05-06-2006, 21:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.01.04
הודעות: 27,888
|
|
זה רק אצל הג'ובניקים בקריה
ציטוט:
במקור נכתב על ידי נור
בשנים האחרונות יש טרנד חדש, "פיתייה" שזה מזנון לפיתות P:
|
יש לי לא מעט חוויות קולינריות מהמטבח הצבאי.
זה מתחיל באזרח עובד צה"ל שהיה טבח בגדוד שלי. קראו לו ר' כחלון, והוא ייצור לא נורמלי.
כל משפט שני שלו היה "אחי, פאק יו פעמיים".
הוא היה נמוך, שמן ותמיד הזיע, גם בשיא החורף. ואיך הוא היה מנגב את הזעה? עם החולצה שלו, אותה חולצה כל יום, מיום ספורט גדודי של אמצע שנות ה-90 (אני הייתי שם ב2001...).
ההיגיינה אצלו היתה בגדר המלצה בלבד...
לכל תבשיל שהכין הוא היה מוסיף כורכום (התבלין בצבע צהוב זרחן). אני חושב שכדי שנוכל לזהות את האורז בחושך...
איזה עוד חוויות? היה "אבי תורנים"- משגיח הכשרות של הגדוד שלכל משפט שלו היה סיום זהה: "איפה התורנים?"
והיה טבח אחד ששירת בגדוד כמעט ארבע שנים. את השנה הרביעית הוא "תרם" לגדוד בגלל שהיה לו "דפוק" של 10 חודשים- תפסו אותו קונה סיגריות וטלויזיה מצד"לניק בלבנון.
והיה האחיין של הרס"ר, היה לו שם מעניין, למרות שהוא היה דרוזי קראו לו ג'יהאד...
פעם קיבלנו בטירונות משהו לא מזוהה, בלתי אפשרי ללעיסה.
מישהו החליט שזה "סגסוגת אבוקדו"- פלחי אבוקדו מחוזקים במתכת.
_____________________________________
לעולם אשא דגלך בגאווה
|