לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 22-08-2006, 17:40
  משתמש זכר הברמן של הפורום הברמן של הפורום אינו מחובר  
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
 
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,894
אכן גם אלו נחשבים אפרטיף
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Nin_Modern שמתחילה ב "[font=Verdana]אם אפריטיף אמור..."

הרעיון הבסיס הוא שאפרטיף אמור להיות משקה מעורר תיאבון, כל השאר נגזר מעיקרון זה.
כל המרירים למיניהם נקראים "ביטר אפרטיף" ואם הם קלילים מספיק אז הם ראויים לשתיה לפני הארוחה - דוגמא: קמפרי.
גם משקאות האניס נכללים באפרטיף, למרות שרובם לא קלילים במיוחד. אבל בכל זאת נהוג לשתות כוסית קטנה (בד"כ עם קרח) לפני הארוחה כדי לפתוח את התיאבון.
לגבי הוורמוטים למיניהם - הם גם קלילים (כ-16% אלכוהול), גם מעוררי תיאבון וגם מעודנים ולכן לדעתי הם האפריטיף המוצלח ביותר.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #11  
ישן 29-08-2006, 07:41
  Naama157 Naama157 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
לינוקס היישר מאתר answers.com
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "אני דיברתי על Bitter Aperitif"

שם יש תשובה לכל שאלה...
הרי לך התרגום המפורט שלי:

אין סוג מסוים אחד של אלכוהול שבו תמיד משתמשים כאפריטיף, למרות שליקרים נפוצים כאפריטיף.
אחד מהנפוצים ביותר הוא שרי, אך זה משתנה מאזור לאזור: לדוגמה, ביוון אוזו הוא אפריטיף, בעוד שבארה"ב זה נדיר. ברפובליקה הצ'כית, נפוצה הבחרובקה.

בדרום צרפת משתמשים בפסטיס, ליקר המבוסס על טעם האניס, כאשר המותגים הנפוצים הם ריקרד, פרנו ופסטיס 51. הצרפתים שותים אותו מהול 1:5 עם מים בכוס גבוהה. לעתים מוסיפים קובית סוכר לכוס.

אפריטיפים פופולרים נוספים הם קמפרי וצינזנו (וורמוט).

עוד אפריטיפים פופולרים: שמפניה, דובונה וקיר.

אתר מצוין, כדאי לך: www.answers.com
נעמה :+))
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר