29-06-2006, 01:08
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 16.07.02
|
|
|
מממ...
יש לי בעיות פרופורצייה קשות בציור שלך.
בעיקר בהתאמה של הגוף לראש.
הראש גדול בצורה משמעותית ביותר מן הכתפיים.
אם תביטי בעצמך במראה את תראי שרוחב הכתפיים שלך הוא גדול בהרבה מרוחב הפנים או הראש שלך.
אני לא רואה שום בעיה עם השיער להפך דווקא ממש אהבתי.
יש משהו קצת מעוות בפה ובנטייה שלו הצידה, וגם באף, אולי כי הוא נראה לי ארוך מדי וההצללות שלו לא נכונות בהכרח, האף עצמו אינו מוצלל כמו שצריך כולו באותו הגוון זה מעניק לו מרקם של בליטה על הציור או ההפך הגמור, בציור שלך קשה להבחין בו בתחילה וכשכן מבחינים בו קשה להתעלם ממנו. זה לא משתלב טוב עם הפנים.
מבנה בפנים עצמן קצת מוזרות, מהעין ומטה זה מוארך יתר על המידה לטבעי או לפחות לא מעוגל כראוי.
אם ציירת מרפרנס אני חושבת שיכלת לראות את זה בעצמך.
והייתי ממליצה לך אפילו לנסות להבא לצייר פנים של מישהי מרפרנס רק כדי שיהיה לך משהו שיתן לך פרופורצייה בציור זה נותן לך יכולת טובה ויעזור לך בעתיד בציור ללא רפרנס ובאנטומיה של הפנים והגוף.
סך הכל ציור נחמד ביותר.
עשית עבודה טובה לדעתי בעין, זה לא ציור ריאליסטי לגמרי כך שהעין ברמה הטובה ביותר בציור ומותאמת יפה מבינת גוונים.
אני לא יודעת לאן את שואפת אבל אם זה לרישום של ריאליזם טוטאלי יש כאן עוד עבודה רבה.
הייתי רוצה לראות אותך אבל מתפתחת אולי לכיוונים קצת שונים ואחרים, אבל בשביל זה צריך לדעת אנטומיה ורישום טוב, או לפחות מספיק טוב כדי לדעת גם איך לשחק בזה ולעוות אותם במעט.
בהצלחה בהמשך..
נערך לאחרונה ע"י tammy1903 בתאריך 29-06-2006 בשעה 01:12.
|