בכיר בלאומי, גם נתן עדות מרשיעה לגבי תוכן המפגשים - בדבר תיאום עמדות, ואף הפליל את עצמו כמי שנטל חלק פעיל בהם. העדויות נגבו על ידי ראש מחלקת המודיעין ברשות להגבלים, אריה אשד וסגנו, חוקר בכיר גיל אורן.

"ראיות אלה הן חזקות במיוחד כי העדות באה מאדם שהיה חלק מהמהלכים, ואשר הפליל את עצמו. מדובר מאדם שפרש לפנסיה מוקדמת, אדם שאין לו שום אינטרס או ריב עם הבנק", מציין אולמרט. עוד הוא טוען כי באחד המקרים הרשות איפשרה לחשודים להעלים חומר חשוב.

"ראשי רשות ההגבלים עצרו את החקירה"

הטענות המרכזיות מופנות בעיקר כלפי הממונה הקודם, דרור שטרום, והיועצת המשפטית של הרשות, עו"ד מיכל הלפרין, שמנעו את קידום החקירה "מסיבות וממניעים לא ברורים", וכלפי הממונה הנוכחית, רונית קן, שממשיכה באי קידום החקירה.

"החקירה שהיתה אמורה להניב תוצאות כלפי הבנקים מסתמנת כעת כחקירה שרק הולכת ומזיקה לתדמיתה ההרתעתי של הרשות בעיני הבנקים ובעיני הציבור הרחב.

"הותרת הסוגיה רק בידי הרשות להגבלים עסקיים עלולה לחרוץ את דינו של התיק לסגירה, ממניעים החשודים בעיני כבלתי מקצועיים ואפילו זרים", טוען אולמרט.

"החומר שנאסף מחזק את החשדות"

החקירה נגד הבנקים החלה, בשלב הגלוי שלה בסוף שנת 2004 (ראה מסגרת). השלב הסמוי התחיל לפני 3 שנים. יש לציין כי מדובר בתיק גדול ומסובך, והחקירה נחשבת לאחת המורכבות שניהלה רשות ההגבלים עד כה, מכיוון שהרשות צריכה לבדוק חשדות לתיאום פעולות בין הבנקים, אשר נמשך שנים.

לעובדי הבנקים ולמנהלים יש הזדמנויות רבות להיפגש ביניהם - לרבות אירועים של איגוד הבנקים, או כנסים שונים, כך שלא פשוט להוכיח שנעשו פגישות של תיאום עמדות. עקב כך, גורמים ברשות מסבירים כי משך זמן של שנה וחצי בו מתנהלת החקירה, הוא הגיוני.

דרור שטרום, לשעבר הממונה על רשות ההגבלים מסר בתגובה: "הדברים שנאמרו הם בין המצאה לשטות. אני מניח שהרשויות הנוגעות בדבר יבינו זאת אם יבדקו".

ד"ר מאיר גלבוע, לשעבר ראש מחלקת החקירות ברשות, שפרש בפברואר 2005, אמר: "החומר שנאסף בחקירה הסמויה שהחלה לפני כ-3 שנים, ביסס את החשדות נגד הבנקים והצדיק את הפיכת החקירה לגלויה. החומר שנאסף בתקופת החקירה הגלויה, בתקופה שעוד הייתי ברשות, אכן חיזק את החשדות".

בהנחה שהטענה לפיה עד כה לא זומנו בנקאים לחקירה ברשות היא נכונה, הוא אומר כי "אני לא מכיר מקרים בהם במשך שנה וחצי נוהלה חקירה גלויה נגד הבנקים ולא זומן איש לחקירה".

"הרשות נוהגת במלוא האחריות"

מקורבים לרשות הביעו תמיהה על אימרות של עובדים לשעבר ברשות או של מי שסיפקו מידע לחקירה, לגבי סימני שאלה בנושא החקירה. וזאת על רקע עבודתם בעבר ואינטרסים שלהם בהווה.

הרשות להגבלים עסקיים מסרה בתגובה: "הרשות עוסקת בניתוח חומר החקירה שהושג עד כה. אכן מדובר בחקירה רחבה ומורכבת. הרשות כבעבר, גם היום, תנהג במלוא האחריות עם החומר והראיות שעומדים בפניה, וינחו אותה רק השיקולים המקצועיים בקבלת החלטותיה".


http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240363,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 28-04-2006, 20:00
  pakpak pakpak אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.08.02
הודעות: 5,023
נוטשות את הקן: 4 פרקליטות עוזבות את רשות ההגבלים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב ""חקירת הרשות להגבלים נגד הבנקים - ישראבלוף""

נוטשות את הקן: 4 פרקליטות עוזבות את רשות ההגבלים

27.4.2006 ענת רואה

זעזועים במחלקה המשפטית של רשות ההגבלים עסקיים. באחרונה פוקד את המחלקה גל עזיבות המותיר אותה בלי כמה מעובדיה הבכירים: מאז סיימה לפני כמה שבועות היועצת המשפטית של הרשות, עו"ד מיכל הלפרין, את תפקידה ברשות, הודיעו שלוש פרקליטות נוספות על עזיבה, בהן סגניתה של הלפרין, עו"ד שרון קיסר, ושתי פרקליטות נוספות שכבר פרשו בפועל לפני כמה ימים.

גל פרישות זה נעשה בשלב בו עדיין לא פורסם אפילו המכרז לאיתור מועמדים לתפקיד היועץ המשפטי של רשות ההגבלים העסקיים. המכרז אמור להתפרסם בימים הקרובים, ולאחר מכן תצטרך ועדת האיתור לבחון את המועמדים השונים בתהליך מיון שיימשך זמן מה. מכרז בין משרדי שפורסם לתפקיד לא הניב כנראה מועמדים מתאימים. בתקופה האחרונה בחנה הממונה על ההגבלים העסקיים, רונית קן, כמה מועמדים אפשריים לתפקיד.

פרישתה של הלפרין מתפקיד היועמ"ש ומנהלת המחלקה המשפטית היה על רקע אי מינויה לתפקיד הממונה על ההגבלים במקומו של עו"ד דרור שטרום. הלפרין ששימשה היועצת המשפטית של הרשות במשך 4 שנים, התמודדה על התפקיד בו זכתה לבסוף קן.

בימים האחרונים הודיעו כאמור כמה פרקליטות במחלקה על פרישה. הראשונה שתפרוש בתוך כמה חודשים היא עו"ד קיסר, סגנית היועצת המשפטית. יתכן כי הודעת הפרישה של קיסר נמסרה בהנחה שלא תתמנה לתפקיד היועצת המשפטית במקומה של הלפרין, מכיוון שהממונה קן בודקת מועמדים חיצוניים.

קיסר הועסקה ברשות ההגבלים במשך ארבע שנים. יצוין כי בעלה של קיסר הוא בעל תפקיד בכיר בבנק הפועלים, שנגדו מתנהלת כיום אחת החקירות המרכזיות של רשות ההגבלים, בחשד לעבירות קרטל ותיאום פעולות בין הבנקים. עם זאת מהרשות נמסר כי קיסר לא נטלה חלק בחקירה זו.

מי שכן נטלה חלק בחקירת הבנקים היא עו"ד רויטל רודריג אשר הודיעה אף היא על פרישה ופרשה בפועל. רודריג נחשבה לאחת הפרקליטות הבכירות במחלקה. הפורשת הנוספת היא עו"ד מיכל הולנדר.

ממשרד הממונה על ההגבלים נמסר בתגובה: "מחר עומד להתפרסם מכרז פומבי למשרת היועמ"ש ואנו בטוחים שבשבועות הקרובים יבחר יועמ"ש והמשרה תאויש. בנוגע למשפטניות שעזבו, שתים מהן עזבו מסיבות אישיות; סגנית היועמ"ש שרון קיסר עדיין עובדת ברשות אך צפויה לעזוב בקיץ.

"היועמ"ש לשעבר מיכל הלפרין הודיעה על פרישתה לפני כמה חודשים וזאת לאחר שכיהנה כיועצת משפטית ומנהלת המחלקה המשפטית במשך ארבע שנים. יצוין כי המחלקה מונה 25 עובדים: 18 עורכי דין ושבעה מתמחים. מטבע הדברים, במערכת כה צעירה ותובענית מבחינה מקצועית מדי תקופה יש חילופי עובדים, ואין בהיקף העזיבה הנוכחי חריגה מהמקובל בעבר".

עוד נמסר: "שרון קיסר עובדת ברשות זה ארבע שנים ואחראית על התחום הפלילי. בכל הקשור לתיק הבנקים נמנעה קיסר מכל מעורבות ואין קשר בין עזיבתה לתיק זה".

http://www.themarker.co.il/tmc/arti...2=coupon&layer3=
);
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://secure-uk.imrworldwide.com/cgi-bin/m?ci=themarker&cg=0&rd=1146251514460&si=http%3A//www.themarker.co.il/ibo/misc/printFriendly.jhtml%3FElementId%3D%252Fibo%252Frepositories%252Fstories%252Fm1_2000%252Fskira20060427_710051.xml&rp=http%3A//www.themarker.co.il/tmc/article.jhtml%3FElementId%3D%252Fibo%252Frepositories%252Fstories%252Fm1_2000%252Fskira20060427_710051.xml%26origin%3Dibo%26layer%3Dlaw%26layer2%3Dcoupon%26layer3%3D&sr=800x600&cd=32&lg=he&je=y&ck=y&tz=2&ct=lan&hp=n&tl=Print]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 28-04-2006, 20:03
  pakpak pakpak אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.08.02
הודעות: 5,023
רשות ההגבלים אישרה 185 מ-186 בקשות למיזוג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב ""חקירת הרשות להגבלים נגד הבנקים - ישראבלוף""

רשות ההגבלים אישרה 185 מ-186 בקשות למיזוג

המיזוג היחיד שרשות ההגבלים לא אישרה - מיזוג סונול ודור-אלון - אושר בבית הדין להגבלים עסקיים. מספר בקשות המיזוגים עלה אשתקד ב-40%
תני גולדשטיין

בשנת 2005 הוגשו לרשות ההגבלים העסקיים 186 בקשות של חברות למיזוג ביניהן. כך עולה מנתוני רשות ההגבלים העסקיים.

מדובר בעלייה של 40% במספר בקשות המיזוג שהוגשו לרשות לעומת שנת 2004.

הממונה על ההגבלים העסקיים רונית קן וקודמה בתפקיד דרור שטרום אישרו 185 בקשות למיזוגים מ-186 הבקשות שהוגשו.

בקשת המיזוג היחידה שקן לא אישרה הייתה בקשת חברת הדלק דור-אלון לרכוש את סונול. ואולם, בעל השליטה בדור-אלון, דודי ויסמן, ערער על ההחלטה לבית הדין להגבלים עסקיים ובית הדין קיבל את בקשתו ואישר את המיזוג. קן מתכוונת לערער על האישור בבית המשפט העליון, שבינתיים החליט לעכב את ביצוע המיזוג כדי לאפשר לה לערער.

14% מבקשות המיזוג אושרו בתנאים מגבילים, כמו מכירת סניפים של החברות המתמזגות או הימנעות מהתקשרות בהסכמי בלעדיות. 85% מבקשות המיזוג אושרו בלא תנאי.

בין השאר, אישרה רשות ההגבלים בתנאים את המיזוג בין רשת השיווק שופרסל לרשת המתחרה קלאבמרקט שנקלעה לקשיים, את המיזוג בין חברות התעשייה הביטחונית תדיראן קשר, אלביט מערכות ואלישרא, ואת בקשת בזק להגדיל את אחזקותיה בחברת הלוויין יס.

43% מהמיזוגים שאישרה רשות ההגבלים היו בין חברות מתחרות; 9% מהמיזוגים היו בין חברות לספקים ולמפיצים שלהן; 21% מהמיזוגים כללו גם מיזוג בין חברות מתחרות וגם בין ספקים ולקוחות; 27% מהמיזוגים היו בין חברות שלא הייתה חפיפה בין תחומי הפעילות שלהן.

14% מהמיזוגים שאישרה הרשות היו בענף התקשורת, 13% בענף הביטוח, 9% בתעשייה, 8% בבנקים ובשוק ההון, 8% בתחבורה, 8% במסחר ובשיווק קימעונאי ו-8% בהייטק.

מנתוני הרשות עולה כי זמן הטיפול הממוצע של הרשות במיזוגים עמד על 26 ימים בלבד, למרות העלייה התלולה במספר המיזוגים שנבדקו. מנתוני רשות ההגבלים עולה כי זמן ההמתנה של חברות בישראל לאישור מיזוגים נמוך מהממוצע בעולם המערבי.

(25.04.06, 14:53)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243582,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #20  
ישן 01-05-2006, 11:56
  pakpak pakpak אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.08.02
הודעות: 5,023
מאיר גלבוע פותח גם הוא את הפה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב ""חקירת הרשות להגבלים נגד הבנקים - ישראבלוף""

מאיר גלבוע, ראש מחלקת החקירות לשעבר ברשות להגבלים עסקיים: "לא שמים על הרשות"08:15 | 01.5.2006 עודד ארבל

לפני כשנה וחצי התפוצצה ברעש גדול פרשת קרטל הבנקים. התברר כי ביוזמת שר הפנים דאז אברהם פורז בודקת הרשות להגבלים עסקיים חשד לתיאום קרטליסטי בין הבנקים הגדולים בשורה ארוכה של נושאים וביניהם עמלות.

בנובמבר 2004, בשלבים המוקדמים של החקירה, פשטו חוקרי הרשות על משרדי ההנהלה של בנק הפועלים ובנק לאומי, תפסו מסמכים וקובצי מחשב ואף תישאלו בכירים בשני הבנקים. החקירה נחשבה כה חשובה עד שראש הרשות באותה תקופה, דרור שטרום, המתין כל הלילה במשרדי הרשות בתל אביב כדי לקבל את חוקריו שחזרו מהפשיטה עם ארגזי המסמכים. הוא רצה לברר אם אפשר להפוך את החומר לתיק פלילי נגד הבנקים.

מאז אותה פשיטה עברה כשנה וחצי ולא נראה כי החקירה קרובה לסיומה. מבחינת ד"ר מאיר גלבוע, מי ששימש כראש מחלקת חקירות ברשות במשך שבע שנים ופרש זמן קצר לאחר שעמד בראש הפשיטה על משרדי הבנקים, התמשכות החקירה אומרת דרשני. לדבריו, החומר שנתפס על ידי הרשות בהחלט מאפשר, לכל הפחות, לקבוע כי הבנקים לקחו חלק בהסדר כובל.

הם מפחדים

קצפו של גלבוע יוצא בעיקר נגד עניין אחד: עד כה לא זימנה הרשות איש מעובדי הבנקים לחקירה. "אני לא זוכר חקירה שבה לא נחקרו אנשים במשך תקופה ארוכה, במיוחד לאור העובדה שהחומר שנתפס בהחלט מצדיק ואף מחייב את זימונם של עובדי הבנקים המעורבים", אומר גלבוע. לדבריו, זהו חומר ראיות מוצק ורציני שהושג, בין השאר, בעקבות הסיוע המשמעותי של עו"ד יאיר אולמרט לחוקרים. אולמרט שיגר באחרונה מכתבים למבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה בהם קבל על אופן ניהול החקירה. גלבוע מוסיף: "או שיסגרו את החקירה אם החליטו שאין כלום או שיתקדמו לשלב הבא - זימון עובדי הבנקים לחקירה. מה שהם עושים כיום הוא פשוט כלום. זהו מסמוס של החקירה".

גלבוע, מבכירי היחידה הארצית לחקירות בינלאומיות (יאחב"ל)לשעבר, הוביל כמה חקירות רגישות ותקשורתיות כמו של השר לשעבר אריה דרעי, גרגורי לרנר ונחום מנבר. לרשות הגיע ב-98' כשד"ר דוד תדמור היה הממונה ושטרום היועץ המשפטי. כראש מחלקת החקירות היה גלבוע מעורב בין היתר בחקירת קרטל הגז שבעקבותיה הוגשו אשתקד כתבי אישום, קרטל המרצפות שהסתיים בהרשעות ועונשי מאסר לכמה מהמעורבים בו, חקירת חברת מודגל ומשווקות מוצרי הצנרת וכן פרשת המרכזיות של בזק, טלרד ותדיראן שהסתיימה בתשלום קנס בסך שמונה מיליון שקל.

הסיבה להתמהמהות הרשות, לתפישת גלבוע, היא פחד: "ראשית, פחד מכישלון בחקירה שנחשבת כגולת הכותרת של עשיית הרשות מאז קרטל חברת הביטוח. שנית, ברגע שאתה מזמין אנשים לחקירה אתה עולה שלב נוסף. אתה כאילו מצביע על אנשים מסוימים כמעורבים לכאורה במעשים לא כשרים ואף אומר כי ייתכן שגם נמליץ על הגשת כתבי אישום. יש חשש גדול מאוד ברשות מעליית המדרגה הזו בה יופנו אצבעות מאשימות לאנשים עם הרבה מאוד כוח שעובדים בתאגידים עם עוד יותר כוח".

סימפטום: אי אכיפה שלהתחום הפלילי

גלבוע ממהר לציין כי אינו חושד שמי מעובדי הרשות נגוע באי-יושרה. לדבריו, הרבה יותר קל לרשות ועובדיה להתכופף מול הבנקים, למוסס את החקירה ולסגור את הסיפור בשקט. גלבוע מסביר כי אין ספק שזו חקירה קשה ומסובכת, אולם זה אינו תירוץ שלא לזמן אנשים לחקירה יותר משנה וחצי.

לדברי גלבוע, הרפיון בחקירת הקרטל הוא רק סימפטום למחלה קשה ממנה סובלת הרשות - אי אכיפה של התחום הפלילי. לדבריו, המחלקה המשפטית של הרשות מעדיפה לסגור גם חקירות בהן קיימות ראיות או לבצע אכיפה אזרחית באמצעות צו מוסכם.

"כתוצאה מכך", מסכם גלבוע בעצב, "הרשות איבדה כל יכולת הרתעה שהיתה לה. בעולם העסקים כבר לא חוששים ממנה, לא שמים על הרשות. אובדן ההרתעה מתבטא למשל באי-מילוי של תנאי המיזוגים שנקבעו על ידי הממונה. גם בעניין חקירת קרטל הבנקים התנגדו במחלקה המשפטית לפתיחה בחקירה, אולם שטרום קיבל בסופו של דבר את ההחלטה הנכונה והורה לפתוח בחקירה", מגלה גלבוע.

הרשות "איחרה את הרכבת"

"למיטב ידיעתי המתנגדים הגדולים לזימון אנשים לחקירה בעניין קרטל הבנקים היו ונשארו אנשי המחלקה המשפטית", אומר גלבוע ומוסיף, כי "הממונה הקודם שטרום, והממונה הנוכחית רונית קן, פשוט קיבלו את המלצתם". להערכתו, הראש הנוכחי של מחלקת חקירות ברשות, זאב חיות, המליץ - בדיוק כמו גלבוע אז - לזמן את המעורבים בפרשה לחקירה, אולם ההמלצה לא התקבלה על ידי הממונה.

לגרסת גלבוע, זימון לחקירה היא החלטה קלאסית של ראש מחלקת חקירות, והתערבות הממונה בעניין כזה מהווה סימן לחולשה יותר מחוזק. לדבריו, כיום העצמאות של ראש מחלקת חקירות לקבל החלטות היא מוגבלת. דבר זה, הוא מבאר, נובע באופן אירוני מכך שהממונים דווקא יותר חלשים ופוחדים שראש המחלקה יקבל החלטות שלא מוצאות חן בעיניהם.

על כל פנים, מסכם גלבוע, גם אם מחר הרשות תתפוס את עצמה בידיים ותתחיל לנהל את החקירה ברצינות כולל זימון לחקירה של המעורבים בפרשה, יש סיכוי לא קטן שהחקירה לא תוביל לכלום. זאת כיוון שלאחר שנה וחצי "הרשות איחרה את הרכבת" והמעורבים בפרשה, שלא חסר להם משאבים, השתמשו בזמן זה כדי להתכונן כראוי.

מהרשות להגבלים עסקיים נמסר, שאין הם מגיבים בנוגע לתיקים שחקירתם מתנהלת. על כל פנים, הוסיפו, קרטל הבנקים הוא תיק מורכב וסבוך, שהרשות ממשיכה לחקור אותו.



http://www.themarker.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fst ories%2Fm1_2000%2Fskira20060501_711405.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=law
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:28

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר