לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 10-11-2006, 21:48
  -AMIT- -AMIT- אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.04.05
הודעות: 56
כמה שאלות לגבי קוקטיילים ולגבי הליקר פסואה ..

הדבר הראשון והיותר חשוב הוא שאני רוצה לדעת איך מכינים את הקוקטיילים שמוגשים לרוב בכוסות הייבול

שהמרכיבים שלהם זה בעיקר מיץ כלשהו וליקר.. והליקר איכשהו שוקע ומשאיר בתחתית הכוס את הצבע שלו

ובשאר הכוס יש את המיץ .. לדוגמא מיץ תפוזים וליקר דובדבנים שצבעו אדום ?

בגע שאני מוזג את שניהם - אפילו לאט הם מתערבבים .. ומה שאני רוצה זה שהליקר יישאר למטה וישאיר

את הצבע שלו דבר שייצור מראה יפה לקוקטייל...

אני מקווה שהבנתם - מה שאני רוצה לדעת זה את הטכניקה של המזיגה , כמו שקוקטיילים של שכבות

בשוט עושים ע"י מזיגה על גב של כפית ... אז איך עושים שהליקר לא יתערבב ...

השאלה שנייה היא איזה קוקטיילים אפשר לעשות עם ליקר פסואה - למי שלא יודע זהו ליקר פסיפלורה אבל

יש אותו גם בטעמים אחרים דוגמת קוקוס, מנגו, ואננס ... לי יש את הפסיפלורה והוא מאוד מומלץ רק

עם קרח או סתם קריר , אבל איזה קוקטיילים אפשר להכין איתו ?


תודה.

נערך לאחרונה ע"י -AMIT- בתאריך 10-11-2006 בשעה 21:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 12-11-2006, 13:35
  -AMIT- -AMIT- אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.04.05
הודעות: 56
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Naama157 שמתחילה ב "שלום לך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Naama157
:+)

ובכן, כדי לקבל שני צבעים יש לנסות שתי דרכים:
1. למזוג קודם מיץ תפוזים ואז לאט ליקר מאוד כבד, והוא ישקע אחרי כמה שניות.
2. למזוג קודם מיץ תפוזים ואז ליקר מאוד קל שיצוף על המיץ.

אם לא הצליח לך סימן שהליקר בו השתמשת היה דומה מדיי למיץ בצפיפות שלו.

חוץ מזה, ליקרים עם פסואה אפשר למצוא באתר של BOLS:
bolscocktails.com
יש לבחור "cocktail collection" ושם לבחור את הפסואה.

נעמה :+))



תוכלי לתת לי מספר דוגמאות לקוקטייילים של מיץ וליקר שאחת משתי האופציות ייקרו:

או שליקר ייצוף או שהליקר יישקע..

מיצים אין לי בעיה להשיג.. לגבי הליקרים זה מה שיש לי:

קואנטרו, היירינג, בייליס, דרמבוי, ייגר, קאמפרי, סאותרן קומפורט, אבסנט, לימונצלו, פסואה, ליקר צ'ילי.

איזה שילובים ייתנו את מה שאני רוצה ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 13-11-2006, 09:45
  Naama157 Naama157 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
לינוקס אין בעיה...אני חושבת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי -AMIT- שמתחילה ב "[QUOTE=Naama157]:+) ובכן,..."

אז ככה:
ליקר שישקע הוא ליקר עם תכולת סוכר גבוהה - למשל המידורי (ליקר מלון מעולה) שדוקא אין לך...
ליקר נוסף שישקע הוא כזה שמכיל שמנת, אבל אז לערבב אותו עם מיץ אדום כלשהו, לא תפוזים... הכל לפי מה שנראה לך מתאים בטעם. יחד עם זאת, לא נהוג לעשות שכבות עם שמנת ומיץ, אלא לנער בשייקר.
בקואנטרו בדרך כלל משתמשים כליקר קל יחסית שצף על פני כל מני אחרים...
הרעיון בלהציף או להשקיע הוא האסתטיקה, ולכן ליקרים עם צבעים צהבהבים באופן כללי שהם אלו שיש לך בעיקר, לא כדאי לשחק איתם עם מיצים צהבהבים... אתה רוצה צבעים כמו קירסאו כחול, או גרנדין - אדום חזק, או מידורי / פיזנג ירוק.
בשביל צבעים אלו שווה להשקיע ולקנות עוד קצת ליקרים.

אפשר להציף למשל, ליקר כמו הקואנטרו על הבייליס. ואם אתה שם בתור שכבה אמצעית את ליקר הקפה (קלואה), אז יש לך את המשקה המפורסם - B-52 !!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר