לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-08-2006, 00:32
צלמית המשתמש של רומק
  רומק רומק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
כי לאנשים בסופי שבוע אין כוח למלחמות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "נשמע כאילו זה חדש לך , עשרות כתבות ,עדויות ,תיעודים היו בתקשורת"

בוא נגיד לדוגמא שאני, אתה, f-22 רועי ועוד אנשים היו מחליטים שבמקום להסתלק בשקט מהמקום היו מקימים צעקה ואומרים למבלים שבעלי המועדון גזענים ועדיף שאת הכסף שלהם יוציאו במקום אחר אז אולי היה אפשר להתחיל לשנות דברים.
תסכים איתי שאם למשל היו מונעים ממך קבלת שירות בקופת חולים האפקט היה שונה.
אם ערבי רוצה לבלות במועדון זאת זכותו. אם הוא עובר בדיקות בדיוק כמו יהודי שרוצה לבלות ולא מוצאים סיבה לחשדות, זאת צריכה להיות חובתם של בעלי המועדונים להכניס אותו
כמו שלא עושים סלקציה במכולת, בקופת חולים ובבנק, לא צריכה להיות סלקציה במועדונים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-08-2006, 14:34
צלמית המשתמש של White-Night
  White-Night White-Night אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.04.04
מעניין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "פאדי , מצאתי - פורסם באחד מעיתוני האזור כאן"

אגב אבו האני קרוב יותר לכניסה למוסכים או לדיאנא מאשר למעיין והוא לא נחשב קרוב לשם .
אולי אתה מתכוון לבונג'ור שנמצא לידו ?

בכל מקרה תמיד יש אנשים כאלה, מה חסר לדעתך מפגרים במדינה הזו ??

לא שמעתי על המקרה הזה אגב אבל פעם אחת שבה נתקלים בעבריינים זה לא הופך את זה לרגיל בעיר, בכלל אצל מאריוס באגט "אלאוסתאז" שזה כן נמצא במעיין אני תמיד אוכל ובדרך כלל בלילה חצי נצרת עלית אצלו שם במיוחד בערב/לילה .

ובקשר לגזענות ואפלייה במועדונים ! מה מישהו בכלל מתפלא מזה !? זה הפתיע מישהו ?

שיי, נסענו כמה פעמים לפאב אצלכם בתל העדשים.. פעם ראשונה היה כיף וחבר שלי מתעסק עם עיצובי פנים הציע לבעל המקום כמה הצעות (זה היה דיי מלפני הרבה זמן יחסית) , לפעמים אם "מזהים" שאני ערבים לפני שנכנסים מתחילים לעשות לנו בעיות סתם כך בלי שום סיבה - עד שדיברנו עם בעל המקום שזיהה את החבר .

מועדון הורטיגו, שמעתי הרבה , ניסיתי נסעתי פעם ראיתי את על העפאן שם והחלטתי שעדיף לי לצאת לאיזה פאב

המועדון ביגור את מתכוון לאולטראסאונד, המקום דיי טוב.. הלכנו לשם פעמיים במסיבות של פקולטות בטכניון והיה כיף כי המקום יחסית גדול ועם מבחר רחבות ריקודים .
פעם החלטנו אני ועוד שני חברים אחרי שסתם היינו בפאב שבא לנו לצאת למועדון, היינו בחיפה אז ההתלבטות היתה לנסוע ללונה או לטרמינאל לחורבה או לאולטראסאונד , הבחירה היתה אולטראסאונד ויצאנו, בכניסה לא הכניסו אותנו למה כי זו "מסיבה סגורה" ואנשים אחרים פשוט נכנסו חופשי, טוב זה היה ברור כי המסיבה הסגורה היתה רק אחרי שראו את תעודת הזהות, אני אז כבר התחלתי להתעצבן - גם האלכוהול ששתיתי אז התחיל לעבוד עם הכעס, אבל אחד החברה אמר תנו לי כמה דקות! הוא התקשר לאביו ולקח מספר טלפון, התקשר ב"כאילו עצבני" לבעל המקום , 5 דקות והיו לנו תעודות VIP ושתייה חינם כל הלילה, התברר שכל הציוד של המקום נקנו (הגברה ותאורה) נקנו מהחנות שלהם ויש היו להם עוד עסקאות ... קיבלנו התנצלות אז, אבל אני יודע שתמיד עושים לערבים סתם כי הם ערבים שם בעיות, אז אני לא הולך לשם עוד .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אגב אתה זוכר שלפני שבועיים ומשהו הייתי בירושלים אצל חבר ?
אז החברה שלו (יהודייה) עלא כיפאק היתה ממש סבבה ועוד איזה בחורה שעובדת איתה בפאב גם קפצה אלינו בלילה אחרי העבודה ..
יום שבת בבוקר נודע לי שיש מסיבה טובה בבית לחם! (לא לצחוק *)
מה דעתך ששתיהן באו איתנו למסיבה בבית לחם ! (אגב היה ענק )

בכל מקרה גזענות יש בכל מקום אני לפחות כבר התרגלתי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר