לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2006, 13:38
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי agmony שמתחילה ב "כן, גם בספק המהירות שודרגה"

המהירות שבזק צריכה לתת לך היא בדיוק המוצהרת. אם היא נותנת יותר, סבבה לך - אבל אם נתנו לך 2500/250 - אתה אמור לקבל בדיוק את המהירות הזאת בביטים בפועל. אגב, זה שהספק אומר שהוא שדרג זה יפה אבל לא בהכרח נכון (כבר היו דברים מעולם...) - ומצד שני - ישנם דברים אחרים שיכולים להגביל לך את המהירות. לדוגמא, אם יש לך נתב שתומך ב QoS והוגדר בו Uplink במהירות נמוכה יותר (למשל - 128...) - אזי לעולם לא תעבור אצל בגלל איך ש QoS עובד - כך שזו עוד נקודה שצריך לבדוק.

לי יש 1.5/96 או אולי כבר 1.5/150 - ביקשתי מבזק שיעשו לי את ההרחבה המפורסמת באופן יזום, ואמרו שזה יקרה "תוך שלושה ימים" שכבר עברו לפני לא מעט זמן. עוד לא ניסיתי להעלות שום דבר בתוכנה שמסוגלת למדוד מהירות העלאה, אז אני לא יודע אם זה באמת קרה, ולמען האמת גם לא בדקתי בספק האינטרנט (אגב, איך מה שיש לי קשור לשאלה שלך? ).

בכל אופן בדקתי בבזק בינלאומי הרגע - ועוד לפני שעונים נציגי השירות שלהם, ישנו תקליט שאומר שמהירויות ה upload שודרגו חינם בחבילות 1.5/2.0/2.5 - מה שכולל אותך - אבל אתה יודע, תמיד יכולה להיות טעות, ולא יזיק להתקשר ולבדוק מה באמת רשום אצלם על הקו שלך כרגע, או יותר טוב, שיזינו את ההגדרה מחדש כך שהיא תתאפס...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-10-2006, 10:47
  agmony agmony אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
כבר כתבתי אותם, אבל אני אכתוב שוב:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agmony שמתחילה ב "לכל מנויי WOW במהירות 2.5 מגה - שאלה חשובה בקשר למהירות"

לפני השדרוג: 2496/128 download/upload
החל מאתמול: 2560/256 download/upload

למה אני חושד שמשהו פה לא בסדר - כיוון שמהירות הDOWN בפועל נשארה אותו הדבר (גם מבדיקה עם 1@1 כמו שגשש-בלש הציע), וגם מפני שלפני השדרוג היה לי 2496 בDOWN ועכשיו זה רק עלה טיפה ל2560. בהתחשב במקרים הקודמים, הם תמיד נתנו טיפה יותר מהמהירות המוצהרת (1896 ב1.5, 928 ב0.75), ולכן אני חושב שמישהו שם טעה - לא הגיוני ששינוי של 64kbps ישנה משהו...אני חושב ש2560/256 זה בעצם ההגדרה שלהם ל2/200. YUZ1, תוכל בבקשה אתה להעלות את נתוני הסנכרון שלך, אם יש לך לפחות 2 מגה? אני מעוניין להשוות.

ואגב - גשש-בלש, מוקד WOW פתוח 24 שעות, אבל לא מוקד 199 http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-...inkType=posting

נאמר לי שרק הם יכולים לטפל במהירות המוגדרת של הקו.

מעניין שעד עכשיו לא כתב פה מישהו שיש לו 2.5, חשבתי שהרבה עברו לחבילה הזו.

נערך לאחרונה ע"י agmony בתאריך 28-10-2006 בשעה 10:57.
ישן 30-10-2006, 17:05
  agmony agmony אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
סליחה על ההקפצה - השדרוג בוצע:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agmony שמתחילה ב "לכל מנויי WOW במהירות 2.5 מגה - שאלה חשובה בקשר למהירות"

שלום,
דיברתי אתמול עם מוקד 199, והנציג שם אמר לי שני דברים:
הראשון - המהירות שהייתה לי (2560/256) היא השינוי האוטומטי בהעלאה בחבילת 2 מגה מ96 ל200 עליו הודיעה בזק לפני כחודש

השני, החשוב יותר, הוא - קיימת בעייה של חוסר תקשורת בין חברת YES לבזק. ההזמנה לשדרוג בכלל לא הייתה רשומה אצלהם, והייתי צריך להתקשר שוב לYES כדי לבצע אותה...הנציג אמר שזוהי בעייה ידועה ומוכרת...חבל.

בכל מקרה, מהירות הסנכרון החדשה לחבילת 2.5/256 היא - 3136/320. תמונה להמחשה:

https://2006-uploaded.fresh.co.il/2...30/66734101.jpg
מהירות בפועל - http://www.speedtest.net/result/54434802.png

תודה רבה לכולם על העזרה והסבלנות, ולגשש-בלש שהראה לי את משתמש הניסיון 1@1, זה עזר לי מאוד.

נערך לאחרונה ע"י agmony בתאריך 30-10-2006 בשעה 17:16.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר