לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 26-05-2006, 11:58
  דונקי שוט דונקי שוט אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 20.05.06
הודעות: 67
שלח הודעה דרך ICQ אל דונקי שוט
שאלה הסתדר... אבל למה ככה?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי tnadav1 שמתחילה ב "אני לא ממש קוסם, לנחש קוד של..."

במסמך זה מופיע כך:
קוד:
<div class="bar"> <a> </a> <a href="leasing.html">עמ' ראשי</a> <a href="prices.html">הצעות מחיר</a> <a href="vehicles.html">דגמי רכבים</a> <a href="connect.html">צור קשר</a> </div>


כאשר הגדרות bar הם כך:
קוד:
.bar { font-family: aharoni, miriam, david; font-weight: bold; font-size: 20px; color: red; background-color: #dcd; border-top: 2px solid #aaa; border-bottom: 2px solid #aaa; display: block; float: right; }

הבעיה לא אמורה להיות בקוד CSS, בעמ' הראשי זה עובד מצויין.
עכשיו השוויתי לעמ' הראשי, ושם לאחר פריטי התפריט שמתי תגית <br>. שמתי גם בעמ' הנדון, וזה עובד!!! אבל למה התגית <br> מפריעה???
(ואיך אני יורד שורה בלי התגית הזאת..?)
(אהה.. ושכחתי, תודה!)
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י דונקי שוט בתאריך 26-05-2006 בשעה 12:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #18  
ישן 28-05-2006, 01:00
  דונקי שוט דונקי שוט אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 20.05.06
הודעות: 67
שלח הודעה דרך ICQ אל דונקי שוט
הבנתי את הבעיה
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי דונקי שוט שמתחילה ב "בתגובה מאוחרת יותר עדכנתי את ממצאי:"

הדפדפנים התעלמו מהגדרת הרקע, כי אין שם טקסט, לשיטתם. לאלמנטים בתוך ה- div יש הגדרות CSS נפרדות, ולכן הם לא נחשבים כטקסט. בגלל זאת, הגבול התחתון נדבק לגבול העליון, ולכן לא מופיע שם הגבול התחתון, כי לפי הדפדפן בעצם השורה ריקה. ורק כשאני מכניס תגית ירידת שורה, אז השורה כביכול מתמלאת. אז במקום זאת הוספתי הגדרת height ואז זה הסתדר, השורה "התמלאה".
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י דונקי שוט בתאריך 28-05-2006 בשעה 01:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #47  
ישן 27-05-2006, 23:25
  GreenBerret GreenBerret אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 13.12.05
הודעות: 1,963
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי Silver Strike שמתחילה ב "אני הייתי מוסיף width:100% עבור IE"

אין צורך להגדיר 100% כדי ליצור אפקט שכל הקוביה היא קישור.
אפשר להגדיר את זה בצורה הבאה:

1. להגדיר height זהה לline-height. מה שגורם לעוגן להתרחב ולתפוס שורה שלמה, כל אחד (באקספלורר, יכול להיות שגם בFF לא בדקתי).

לאחר מכן:
2. להגדיר float: right לכל עוגן לא עובד וגורם לעוגנים לא להיות מוצגים באקספלורר.
במקום זה מגדירים float: left ומשאירים את "פריט הרשימה" <li> על float: right.
מה שזה עושה זה מכווץ את הקישור לשמאל, אבל פריט הרשימה מכיל אותו והוא "מרחף" אותו ימינה, וזה עובד.

בצורה הזו כל "הקוביה" היא קישור.

דוגמא (כולל hover) לבקשתו של המשורר

אם אתה רוצה ליצור margin, פשוט תיתן margin ל ul עצמו, וזה יזיז את הכל.
בשביל זה קיימת היררכיה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:53

הדף נוצר ב 1.87 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר