לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 15-05-2006, 07:40
  Naama157 Naama157 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
לינוקס על פקקים ובקבוקים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PJ0A שמתחילה ב "משקאות וצורת עמידה או שכיבה"

שלום לך,

יין לא צריך לנוח בשכיבה :+) סוגים שונים של יין צריכים את הזמן להתישנות, בה מתרחשים תהליכים כימיים שונים המעמיקים את טעמו ואיכותו של היין. הסיבה לשכיבה היא, שפקק השעם נושם. אנו רוצים שהיין יעבור תהליך חימצון איטי ומבוקר עם החמצן שבאויר, וכאשר הוא בשכיבה, שים לב ששטח פני היין החשוף לחמצן בצורה איטית, הרבה יותר גדול מאשר כשהוא עומד. זו הסיבה. יש הטוענים שכבר אין צורך בשכיבה, כמו כן יש מי שכבר לא סוגר את בקבוקי היין שהוא מייצר בפקקי שעם. אם תרצה אברר בשבילך מה הענין.
בקשר לבירה אני יכולה רק לנחש - אולי זה לא טוב להשכיב בירה מאותה סיבה - באיזשהוא שלב יעלמו לה כל הגזים? ואולי זה בכדי שלא תקבל שפריץ אדיר כשתפתח אותה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:58

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר